Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Pozdrav Srbijo.

Sneg nas ovaj put nije iznenadio, ali i pored punog kapaciteta vozila na ulicama ne stižemo da očistimo sve saobraćajnice na vreme zato sto sneg pada jakim intenzitetom.

Imamo sreće zato što je sutra nedelja, neradan dan, u suprotnom bi nas čekao kolaps u saobraćaju.

Ovo vam javljam iz Komandnog centra via HTC Desire!

Oprezno vozite i brzinu prilagodite uslovima vožnje, koji su katastrofalni.

Pozdrav do sledećeg javljanja.

Veceras je ceo grad jedno veliko klizalizte, pogotovo ako idete kolima =)

A nase putare OPET iznenadio sneg.. u Januaru ^^

Ovaj iznad laze!!

People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing.

On 1/22/2011 at 11:45 PM, putar said:

Pozdrav Srbijo.

Sneg nas ovaj put nije iznenadio, ali i pored punog kapaciteta vozila na ulicama ne stižemo da očistimo sve saobraćajnice na vreme zato sto sneg pada jakim intenzitetom.

Imamo sreće zato što je sutra nedelja, neradan dan, u suprotnom bi nas čekao kolaps u saobraćaju.

Ovo vam javljam iz Komandnog centra via HTC Desire!

Oprezno vozite i brzinu prilagodite uslovima vožnje, koji su katastrofalni.

Pozdrav do sledećeg javljanja.

Ha, videh ti kolegu, kada sam 15ak minuta pokusavao da izadjem uz uzbrdicu, muke prevelike :(

Gledao Montevideo, moja ocena 5/10. Bjelogrlicu svaka cast za produkciju, para i para se puklo na ovome. Svidelo mi se to sto se dala sansa klincima da igraju glavne uloge, dok su iskusni i iskaljeni glumci lepo to zacinili sa strane, ne dozvoljavajuci da se glumacki sve raspadne.

Vracam se kuci posle bioskopa, setam sam, pada sneg, ulicne svetiljke u mojoj ulici sijaju taman toliko da ne bude potpuni mrak, na kaput i kosu mi se talozi sneg kao u ruskim filmovima, a nigde zive duse, sve je mirno i tiho. Predivan celokupan prizor, u momentu me je preplavila neka romantika, i bas sam pozeleo da sam u tom trenutku zaljubljen. Takodje, mislim da bi bila odlicna scena za film! :)

2ch4bup.jpg

On 1/23/2011 at 12:43 AM, LESkOpoz said:

Vracam se kuci posle bioskopa, setam sam, pada sneg, ulicne svetiljke u mojoj ulici sijaju taman toliko da ne bude potpuni mrak, na kaput i kosu mi se talozi sneg kao u ruskim filmovima, a nigde zive duse, sve je mirno i tiho. Predivan celokupan prizor

taj fazon, samo 4 sata kasnije

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...