Vićsa Posted December 26, 2013 Report Share Posted December 26, 2013 Hala 2. Bio ja danas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 26, 2013 Report Share Posted December 26, 2013 И да, где су највеће радње са ТВима који су упаљени па може да се лепо разгледа и види квалитет приказа на месту? Знам да је Техноманија у Земуну (ТЦ Змај) тог типа? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted December 26, 2013 Report Share Posted December 26, 2013 Bio sam i tamo. Mislim da im je svaki model upaljen. Ako nije, možeš da tražiš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted December 26, 2013 Report Share Posted December 26, 2013 Техноманија Устаничка и Техноманија на углу Савске и Дурмиторске и буквално им је све упаљено.. А што се тиче ЦБТ-а на Сајму, јебига, то је мало кратка прича, тамо је распродаја старих модела и реално могу да се нађу до јаја јефтини а квалитетни телевизори.. Био је стари Самсунг Ц7000 са 70% попуста, што реално није мало :) Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 Јесу ли исплативи Мађари за дијагоналу 40-42? Ако нису, који ланац продавница је код нас најповољнији са телевизорима? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 Probaj ovde. Nije 100% sigurno da su cene tačne, ali može da ti da neki putokaz gde da ideš i koga da zoveš. http://www.eponuda.com/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 И да, где су највеће радње са ТВима који су упаљени па може да се лепо разгледа и види квалитет приказа на месту? Знам да је Техноманија у Земуну (ТЦ Змај) тог типа? Nisam siguran da ćeš se tako "leba najesti". Ili puštaju one namunjene demoe specifično za taj neki televizor, ili šibaju preko jedne antene i splitera na 20 tv-ova isti signal. Jedino ako ti "dozvole" da pustiš nešto svoje ali ne znam ni da li to rade. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 Фор Крајст сејк : ) Ваљда ће обилазак пар радњи дати неки поштен резултат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 Гледам сада и на купујемпродајем, има гомила њих из Суботице са доста повољнијим ценама, када упоредим са http://www.mediamarkt.hu, разлика буде можда 20ак евра. Јел то све купују у том Mediamarkt-у у Сегедину или има још неко место и сајт где могу да поредим цене? Зверко, ти си ишао тамо и куповао ТВ, каква је процедура са преношењем преко границе? И најбитније, како функционише гаранција што је дају ако је роба купљена у другој држави? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 Pazi, ja sam kupio tamo, ne verujem da je on najjeftiniji, mozda oni imaju neke kombinacije da uzimaju od nekih veleprodaja ili tako nesto, zaista ne znam kako oni funkcionisu po tom principu. Meni je bilo najlakse da nadjem u Mediamarktu jer u jednoj drugoj prodavnici gde sam video akciju za model koji me interesovao kad sam dosao tamo nije bilo, pa sam onda isao u Mediamarkt da ne bi propala cela akcija. Trazi po googleu ono Szeged electronics store ili tako nesto, tako sam i ja trazio. Procedura s kupovanjem tv-a tamo je ovako - kad kupis ides na info pult u radnji da ti popune deklaraciju o povracaju PDV-a. Neke radnje imaju na licu mesta da ti vrate PDV, tipa Tesco, ali ja nisam nasao u tom trznom centru gde je Mediamarkt. U tom slucaju ti PDV vracaju valjda na granici, ali posto sam se ja zbog zeninog sopinga vracao se u pola noci bio je tu samo lik koji je overavao racun da si robu izneo iz Madjarske (to je obavezno da bi dobio povracaj PDV-a). U slucaju kao sto je moj sutradan odes u Raiffeisen banku kod zgrade B92 (meni su objasnili da moze samo tamo, ali mozda moze i negde drugde) i odneses taj racun i to sto ti je taj overio i oni ti vrate PDV. E da, PDV madjarski se vraca samo za iznose preko 180 evra na jednom racnunu ako se dobro secam i ako nisu nesto menjali od pre dve godine. Tu dolazimo do domace carine - ako mozes da preneses a da ti ne naplate carinu onda si super. Moja logika bi bilo u tom slucaju izbeci Horgos kao glavni prelaz i ici na Kelebiju, ja to nisam uradio pa mi je ovaj rekao da otvaram gepek i naplatio mi nasu carinu i pdv na televizor, dakle 10% carina plus jos 20% pdv na to. Kazem meni se ipak to isplatilo jer je razlika u ceni u odnosu na BG tada bila bas masna. Ako ne platis nasu carinu i pdv onda si na konju i to je verovatno jedan od razloga kako ovi uvoze jeftinije televizore jer je povrat madjarskog pdv-a nesto preko 20% (ne vraca se bas ceo njih pdv, ima tu neka fora koju nisam shvatio) i onda imaju dil na carini on je u srbiju dovezao tv koji je 20% jeftiniji nego u Mediamarktu, taman mu je to zarada i izadje da ga prodaje jeftinije nego u toj istoj prodavnici gde ga je kupio. Oni svi tvrde da mogu da ti srede garanciju u smislu da ako ti rikne tv ti ga vratis njima, oni vrate u radnju (u madjarskoj) i daju ti drugi. Mislim da meni nije vazila garancija (tj osim u slucaju da ga nosim nazad u madjarsku), a sada bi svakako tv vec izasao iz garancije i na srecu mi nije trebala :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted December 30, 2013 Report Share Posted December 30, 2013 Prelomio i uzeo. Po "difoltu" je uz zid, a po potrebi (čitaj: svako veče) se okreće ka krevetu za 90 stepeni. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 30, 2013 Report Share Posted December 30, 2013 Kupio veliki TV da gleda crnce :c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 30, 2013 Report Share Posted December 30, 2013 pa koji si na kraju kupio? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted December 30, 2013 Report Share Posted December 30, 2013 ln5400. Nek te sluzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted December 30, 2013 Report Share Posted December 30, 2013 Jes. Taj je. Isti onaj LG u startu što sam hteo, samo 42" umesto 32"http://www.neptun.rs/televizori/led-tv/lg-42ln5400.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 30, 2013 Report Share Posted December 30, 2013 e pa fino, deluje kako treba :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted December 30, 2013 Report Share Posted December 30, 2013 Ovo je nosač od televizora: Pokušavam da nađem i ovaj noseći model. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 Kakva imate iskustva sa likovima koji kupuju televizore u Mađarskoj, pa prodaju ispod tržišne cene u Srbiji? Drugar je uzeo LG TV pre jedno godinu dana, šljaka sve ok, postoji samo cimanje sa garancijom ako se nešto ozbiljnije desi, pošto se ovde ne priznaje. Isto je i sa Samsungom. Recimo, konkretno http://zeljkoilic.blogspot.com/2013/03/televizori.html i slični njemu. S obzirom da je razlika u ceni 300 EUR za model koji mene interesuje, prilično sam zainteresovan. Thx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 Ја сам купио :) Све ок прошло тв има годину и три месеца ништа му не фали :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 takođe, evo već godina i 4-5 meseci, sve kul Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 Aj da pitam i ja kad je vec oko toga, jel ima neko nekog da preporuchi da dovozi projektore? Ili da jednostavno nadjem bilo kog sa dobrim ocenama na kupujemprodajem? Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 Ja sam svoj sam kupio pre 2 godine u Madjarskoj i evo radi bez problema ikakvih, sad bi ionako izasao iz garancije. LG garancija mislim da se priznaje ovde, Samsung ne, ali to nije toliko bitno, ti likovi idu non-stop tamo-vamo, tako da verujem da im nije nikakav problem da ti rese garanciju ako se nesto desi u nekom razumnom roku od 2-3 nedelje. Ta sema funkcionise bar 3-4 godine i za sada ne znam bas nikoga da se zalio. Sto se projektora tice nazovi nekog od njih pa pitaj. Ja sam pitao za plazma televizor, posto mi oni vise odgovaraju za neke stvari i ovaj lik mi je rekao da ih ne dovozi jer moraju da se transportuju uspravno, to mu ne odgovara. Legitiman stav. S druge strane projektori su bas mali tako da to ne bi trebalo da bude problem, jedino je pitanje odakle oni nabavljaju tacno televizore pa da li tamo mogu da ti nabave i projektor koji hoces, ali nista te ne kosta da pitas. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 Pa vec sam nashao par njih koji prodaju na kupujemprodajem, ima ih sa preko 50ak pozitivnih ocena, shto je valjda ok jer valjaju stvari od 500e+. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 Kupio sam, radi perfektno cela 2 dana već! :) Nadam se da će sve biti kako treba, lik mi je doneo originalnu garanciju, ali se izretardirao nešto za račun, kao zaboravio kolega da pošalje, pa mi je poslao fotografiju preko Vibera i te fore. Dogovor je da mi dostavi što pre. Takođe, on rešava sve probleme oko garancije ako zatreba. S obzirom da po defaultu SAMSUNG garancije ne važi ovde, on je rekao da (navodno) ima i neku kombinaciju u SAMSUNGU i da je moguće da ovde sredi kvar. Ako je nešto ozbiljno, onda ga šalje/vozi u Madjarsku. Daću mu pozitivnu ocenu čim mi dostavi račun. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 Ja se razmisljam da uzmem ovaj Samsung 32F5500 Misljenja? Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts