SHMEKER Posted December 20, 2010 Report Share Posted December 20, 2010 ja koristim neki Gillette platio sam ga fazon 300 dindzi ali gore mogu da se menjaju pa sam kupio za 200d tih 5 nozeva i ekstra je brijac fura ko lud,imam osetljivo lice i brijam se na svakih 3 dana ako zapustim malko duze odma mi krecu bubuljice neke :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LanFan Posted December 20, 2010 Report Share Posted December 20, 2010 Toliko mocno izgleda da zelim da ga kupim :) Quote It is in the end whatever the hell I want it to be, and when I'm through with it it's gonna blow a hole, this wide, straight through the world's own idea of itself. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 20, 2010 Report Share Posted December 20, 2010 ja koristim neki Gillette platio sam ga fazon 300 dindzi ali gore mogu da se menjaju pa sam kupio za 200d tih 5 nozeva i ekstra je brijac fura ko lud,imam osetljivo lice i brijam se na svakih 3 dana ako zapustim malko duze odma mi krecu bubuljice neke :S hwala brate,swe pohwale Quote  gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 vama sto se iritira lice posle brijanja, stavite nesto drugo osim briona i dedove rakije posle brijanja meni je nivein balsam za osetljivo lice pomoagao do jaja Quote    Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 Ali sad si se oženio, ne moraš više to da koristiš :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 Par stvari, mada nije da imam neku bradu pa verovtno i nisam kompetentan. Olskul zileti su totalno sranje, verovatno sad nekom deluju retro i oh, ali brijanje njima dovodi do krvi. Ako zategnes jako pa se zilet iskrivi - krv. Ako ne zategnes - krv. Ako je sve ok - krv. Krv krv, krv. Evo ako neko oce imam 2 kuci ruska, slobodno uzmite ta govna. Kada sam otkrio gillete mach ili sta vec, poreporodio sam se iako nisam olskul :) Sad koristim onaj gilete (zilet lol) za 1kratnu upotrebu sa 2 zileta, gumama i kul je traje po 2-3 meseca. 100 dingerosa za 3 meseca = win! Losioni posle brijanja - sva ta govna izazivaju iritaciju bar kod mene. Ja sa napljuskam lozovacom i voila, zato sam ovako mladolik. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 Meni bash losioni posle brijanja izazivaju iritaciju koze, posle brijanja samo isperem lice malo toplijom vodom i sve je bude ok. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 Ćale ima frku sa iritacijom posle brijanja, ja se iskreno nadam da t onisam pokupio od njega, za sada mi deluje da sam ok, ali je on upravo zbog toga iz apoteke kupio, a to pravi apoteka beograd, neki kao losion za posle brijanja na biljnoj bazi tralala, i sa njim je sve kul, deluje kao aftershave ali nema iritacije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 (edited) Par stvari, mada nije da imam neku bradu pa verovtno i nisam kompetentan. Olskul zileti su totalno sranje, verovatno sad nekom deluju retro i oh, ali brijanje njima dovodi do krvi. Ako zategnes jako pa se zilet iskrivi - krv. Ako ne zategnes - krv. Ako je sve ok - krv. Krv krv, krv. Evo ako neko oce imam 2 kuci ruska, slobodno uzmite ta govna. Mozda ti tvoji oldskul zileti nemaju granicnike nego samo zilet, u tom slucaju jeste zajebano. Ovaj sto sam ja kupio je isti kao oldskul (znaci menjaju se zileti) ali ima granicnike kao ovi novi zileti tako da se normalno sasvim brijes. Nisam imao nikakvih problema. Edited December 21, 2010 by pirun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Insomnia Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 Strasno je to da kada procita neko ceo topic skonta da 80% ljudi ovde ima problema sa iritacijom koze posle brijanja...losioni u Srbiji su crap neverovatan isto vazi i za vecinu gelova/pena za brijanje...ja npr imam problema sa iritacijom posle brijanja ovde ali ne znam da li ste primetili razliku kada odete negde preko, meni se tada lice iscisti i brijanje je uzivanje...ne znam zasto ali kontam da je to sto kod nas plasiraju proizvode ko zna koje klase...bila je i frka oko toga u par emisija na tv kako proizvodi koji se uvoze su tipa min 3 klase ispod proizvoda u nemackoj a placamo ih gotovo isto...trajala frka par dana i posle toga niko nista... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 Mozda ti tvoji oldskul zileti nemaju granicnike nego samo zilet, u tom slucaju jeste zajebano. Ovaj sto sam ja kupio je isti kao oldskul (znaci menjaju se zileti) ali ima granicnike kao ovi novi zileti tako da se normalno sasvim brijes. Nisam imao nikakvih problema. Naravno da nemaju, pravi drug mora da zna da se brije takvim sranjem dok pusi karbovanjec cigare! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 blabla istina je da se kod nas prodaju proizvodu žnj klase (jer država ne štiti potrošače nimalo) ali daleko od toga da su muke sa brijanjem prisutne samo kod nas, svuda se ljudi sa osetljivom ili zajebanom bradom pate kao isus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 Nije tačno, u pravu je Insomnia! Žele da nas nateraju sve da puštamo brade kako bi mogli da nas napadnu (opet!) pod izgovorom da smo zli ćetnici! Zato ja idem u Austriju na brijanje 3 puta mesečno kod naše EUropske braće, to je jedino rešenje zaista. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 (edited) e to shto reche insomnia, ja sam na primer kupovao ovde mach 3 zhilete i traju mi po 2-3 brijanja maksimalno. dodje burazer iz nemachke, pozajmim od njega jedan i traje mi mesec dana :/ i to se nije dogodilo jednom vec je redovna pojava, zato sam i presto da ih kupujem mamu im jebem hohshtaplersku. bic ftw! Edited December 21, 2010 by rev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 Onaj narandžasti Bic sasvim OK radi posao, nije baš na nivou ovih sa više noževa, ali potraje dve nedelje, za te pare super. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 e to shto reche insomnia, ja sam na primer kupovao ovde mach 3 zhilete i traju mi po 2-3 brijanja maksimalno. dodje burazer iz nemachke, pozajmim od njega jedan i traje mi mesec dana :/ i to se nije dogodilo jednom vec je redovna pojava, zato sam i presto da ih kupujem mamu im jebem hohshtaplersku. bic ftw! Ti žileti iz Nemačke inače traju 4 meseca, međutim tebi je trajao samo mesec dana zbog tvrde vode u Srbiji i uticaja nekvalitetnog srpskog vazduha :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 sačuvaj nešto za podcast, nidžo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 ja se ne brijem. :c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Insomnia Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 istina je da se kod nas prodaju proizvodu žnj klase (jer država ne štiti potrošače nimalo) ali daleko od toga da su muke sa brijanjem prisutne samo kod nas, svuda se ljudi sa osetljivom ili zajebanom bradom pate kao isus. Naravno da nije problem samo kod nas ali ako pogledas koliko mi proizvoda imamo na raspolaganju i kalitet istih mnogo je velika razlika u uspesnosti resavanja tog problem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eternall Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 Meni je samo osetljivo podrucje brkova, sa ostatkom lica nemam nikakvih problema. Dugo vremena sam koristio mach3 koji traje bas dosta dugo. Jednom prilikom sam kupio bio masinicu Braun series 320 kad sam bio u Andori, ovakva. Moze da se kvasi nije striktno za suvo brijanje, ali sam kasnije shvatio koliko je sranje brijati se ovim sa bradom starijom 2-3 dana. Jednostavno je dizajnirano za svakodnevno brijanje sta god reklame pricale, a posto nemam naviku svakodnevno da se brijem vratio sam se na mach3. Keva mi jednom prilikom donela kuci Gilette power fusion, onaj sa baterijom, ovakav Ja se uhvatio za glavu jer znam koliko su skupi zileti, ali kad sam ga isprobao jednom nema vracanja na nista losije. Najopustenije brije bradu od nedelju dana a posto vibrira nema sanse da se iseces jer bukvalno klizi preko face. Iako svi pricaju da sa ovim ne mozes da se iseces i da hoces, ja uspevam da napravim male posekotine oko brkova jer sam debil i prelazim to podrucje brkova pet puta jer hocu da bude savrseno glatko a nekad i jace stisnem. Nimalo ne pomaze cinjenica sto mi je to podrucje brkova osetljivo ali jbg.. Sve u svemu probaj taj oldskul brijac, moj cale se brijao takvim, a ako opet ne valja mozes da probas ovaj fusion sa vibracijom. Malo je skuplji ali.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 Meni onaj mach3 rešava pitanje brijanja i jako dugo traju "ulošci". Jesu skuplji ali mislim da jedna ona kutija traje po godinu dana, što nije malo. A ovo oko različitih proizvoda, iskren da budem, nikad nisam primetio razliku među proizvodima kojih ima i kod nas. Vidi se kod onih koji se lokalno rade za "Evropu", ali nisam snimio da je recimo Nivea sapun "tamo" drugačji nego "ovde". Izuzimam sastav, to nisam naravno upoređivao, pa je moguće da "tamo" ima manje nekih štetnih supstanci i tako to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Insomnia Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 (edited) O tome je i bila rec Lucky, da je kod nas sastav drugaciji tj da ima previse nekih cuda a premalo drugih i da se cak desava da kod nas imaju u sastavu supstance koje su za taj proizvod zabranjene u EU ili kako vec sve to ide...tu se npr bas secam da je bila prica izmedju ostalog o prasku Ariel (kod nas sadrzi nesto sto cesto u toj kolicini izaziva osip kod ljudi sa osetljivom kozom i jos neka cuda, a u EU nema toga)...nego da ne duzim oko ovoga vise kada na to ne mozemo da uticemo nikako... Edited December 22, 2010 by Insomnia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Insomnia Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 Mislim da je ova slika bila bolji izbor... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 Kada sam otkrio gillete mach ili sta vec, poreporodio sam se iako nisam olskul :) +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 jao, jao, te krv, te osetljivo lice...gde vam je muskost! lik ima rukavice bez prstiju, your argument is invalid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts