Ребел Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 (edited) Који бисте телефон препоручили за буџет од неких 200-250 евра? Мени се некако у том рангу највише допала Нокиа 5800 уз коју фабрички иде картица од 8 гига. Такође, нисам нашао тему да ли је било разговора Симбиан версус Андродид. Који је оперативни систем бољи, предности и мане? Уопште не пратим телефоне годинама, па је свака помоћ добродошла. ЕДИТ: И каква је потрошња на интернету? На постпејду сам код Телекома још док није ни било мобилног интернета, па за мој пакет не постоје бесплатни мегабајти. Сад гледам најефтинији пакет садржи 200 МБ, да ли је то довољно за неку стандардну употребу, и колики је отприлике стандардан распон преноса података на месечном нивоу, значи за неко најобичније коришћење, без иживљавања? :) Edited December 2, 2010 by Ребел Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 sranje je. i to ogromno, a to tek sad vidim kada sam presao na android koliko sam video ima wildfire za 250e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 Nokiju zaobidjite u shirokom luku - imam n97 i sranje je realno. Android i HTC, dobitna kombinacija. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 hahhahah :) odlican zakljucak :) mislim da ce mu biti od pomoci vasi postovi :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 Такође, нисам нашао тему да ли је било разговора Симбиан версус Андродид. Који је оперативни систем бољи, предности и мане? Symbian.org se gasi krajem godine, novih aplikacija i verzija starih aplikacija će biti na kašičicu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 Imas polovne HTC, desire npr za tu lovu... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 nokia je toliko fejlovala sa smart telefonima da će se to izučavati kao primer fejlovanja u biznisu za koju godinu. android ftw. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 Symbian.org se gasi krajem godine, novih aplikacija i verzija starih aplikacija će biti na kašičicu. Nokia je preuzela Symbian opet pod svoje, tako da ce sigurno izbaciti nove stvarchice i prilagoditi ga novim trzhishnim zahtevima, al' i dalje Android ftw :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 Ma brate, svi su im okrenuli leđa, uključujući Samsung i Sony Ericsson, a pritom Nokia gubi prisustvo na smartphone tržištu, aj ako imaš Symbian telefon neko vreme, ali kupovina takvog telefona sada nije baš pametna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 HTC polako osvaja trziste uz Android, nokia je pala debelo... Pogotovu sad kad je izasao Desire HD! I sto je interesantno i windows mobile ima primetni rast u poslednje vreme... Steta za Nokiu, bas je bio dobar fon ranije :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 Koliko bih morao novca izdvojiti za dobar HTC, računajte i polovne bolje modele po istoj ceni starije braće? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted December 3, 2010 Report Share Posted December 3, 2010 Pa napisa vec neko, imas desire polovan ili onaj wildfire! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted December 3, 2010 Report Share Posted December 3, 2010 gledo sam ja cene poshto i ja planiram to da uzmem, nov wildfire sa mrezhe ima da se uzme za 200e na oglasima sa 2godishnjom garancijom i sve to, a par meseci star legend je oko 250e, mozhda mozh i za 230 da nadjesh. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted December 3, 2010 Report Share Posted December 3, 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted December 3, 2010 Report Share Posted December 3, 2010 http://halooglasi.com/tehnika/pretraga.aspx?pkm=1&wr=76&t=wildfire&s=-1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 3, 2010 Report Share Posted December 3, 2010 ako neko hoce za 200e :) ja sam na telenoru mogu da uzmem a vi meni 200e :) NOV GANC :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted December 4, 2010 Author Report Share Posted December 4, 2010 ЕДИТ: И каква је потрошња на интернету? На постпејду сам код Телекома још док није ни било мобилног интернета, па за мој пакет не постоје бесплатни мегабајти. Сад гледам најефтинији пакет садржи 200 МБ, да ли је то довољно за неку стандардну употребу, и колики је отприлике стандардан распон преноса података на месечном нивоу, значи за неко најобичније коришћење, без иживљавања? :) Може нека помоћ и око другог дела поруке? :) Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted December 4, 2010 Report Share Posted December 4, 2010 zavisi da li imaš wireless kod kuće i koliko si u proseku van kuće. skrpićeš se sa tih 200 mb ako imaš wifi, ako ne sinhronizuješ telefon kad nisi povezan na njega, i ako surfuješ preko opere sa serverskom kompresijom. u suprotnom će ti trebati onaj paket sa 500 mb. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 4, 2010 Report Share Posted December 4, 2010 Kole valjda prodaje htc neki perverzan, nije ga ni otpakovao. Mislim da je wildfire ili desire Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted December 4, 2010 Report Share Posted December 4, 2010 Jeste, kod Koleta ima taze...HTC Desire... kontaktirajte ga, bice srecan da vas obsluzi :) Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 4, 2010 Report Share Posted December 4, 2010 Još ga nije zavalj'o? Mora da u skladu sa sopstvenom ideologijom neće da spusti cenu i drži i dalje neku "ludu" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted December 9, 2010 Report Share Posted December 9, 2010 Sori za hajdžek topika, pre svega :) Planiram da uzmem Desire HD, tj. burazer oće da mi uzme neki telefon za rođendan. Pošto je on kod Telenora, a deluje mi kao najbolji telefon iz njihove ponude, a tu je još i HD7 u ponudi... Galaxy S je isto bio u planu, međutim niko od naših operatera ga ne nudi uz određeni paket. Imam prokletu n97 i jedva čekam da je se otarasim. Ako imate neka iskustva, rad sam da ih pročitam. p.s. Gledao sam brda recenzija po internetu, al' ipak bih želeo da čujem mišljenje od nekoga ko je zapravo imao/bio u kontaktu sa ovim telefonima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted December 9, 2010 Report Share Posted December 9, 2010 Jer su ti telefoni za 200 evra ono shto ljudi uzimaju preko paketa pa posle prodaju telefone? Jer to znaci da ostajem vezan za Telenor i neki odredjen broj? Bash sam pre neki dan video u prodavnici HTC WIldfire i Desire i koshtali su oko 40-50 k dinara =P Da li ja mogu da kupim taj HTC preko oglasa za 200 i onda da zabodem svoju MTS karticu i shljakam normalno? Pretpostavljam da je odgovor ne, inace bi kurac moj bili jeftini tako. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 9, 2010 Report Share Posted December 9, 2010 Planiram da uzmem Desire HD, tj. burazer oće da mi uzme neki telefon za rođendan. Pošto je on kod Telenora, a deluje mi kao najbolji telefon iz njihove ponude, a tu je još i HD7 u ponudi... Galaxy S je isto bio u planu, međutim niko od naših operatera ga ne nudi uz određeni paket. mohi ima desire hd al kapiram da će ga mrzeti da odgovara. ja ne vidim razlog da ne uzmeš taj telefon, kad već hoćeš da daš toliko keša. da ja danas uzimam telefon, uzeo bih ga po povlašćenoj ceni uz prenesi plus 500 paket kod telenora i ugovor na dve godine. za sve android telefone ti apsolutno treba mobilni internet u paketu, bez njega bukvalno nemaju smisla, a glupo je da se burazer vezuje nekim ugovorom koji mu ne odgovara. može pretplata da bude na njegovo ime (ako ti nisi kreditno sposoban), al ti da koristiš paket. Jer su ti telefoni za 200 evra ono shto ljudi uzimaju preko paketa pa posle prodaju telefone? Jer to znaci da ostajem vezan za Telenor i neki odredjen broj? Bash sam pre neki dan video u prodavnici HTC WIldfire i Desire i koshtali su oko 40-50 k dinara =P trebalo bi da su svi otključani, tj. da možeš da ubodeš bilo koji sim. moj telefon svakako jeste, kupljen je u vip-u a radi na telenoru. kali mi reče da mts nema nikakve internet pakete, to bi ti bio glavni problem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted December 9, 2010 Report Share Posted December 9, 2010 MTS ima internet pakete i zovu se MixNet :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts