Lucky Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 E pa srećna slava svima koji slave. I ja sam fino spavao, malo sam nekako preskočio one divne strane iz zanimljivih slika i video materijala, valjao sam se od smeha. Hit mi je i ova - koju sam već gled'o kad se prvi put pojavilo na YT-u, ali i dalje oduševljava :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 srecna slava futogatorom :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 'de ste carevi! srećna slava svima koji je slave! Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 zaspao sam u 10:30, i trudim se da se ne probudim (znate ono na pola kao kad spavate), kako bih spavao do jutra do nekih recimo 8-9, ustanem tad, i krenem da pisem rad. I probudi me drugarica sad u 1:50, da me pita nesto za rad... FFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUU! nista, sad spavanja nema, tako da cu se baciti na pisanjeeeee... leska zovu ribe u 2 ujutru da ih sprca The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 pa ugasi mobilni jebote :) haahahhahah :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 sv. Nikola najjaca slava za pice, zato sto se najmanje jede :)) srecna slava (onima koji slave lol) Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasandro Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 e daki, daki, ja sabijam 7 kompova u alijansi na WOGu, bez snimanja/ucitavanja pozicija. nisi pro ni malo Ma nije frka ni 10, ako nije na kralja! U suprotnom ti dodju u 2-3. nedelji sa 7. jedinicama dok ti nemas ni 4. ni kapitol jer kreces sa resursima 0...0, dok oni krecu sa svime i prave monstruozne vojske. Eh... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 leska zovu ribe u 2 ujutru da ih sprca kamo srece. Onda se ne bih zalio. :)) pa ugasi mobilni jebote :) haahahhahah :) A vidis, ja imam taj trip da nikad ne gasim telefon. I to zato sto se vodim razmisljanjem da ne bih voleo da se nesto dogodi, dobro ili lose, i da neko hoce da me dobije, a ja to da propustim iz "glupog" razloga jer sam spavao. Jebem li ga... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 (edited) juce sretoh pacova kako kenja u mom veceu, pa rekoh da pitam koji lepak/otrov u granulama da uzmem i ubijem stoku? mozda bolje lepak, pa da ga bacim negde napolje da mu bude hladno i umre gladan? survival of the fittest! Edited December 19, 2010 by digrejzo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 kamo srece. Onda se ne bih zalio. :)) A vidis, ja imam taj trip da nikad ne gasim telefon. I to zato sto se vodim razmisljanjem da ne bih voleo da se nesto dogodi, dobro ili lose, i da neko hoce da me dobije, a ja to da propustim iz "glupog" razloga jer sam spavao. Jebem li ga... :D je je :) i ja sam imao taj trip :) medjutim poceli su nocu da me zovu pijani ortaci :) i ukapirao sam cak i da se nekome nesto desi :) ja tu nista ne mogu :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 A vidis, ja imam taj trip da nikad ne gasim telefon. I to zato sto se vodim razmisljanjem da ne bih voleo da se nesto dogodi, dobro ili lose, i da neko hoce da me dobije, a ja to da propustim iz "glupog" razloga jer sam spavao. Jebem li ga... :D same here :) mozda bolje lepak, pa da ga bacim negde napolje da mu bude hladno i umre gladan? Mi smo jednom u kući imali miša i na'vatali ga na lepak, a bogami i na poslu isto tako. Ako je baš pacov nemam pojma koliko je "snažan" tj. da li na njega lepak deluje kako treba, da ne krene sa tim kartonom na kojem je lepak da trči po kući :)) A sam lepak idi u bilo koju radnju tog tipa, poljoprivrednu, seme ili onaj agrohemija kako god, i traži lepak za glodare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 Ma nije frka ni 10, ako nije na kralja! U suprotnom ti dodju u 2-3. nedelji sa 7. jedinicama dok ti nemas ni 4. ni kapitol jer kreces sa resursima 0...0, dok oni krecu sa svime i prave monstruozne vojske. Eh... pa ja i krecem bez resursa, noobe(impossible nivo tezine, random grad/heroj, 7 kompova, WOG, nema ucitavanja pozicije) od toga ne moze teze idem do grada da prosetam malo iako pada sneg Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 Ćale napravio najbolju riblju čorbu ikada, pojeo sam dva tanjira još dok gosti nisu stigli :) Srećna slava svima koji slave, btw У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 ovako...odlucila sam sledece, necu vise da cimam onog lika, nego hocu tako da izdjestvujem da on cima mene... ...serem.... sinoc bilo kul na zurci kod ortaka... opet me nesto cimao jedan "urbanogradskidjzenskaros" .. ali nista .. veceras na slavu kod ortaka.. jeeee ... za nedelju dana mi je Bozic.. jeeee step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 Ma nije frka ni 10, ako nije na kralja! U suprotnom ti dodju u 2-3. nedelji sa 7. jedinicama dok ti nemas ni 4. ni kapitol jer kreces sa resursima 0...0, dok oni krecu sa svime i prave monstruozne vojske. Eh... Ja isto igram solo vs 7 kompova u alijansi na 200% ... nub si daki. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasandro Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 Ah kako sam se lepo naspavao Danas 100 slava uh bice prezderavanja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 juce sretoh pacova kako kenja u mom veceu, pa rekoh da pitam koji lepak/otrov u granulama da uzmem i ubijem stoku? mozda bolje lepak, pa da ga bacim negde napolje da mu bude hladno i umre gladan? survival of the fittest! iskreno se nadam da si se salio ili da ne znas razliku izmedju misa i pacova :) The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 sinoc bilo kul na zurci kod ortaka... opet me nesto cimao jedan "urbanogradskidjzenskaros" .. ali nista .. Ništa s čije strane? Jel to ono, pravila sam mu rolajzove, mrštila sam se na njegove fore i nije uspeo da me smuva, peder jedan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 jadna sejn :):) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 srecna slava futogatorom :D Hvala! Ali mi nije slava danas, moja slava je Đurđevdan (koji sam cigan :c) Inače, radio sam i danas, teško je. Pozdrav za peju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 Ništa s čije strane? Jel to ono, pravila sam mu rolajzove, mrštila sam se na njegove fore i nije uspeo da me smuva, peder jedan ne nego sam ga zajebavala sto nosi zenski parfem i onda je pobegao da muva neki puskomitraljez :P step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 ne zajebavaj muskarce za parfem i velicinu penisa. enter. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 (edited) ja cenim da je muka zhiva biti zhensko :( Edited December 19, 2010 by rev Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 baš si zla i neosvojiva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts