rev Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 (edited) kolko se ja secam spike cira mu je chorbirao njonju pa se ovaj posle vadio kako ga je tjira nabo na kvarno :D a sneg pada odozgo ka dole ako te bash zanima! Edited December 14, 2010 by rev Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 inache bash mi se prijeo chizkejk i kupih jedan u hleb i pecivu, omg koje sranje :( de ima dobar ? /me looks at nikita and mira speak easy, u resavskoj ili svetogorskoj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 a sneg pada odozgo ka dole ako te bash zanima! ahaha, nisam isprva skapirao kome odgovaraš :) speak easy, u resavskoj ili svetogorskoj osim ukoliko nije otvoren na nekom drugom mestu u svetogorskoj, onaj pri početku iste je zatvoren već neko vreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 (edited) Podvarak za rucak :)) btw, naisao sam na sajt za slanje besplatnih poruka (nije reklama). Poslao sam preko 30 poruka i za sada nije stigao ni jedan spam sms niti je oduzet kredit primaocu poruke. Edited December 14, 2010 by Ivan~ "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 osim ukoliko nije otvoren na nekom drugom mestu u svetogorskoj, onaj pri početku iste je zatvoren već neko vreme. samo idu i zatvaraju mi te speak easy-je :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 opaaa ! :) toliko od mene za danas... :D :D :D :D step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 zene na ruru kreki dobio po turu Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 (edited) opaaa ! :) toliko od mene za danas... :D :D :D :D sprcala ? Edited December 14, 2010 by reiser Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 neko je dobio prcanje ! Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 mrski irl-eri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 sprcala ? step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 kolko se ja secam spike cira mu je chorbirao njonju pa se ovaj posle vadio kako ga je tjira nabo na kvarno :D omg, ne verujem da se to desilo :))) ne sećam se toga, mislio sam da se zavadio sa adminima. Što su se uopšte tukli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 pobrisao sam, pobacao i popalio sve zivo sto me podseca ili ima sansu da me podseti na bivsu. cekam da popricamo o tim random vidjenjima i susretima ovih dana i da zatvorim to konacno 'supickumaterinu i sprco sam, ali se ne osecam lepo zbog totalnog majndfaka koji je dosao posle Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 koliki li je taj majndfak onda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 Dajte mi admina na 10 minuta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 pobrisao sam, pobacao i popalio sve zivo sto me podseca ili ima sansu da me podseti na bivsu. cekam da popricamo o tim random vidjenjima i susretima ovih dana i da zatvorim to konacno 'supickumaterinu i sprco sam, ali se ne osecam lepo zbog totalnog majndfaka koji je dosao posle možeš da zapališ šta hoćeš, sisica si u duši i to je to. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 (edited) ne više. edit: ne morate da vređate druge što nisu 'jebači' i što umeju da poštuju žensko na svoj način. okej, neka sam ja pičkica ili šta već što sam jednostavno slab na datu osobu, to je moja greška i nameravam to da promenim. Edited December 14, 2010 by Miksa Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 jaaaako sam premoren :/ juce, umesto da legnem na vreme, igram se na netu sa drugarima ustao rano i sljakao ceo dan Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 Misli na olupao fizički, jeeee, pa to je bila jedna cela epizoda, kako ti za to ne znaš grujane grujane. Ne znam kako pada sneg napolju, nisam hteo da gledam kroz prozor, sad kad izađem pa se šlognem... kolko se ja secam spike cira mu je chorbirao njonju pa se ovaj posle vadio kako ga je tjira nabo na kvarno :D a sneg pada odozgo ka dole ako te bash zanima! jebote nisam imao pojma,prvi put cujem da su se peglali ne znam kako mi to promaklo:) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 ne više. edit: ne morate da vređate druge što nisu 'jebači' i što umeju da poštuju žensko na svoj način. okej, neka sam ja pičkica ili šta već što sam jednostavno slab na datu osobu, to je moja greška i nameravam to da promenim. apsolutno se ne radi o "jebačima". prvo nauči da poštuješ sebe pa onda možeš da pričaš o "poštovanju žena" , ovako si sisica jebi ga :) Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 ne moraš da vređaš druge radi ego boost-a. Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 ne mogu brate. kad vas vidim tako da plačete zbog gluposti (a tek ćeš shvatiti kolika je glupost u pitanju) prosto izneverujem. kakav ego boost, ne tripuj. i ni na kraj pameti mi nije bilo da te vređam, nego sam ti žargonski rekao da si kukavica :D Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 Ne moraš ni ti da kukaš ko pičketina neka Sudeći po slikama koje si kačio, izgledaš dobro, nisi gluv, nijem i kljast, nemaš govornu manu pretpostavljam, izađi negde i nađi drugu ribu, verovatno možeš da biraš Gomila muškaraca je u znatno gorem položaju po tom pitanju, pa ne kuka Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 realno sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 (edited) imam, numem da kažem R. elem, u tom slučaju hvala, valjda. ne kukam ja, nego pravim greške koje ne bi trebalo da pravim. a da se kajem i kukam ne.. jebiga, teram dalje, samo ću morati da sprečim da se greške ne ponavljaju. čudo se ne grudvate? Edited December 14, 2010 by Miksa Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts