absolute Posted November 19, 2010 Report Share Posted November 19, 2010 (edited) @FAtso Edited November 19, 2010 by absolute QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 19, 2010 Report Share Posted November 19, 2010 meni nije smesno :) ja sam isto shvatio pitanje kao i igor :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 19, 2010 Report Share Posted November 19, 2010 i sta sad imash umesto meniskusa? nista :| unutrasnji izvadjen, imam kitu lastinu parcence te hrskavice su mi poklonili, mozda je bilo 1,5 cm x 0,5 cm sto me podseti da odem na snimanje, jer imam sve jace tegobe u istom kolenu u zadnjih godinu dana :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted November 19, 2010 Report Share Posted November 19, 2010 Danas sam se naradio poshteno! Sad u dom zdravlja da sedim 2h u hodniku i chekam da me prozovu :( ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted November 19, 2010 Report Share Posted November 19, 2010 Posle pljačke banke policajci su krenuli u poteru za razbojnicima i stigli ih u Ulici Radovana Simića Cige, gde je došlo do razmene vatre. kili jesi dobro? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted November 19, 2010 Report Share Posted November 19, 2010 Uf dobro sam proshao kod lekara,a nadao sam se sranju :D Odlichna vest je shto sam napokon ozdravio i nisam chekao u hodniku 2h ,vec 4,5minuta :D divno! \o/ odo odma vecheras da se napijem da se razbolim opet :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted November 19, 2010 Report Share Posted November 19, 2010 Samo kuciste ako ga drzis van vlage, i ekstremnih uslova, moze da potraje jako dugo, plastika i metal se tesko razgradjuju Potpuno sam zaboravio da neki ljudi to zovu "kućište" jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 19, 2010 Report Share Posted November 19, 2010 ne postoji način da se precizno izraziš da misliš na konfiguraciju bez eksternih uređaja, a da to ne bude sintagma od sedam reči. prestanite da smarate lika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 19, 2010 Report Share Posted November 19, 2010 pa kompjuter je prilicno dobar opis kucista sa pripadajucim komponentama heh You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 19, 2010 Report Share Posted November 19, 2010 rekao sam da prestaneš da troluješ njega, a ne da počneš da troluješ mene :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted November 19, 2010 Report Share Posted November 19, 2010 Ko'i ste trololololeri.... Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted November 19, 2010 Report Share Posted November 19, 2010 Jel' moze neko od Cisco znalaca da mi preporuchi neki simulator da radim praktichno? Ni Cisco Packet Tracer ni GNS mi ne shljakaju kako valja. ;/ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 19, 2010 Report Share Posted November 19, 2010 nista :| unutrasnji izvadjen, imam kitu lastinu parcence te hrskavice su mi poklonili, mozda je bilo 1,5 cm x 0,5 cm sto me podseti da odem na snimanje, jer imam sve jace tegobe u istom kolenu u zadnjih godinu dana :| Ladno nemas meniskus lol :D Pa nije ni cudo sto te boli sve vise i vise... Dule bi trebao da nam kaze koje ce biti posledice ovoga, mislim da nisu ni malo naivne :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 19, 2010 Report Share Posted November 19, 2010 Jel' moze neko od Cisco znalaca da mi preporuchi neki simulator da radim praktichno? Ni Cisco Packet Tracer ni GNS mi ne shljakaju kako valja. ;/ Boson NetSim? Packet Tracer ti je skroz dovoljan za CCNA, ne znam šta ti tačno ne radi 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted November 19, 2010 Report Share Posted November 19, 2010 Vec sam ccnp pocheo da radim, al' imaju neke stvari i za ccna koje ne rade. Frame-relay multipoint ume da se napravi lud i ne radi, pun je nekih random bagova, npr. ping od A do B hoce, a od B do A nece. Probacu ovo shto si preporuchio. Thanks. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 19, 2010 Report Share Posted November 19, 2010 Jel imas IOSe? Ako imas GNS je pure win You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 19, 2010 Report Share Posted November 19, 2010 Jebeni mrežaši Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted November 19, 2010 Report Share Posted November 19, 2010 derp "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted November 19, 2010 Report Share Posted November 19, 2010 (edited) počeo da igram Might&Magic Heroes Kingdoms ( http://mightandmagicheroeskingdoms.ubi.com ), browser based igra, gotivna za ubijanje pola sata života dnevno. Mada kao blokirana za naš region, ali se reši lako, neki US proxy samo prilikom registracije da "skonta" da je igrač iz amerike, posle sve šljaka cool Problem, IP filter? Edited November 19, 2010 by trooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 Od 16. do 30. novembra promeni svoj avatar na RUR-u i postavi sliku svog omiljenog junaka iz crtanog filma, podstakni ostale da urade isto! Cilj: da do utorka ne budu ljudska lica na facebook-u, vec samo uspomene iz detinjstva, jer je dobro biti dete! heeeeeeeeeeeeeee poz nikita :D Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 poz sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 Gn fellaz ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuDu Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 Od 16. do 30. novembra promeni svoj avatar na RUR-u i postavi sliku svog omiljenog junaka iz crtanog filma, podstakni ostale da urade isto! Cilj: da do utorka ne budu ljudska lica na facebook-u, vec samo uspomene iz detinjstva, jer je dobro biti dete! heeeeeeeeeeeeeee poz nikita :D na ruru ili na fb? =) People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 Bio danas na treningu, pa se sliko, pa gledo tekmu, pa cu sad na rodjendan. Ode zivot uz rl... "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts