voodoo_ Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 Nije dzabe od njega i ms digao ruke.Nije dzabe od njega i ms digao ruke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 izvalio sam da moj pas voli rege :) kad god pustim gentlemana privuce se i zabode se ispod stolice :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 Mozda prosto voli Švabe??? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 hm moguce, moracu da probam sa bobom marlijem :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 poz drugari! danas bio zanimljiv dan, svasta bilo, razne ljude video. A sutra ujutru idem da pregledam koleno. Radujem se, odnosno nadam se da ce mi nesto vise reci, i da ce mi pronaci neko konkretno resenje (koliko god da je to moguce). Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 krenula ja tako sa ortakinjom do usca da se slikamo za fejs, i naleteh na ivana, u zenskom wc-u Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 Mora da je pridržavao devojci torbu heheee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 That's awkward. Retko neproduktivan dan danas, ceo dan izblejao u igraoni ni ne želevši to. Al' dobar CoD bio, moram priznati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 zvala me je da me pita "KAKO SI, STA IMA NOVO". Ma jebem vam mater zensku u picku. :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 sto si se javio The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 nemoj da se javljas ako znas da ona zove Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 sto si se javio ne umem brate, ja taaaaako ne umem sa njom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 moracu da operisem zub. super. lesko care, imamo isti problem. jebiga, ja sam emo pickica za te stvari. na nekog si jednostavno slab. fml. Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted November 19, 2010 Report Share Posted November 19, 2010 ne umem brate, ja taaaaako ne umem sa njom. e pa ko te jebe @tema: Proshetao kvalitetno od liona do kalisha i nazad... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted November 19, 2010 Report Share Posted November 19, 2010 herp "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted November 19, 2010 Report Share Posted November 19, 2010 Lesko zajebi to tugovanje i sazaljivanje. Ima ih milion, naletece neka dobra, ako ne pre onda kasnije. Sto duze cekas to ce bolja biti (vazno je da verujes u ovo) :) Mene nekako ophrvao umor i misli o obavezama, a i blaga besparica. Dok poplacam sve takse za produzetak vize ostacu bez gaca. Zato idem na basket veceras (fuck yeah) "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 19, 2010 Report Share Posted November 19, 2010 edeste e danas 12h na posao, zanimljivo 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted November 19, 2010 Report Share Posted November 19, 2010 pa ti blago meni daj otkaz The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 19, 2010 Report Share Posted November 19, 2010 I nisi je oterao u kurac krasni? Pa sta mislis? :\ Inace, bio sad u klinickom, i ne znam zasto sam mislio da zato sto imam vezu, da ce sve to lakse da prodje nego sto je bilo u mup-u za licnu kartu. Otisao, taj doktor mi ispipao koleno (kao nesto fol), gleda me bledo kad mu pricam sta mi se desavalo, i na kraju kaze da dodjem u ponedeljak da snimim to(ne moze danas, ja ne znam sto, a verujem da ni on). I pominjao je tu manju operaciju, sto bih mozda ja i najvise voleo, ali videcemo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted November 19, 2010 Report Share Posted November 19, 2010 zavrsio cimanje sa papirima za shljaku, sada odo' kod brata na kafu uvece bih da odem negde na pice, videcu jos i gde, obzirom da mi je ovo, najverovatnije, zadnji vikend u Srbiji za neko vreme :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 19, 2010 Report Share Posted November 19, 2010 opa, a na koliko si potpisao @Leško: ta manja operacija, misliš na artoskopiju? 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 19, 2010 Author Report Share Posted November 19, 2010 Odličan je ovaj period godine kad je unutra hladno i onda izađeš napolje očekujući još hladnije, kad ono toplo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted November 19, 2010 Report Share Posted November 19, 2010 dobro jutro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 19, 2010 Report Share Posted November 19, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 19, 2010 Report Share Posted November 19, 2010 @mira: nije bilo vode u muškom :D sinoć sam bio malo u forumu. cela igraonica bez pušenja, koja divota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts