Jump to content

pričajte!

Recommended Posts

Minimalna dnevnica za nemacku je oko 80 eura, a takodje minimalna dnevnica je propisana zakonom, moze se naci na netu.

Ovo podrazumeva smestaj (polupansion) i prevoz.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Pa imas jedan obrok obicno dorucak.

I jos ako je svedski sto urnises se tolko ko da si iz nemacke heheh, ceo dan si sit

ja sam u sloveniji uspeo da za 6 dana potrosim samo 10 eura :(

Tolko sam se bio smorio u toj dosadnoj zemlji

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

ne razumem sta me pitas iskreno :)

kad ja idem preko uvek dobijem minimalnu zakonsku dnevnicu, u zavisnosti od zemlje gde idem. Ta dnevnica podrazumeva prenociste sa doruckom u hotelu. Nezavisno od hotela i cene prenocista sa doruckom u istom hotelu.

Dakle isto dobijem kad spavam u hotelu gde je prenociste sa doruckom 70 eura i kada je to isto 125 eura.

why?

apsolutno je ista situacija u mojoj firmi :)

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

од дневница тешко да ћеш икад моћи. ти приходи се другачије зову.

;)

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

ne razumem sta me pitas iskreno :)

kad ja idem preko uvek dobijem minimalnu zakonsku dnevnicu, u zavisnosti od zemlje gde idem. Ta dnevnica podrazumeva prenociste sa doruckom u hotelu. Nezavisno od hotela i cene prenocista sa doruckom u istom hotelu.

Dakle isto dobijem kad spavam u hotelu gde je prenociste sa doruckom 70 eura i kada je to isto 125 eura.

Ako vec ona formira cenu, jelte posto nas pita jel 80eure dnevno mnogo i uzimajuci u obzir da ima samo dorucak znaci mora platiti sebi rucak i veceru sto od tih 80 ispadne recimo 50, zakljucak je da trazi vise. Apsolutno je nebitno da li ce ona jesti mrvice i ne potrositi dinara na hranu, kad formiras cenu racunas da ces se zdravo hraniti tamo.

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Mislim znam da je novi zakon od cetvrtka, ali koliko sam ja cuo kafici mogu da biraju da li ce biti pusacki ili ne pusacki? Ne?

Da, ali kafići u tržnom centru potpadaju pod pravila tržnog centra, a u tržnom centru je skroz zabranjeno pušenje gde god. Što znači da kafić u Eurocentru čak i ako je manji od 80 kvadrata ne može da izabere da bude pušački, dok recimo neki u S.Bana ili na Obiliću može.

@ Sheyn - i ja mislim da je 80 eur malo ali ako je stvarno to minimalna dnevnica ne verujem da ćeš moći da podigneš više.

In other news:

Uskoro serija o životu Ace Lukasa

Život Ace Lukasa, jednog od najintrigantnijih ljudi na domaćoj javnoj sceni, pretočiće se u TV seriju od 24 epizode.

Scenario pišu Isidora Bjelica i Nebojša Pajkić, a glavnu ulogu igraće Aca Lukas.

- Budući da pišem autobiografski roman, svakako ću biti i koscenarista i učestvovaću u svakom segmentu rada na seriji - kaže Aca čiji život na trenutke podseća na akcioni triler: tri puta se ženio, napuniće tri puta “Arenu” (novi koncert 23. decembra), bio je hapšen, imao je problema sa drogom, milione je potrošio na kocku, a ipak je najpopularniji.

Serija je igrana, a uskoro će biti održane audicije na kojima će biti odabran dečak koji će glumiti malog Lukasa, ali i ostali likovi koji čine okruženje popularnog pevača.

- Serija se radi po ideji producenta Saše Mirkovića. On je pozvao Pajkića i mene i pitao da li bismo pisali scenario. Naravno da sam odmah prihvatila jer ne postoji toliko zanimljiva ličnost kao što je Lukas, sa potpuno holivudskom biografijom - priča Isidora Bjelica.

Pogođen teškom situacijom u kojoj su se našli Kraljevčani, Aca Lukas će održati humanitarni koncert 23. decembra u “Areni”, njegov treći zaredom. Sav novac prikupljen od ulaznica ide gradu Kraljevu.

ne znam dal je bilo

http://www.bestjobs.rs/poslovi-potrebni-brkati-i-bradati-muskarci-za-snimanje-americkog-filma/56946/3

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...