f4ts0 Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 Minimalna dnevnica za nemacku je oko 80 eura, a takodje minimalna dnevnica je propisana zakonom, moze se naci na netu. Ovo podrazumeva smestaj (polupansion) i prevoz. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 Znaci bez hrane tako da racunaj dnevno minus tri obroka koliko ce te kostati. Tako da 80 nije puno, cak je i malo. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 Pa imas jedan obrok obicno dorucak. I jos ako je svedski sto urnises se tolko ko da si iz nemacke heheh, ceo dan si sit ja sam u sloveniji uspeo da za 6 dana potrosim samo 10 eura :( Tolko sam se bio smorio u toj dosadnoj zemlji You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 A PRITOM JE I ZENSKO PA TAMAN DIJETA! Kakve veze ima hoce li jesti u ricu ili iz kontejnera kad formiras cenu? OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 ne razumem sta me pitas iskreno :) kad ja idem preko uvek dobijem minimalnu zakonsku dnevnicu, u zavisnosti od zemlje gde idem. Ta dnevnica podrazumeva prenociste sa doruckom u hotelu. Nezavisno od hotela i cene prenocista sa doruckom u istom hotelu. Dakle isto dobijem kad spavam u hotelu gde je prenociste sa doruckom 70 eura i kada je to isto 125 eura. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 kad ja idem preko uvek dobijem minimalnu zakonsku dnevnicu, u zavisnosti od zemlje gde idem. mene bi bilo sramota da budem ovoliko jadan :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 why? apsolutno je ista situacija u mojoj firmi :) 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 Jebi ga matore, jos ne mogu da parama dnevnice palim kohibe i smrcem peruanca. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 од дневница тешко да ћеш икад моћи. ти приходи се другачије зову. ;) MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 ne razumem sta me pitas iskreno :) kad ja idem preko uvek dobijem minimalnu zakonsku dnevnicu, u zavisnosti od zemlje gde idem. Ta dnevnica podrazumeva prenociste sa doruckom u hotelu. Nezavisno od hotela i cene prenocista sa doruckom u istom hotelu. Dakle isto dobijem kad spavam u hotelu gde je prenociste sa doruckom 70 eura i kada je to isto 125 eura. Ako vec ona formira cenu, jelte posto nas pita jel 80eure dnevno mnogo i uzimajuci u obzir da ima samo dorucak znaci mora platiti sebi rucak i veceru sto od tih 80 ispadne recimo 50, zakljucak je da trazi vise. Apsolutno je nebitno da li ce ona jesti mrvice i ne potrositi dinara na hranu, kad formiras cenu racunas da ces se zdravo hraniti tamo. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 Ko ona?a sad sam skapirao sta misli, ma kul, ona neka trazi kolko oce :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 10, 2010 Author Report Share Posted November 10, 2010 Mislim znam da je novi zakon od cetvrtka, ali koliko sam ja cuo kafici mogu da biraju da li ce biti pusacki ili ne pusacki? Ne? Da, ali kafići u tržnom centru potpadaju pod pravila tržnog centra, a u tržnom centru je skroz zabranjeno pušenje gde god. Što znači da kafić u Eurocentru čak i ako je manji od 80 kvadrata ne može da izabere da bude pušački, dok recimo neki u S.Bana ili na Obiliću može. @ Sheyn - i ja mislim da je 80 eur malo ali ako je stvarno to minimalna dnevnica ne verujem da ćeš moći da podigneš više. In other news: Uskoro serija o životu Ace Lukasa Život Ace Lukasa, jednog od najintrigantnijih ljudi na domaćoj javnoj sceni, pretočiće se u TV seriju od 24 epizode. Scenario pišu Isidora Bjelica i Nebojša Pajkić, a glavnu ulogu igraće Aca Lukas. - Budući da pišem autobiografski roman, svakako ću biti i koscenarista i učestvovaću u svakom segmentu rada na seriji - kaže Aca čiji život na trenutke podseća na akcioni triler: tri puta se ženio, napuniće tri puta “Arenu” (novi koncert 23. decembra), bio je hapšen, imao je problema sa drogom, milione je potrošio na kocku, a ipak je najpopularniji. Serija je igrana, a uskoro će biti održane audicije na kojima će biti odabran dečak koji će glumiti malog Lukasa, ali i ostali likovi koji čine okruženje popularnog pevača. - Serija se radi po ideji producenta Saše Mirkovića. On je pozvao Pajkića i mene i pitao da li bismo pisali scenario. Naravno da sam odmah prihvatila jer ne postoji toliko zanimljiva ličnost kao što je Lukas, sa potpuno holivudskom biografijom - priča Isidora Bjelica. Pogođen teškom situacijom u kojoj su se našli Kraljevčani, Aca Lukas će održati humanitarni koncert 23. decembra u “Areni”, njegov treći zaredom. Sav novac prikupljen od ulaznica ide gradu Kraljevu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 Coa ledžnd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 10, 2010 Author Report Share Posted November 10, 2010 Još jedan other news - kupio sam guaranu iz automata, uzmem je, ona nešto čudna, 'ladno je trećinu puna (a 2/3 prazna). A zatvorena, nigde ne curi i to :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 ne znam dal je bilo http://www.bestjobs.rs/poslovi-potrebni-brkati-i-bradati-muskarci-za-snimanje-americkog-filma/56946/3 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 Još jedan other news - kupio sam guaranu iz automata, uzmem je, ona nešto čudna, 'ladno je trećinu puna (a 2/3 prazna). A zatvorena, nigde ne curi i to :( izgleda da stoji par godina Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 Da, isparila je kroz metal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 Pih, jutros sam se obrijao jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 10, 2010 Author Report Share Posted November 10, 2010 Ističe 16/09/2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 Da, isparila je kroz metal. pa ti vudu ne jebes, ti karas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 Još jedan other news - kupio sam guaranu iz automata, uzmem je, ona nešto čudna, 'ladno je trećinu puna (a 2/3 prazna). A zatvorena, nigde ne curi i to :( bug u onim automatskim točilicama tj meraču protoka, po nekad pogreši i kompjuktor, jebi ga :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 10, 2010 Author Report Share Posted November 10, 2010 ma skapirao sam, nego ono, gde baš iz automata. Da je bilo na kiosku itd lako bih je zamenio, ovako ništa :( ili mogu da je nosim sa sobom, pa zamenim u nekom maxiju ispravnom :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 izgleda nista od onog posla, jos me nije zvala ta zena iz Nemacke :P u svakom slucaju, hvala na informacijama :) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 e jebo ga ti A jbg u gluvo doba sam nepismen :D @tema: Haos, od 9 jutros do malo pre sam bio na obuci prokletoj,raspadam se, podochnjaci su mi do kolena, ne vidim belu machku,bash sam slomljen... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 Neki random oglas sa twittera [posao] Potreban: social media key assistant menadžera za branding digitalnih proizvoda. Minimum 15god radnog iskustva i C kategorija wtf? oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts