Highl1 Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 G pogledaj koju verziju softvera imas na ps3 JB je za pičke @topic: zagrebao mladež, nešto krvario, sad ću morati da idem da odem da mi skinu mladež, samo mi je to trebalo 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 Brate sta si ti uradio tom autu kad je zreo za generalku :| кувао је прошле године, па је изгубио компресију. кувао је јер је остао без уља, на око 2 месеца после редовног сервиса који сам одрадио одмах пошто сам га купио. нисам проверавао уље... :( тада је изгубио компресију, а сада је стање толико лоше да ми уље налива свећице, па је прошли пут отуишла и бобина. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 ajmo mehanicari :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 Drugari ajde mala pomoc. Imam ovu novu licnu kartu sa cipom (OH NOES MOGU DA ME PRATE!) i traze mi ljudi broj licne karte da se prijavim na neko sranje. Ja im poshaljem u aplikaciji broj pored kog pishe "Reg.br" na glavnoj strani LK tamo gde je slika. Kasnije dobijem mail da treba opet da im poshaljem broj LK pa me interesuje da li sam zajebao i trebao mozda im poshaljem onaj broj na zadnjoj strani koji pocinje slovima? Ili samo traze da im potvrdim broj licne karte? Jebiga u onoj staroj je pisalo "broj licne karte" i nemash da brigash! We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 ne zna se sta vise boli, zagreban mladez ili auto koji je vozen bez ulja :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 Drugari ajde mala pomoc. Imam ovu novu licnu kartu sa cipom (OH NOES MOGU DA ME PRATE!) i traze mi ljudi broj licne karte da se prijavim na neko sranje. Ja im poshaljem u aplikaciji broj pored kog pishe "Reg.br" na glavnoj strani LK tamo gde je slika. Kasnije dobijem mail da treba opet da im poshaljem broj LK pa me interesuje da li sam zajebao i trebao mozda im poshaljem onaj broj na zadnjoj strani koji pocinje slovima? Ili samo traze da im potvrdim broj licne karte? Jebiga u onoj staroj je pisalo "broj licne karte" i nemash da brigash! број који се користи код попуњавања формулара је рег. бр. то је некадашњи бр. л.к. овај позади, ИД, не знам за који им курац служи, можда код аутоматске обраде података... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 To sam i mislio, ali rekoh bolje da pitam. Vodim se onom narodnom ko pita ne skita... We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 26, 2010 Author Report Share Posted October 26, 2010 zagrebao mladež, nešto krvario, sad ću morati da idem da odem da mi skinu mladež, samo mi je to trebalo Traje ukupno 10 minuta zahvat, šta ti je. Ne znam doduše veličinu i poziciju :)) ali ako nije neki baš huge i na nekom užas mestu, vrlo brzo će ti to srediti i pičiš kući. Imam ovu novu licnu kartu sa cipom (OH NOES MOGU DA ME PRATE!) i traze mi ljudi broj licne karte da se prijavim na neko sranje. Ja im poshaljem u aplikaciji broj pored kog pishe "Reg.br" na glavnoj strani LK tamo gde je slika. Kasnije dobijem mail da treba opet da im poshaljem broj LK pa me interesuje da li sam zajebao i trebao mozda im poshaljem onaj broj na zadnjoj strani koji pocinje slovima? Ili samo traze da im potvrdim broj licne karte? Čitao sam neku foru za to, odnosno da je sad problem pošto broj LK nije u istom formatu i šta god kao kod starih (nemam novu pa ne znam), pa onda neki formulari ne prihvataju taj broj i tako nešto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 ко рано рани цео дан је поспан. ;) MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 snooze button je car! crkne mi telefon i bio sam primoran da se budim budilnikom i kad je zazvonio refleksno ga iskljucim kao zvonice opet, ono qrac. Sad ne znam ni dal da se cimam do faksa na 2 sata Ahahahah, slicna stvar mi se desila ujutru, mob bio iskljucen, ne znam kako... Propustio sam predavanja iz fizike i vezbe iz oet-a. Ne moze carobnije.. :) There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 da ste legli u 10 ne bi se uspavali :D Juce i danas samo ucenje, ustvari cele nedelje tako, blize se prvi kolokvijumi :( There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 Ortaku je neka drzavna sluzna trazila FK licne, nema adrese, vadis potvrdu adrese.A meni poicija za privremenu dozvolu trazi resenje iz maticne mladje od 6 meseci.I to je logicno, jer sam se posle 6 meseci mozda rodio u drugom gradu, porodilistu, datuma i od drugih roditelja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 pa zar nisu uveli nove izvode koji traju večno? ili to tek treba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 Jesu, ali suboticanin nece da prihvati sa objasnjenjem da "nisu dobili dopis da novi traju zauvek" i " nije ti ovo beograd decko" Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 3.40 Ne update-uj ga na netu NIKAKO ako hoces da ga jb-ujesh I da igras sve te ekskluzive za dz naravno To kad predjesh posle mozes da bacis konzolu :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 Traje ukupno 10 minuta zahvat, šta ti je. Ne znam doduše veličinu i poziciju :)) ali ako nije neki baš huge i na nekom užas mestu, vrlo brzo će ti to srediti i pičiš kući. Ma smara me uopšte da se cimam sa tim. A i nije na nekom do jaja mestu, unutrašnja butina, blizu ponosa 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 па баш је на "до јаја" месту. :) MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 26, 2010 Author Report Share Posted October 26, 2010 Ma smara me uopšte da se cimam sa tim. A i nije na nekom do jaja mestu, unutrašnja butina, blizu ponosa Onda ne brini i sredi to i piči kući. Samo skidanje nećeš ni osetiti, lokalnu anesteziju hoćeš i to je to. Bolje nego da se nešto iskomplikuje ako ga često zakačiš, a tu se čovek i znoji dosta itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 mene su zaplasili da svaki skidanje mladeza moze da se zakomplikuje :| zaplasili - jer sam pun mladeza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 26, 2010 Author Report Share Posted October 26, 2010 Pa lekar vrši procenu pre zahvata kakvo je stanje mladeža i da li sme da ga dira, veoma prosto. Tako da dok ne odeš kod doce, nećeš znati :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 kad smo vec kod mladeza, jel imao neko iskustva, gde je najbolje otici ? imam jedan na ledjima koji vec duze vreme planiram da skinem ali nikako da nateram sebe da se raspitam i odem kod doktora Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 26, 2010 Author Report Share Posted October 26, 2010 Trebalo bi da je najbolje kod privatnika koji se bave time, valjda su to "plastična i rekonstruktivna" hirurgija, jer taj zahvat nije skup a obavljaš ga trenutno i pičiš kući. Ako je u javnim bolnicama i free, kapiram da dok dobiješ uput i dočekaš red, oteliš se. Možda Dule može da pomogne po tom pitanju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 pa otprilike ko sto je laki rekao...najbolje da neki plastikaner odradi to privatno, cimanje je cekati kod dermatologa/hirurga u drzavnim bolnicama...e sad ne znam koliko je kesha zahvat kod privatnika, nije ni to nebitan faktor Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 i sta, dule popije rum i na suvo te izbode skalpelom? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 a to hajli pita za mladez, tek sad videh...jebote pero, ko da nemas koga da pitas:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts