Jump to content

pričajte!

Recommended Posts

G pogledaj koju verziju softvera imas na ps3

JB je za pičke

@topic:

zagrebao mladež, nešto krvario, sad ću morati da idem da odem da mi skinu mladež, samo mi je to trebalo

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Brate sta si ti uradio tom autu kad je zreo za generalku :|

кувао је прошле године, па је изгубио компресију. кувао је јер је остао без уља, на око 2 месеца после редовног сервиса који сам одрадио одмах пошто сам га купио. нисам проверавао уље... :( тада је изгубио компресију, а сада је стање толико лоше да ми уље налива свећице, па је прошли пут отуишла и бобина.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Drugari ajde mala pomoc.

Imam ovu novu licnu kartu sa cipom (OH NOES MOGU DA ME PRATE!) i traze mi ljudi broj licne karte da se prijavim na neko sranje. Ja im poshaljem u aplikaciji broj pored kog pishe "Reg.br" na glavnoj strani LK tamo gde je slika. Kasnije dobijem mail da treba opet da im poshaljem broj LK pa me interesuje da li sam zajebao i trebao mozda im poshaljem onaj broj na zadnjoj strani koji pocinje slovima? Ili samo traze da im potvrdim broj licne karte?

Jebiga u onoj staroj je pisalo "broj licne karte" i nemash da brigash! [:D]

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

Drugari ajde mala pomoc.

Imam ovu novu licnu kartu sa cipom (OH NOES MOGU DA ME PRATE!) i traze mi ljudi broj licne karte da se prijavim na neko sranje. Ja im poshaljem u aplikaciji broj pored kog pishe "Reg.br" na glavnoj strani LK tamo gde je slika. Kasnije dobijem mail da treba opet da im poshaljem broj LK pa me interesuje da li sam zajebao i trebao mozda im poshaljem onaj broj na zadnjoj strani koji pocinje slovima? Ili samo traze da im potvrdim broj licne karte?

Jebiga u onoj staroj je pisalo "broj licne karte" i nemash da brigash! [:D]

број који се користи код попуњавања формулара је рег. бр. то је некадашњи бр. л.к.

овај позади, ИД, не знам за који им курац служи, можда код аутоматске обраде података...

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

zagrebao mladež, nešto krvario, sad ću morati da idem da odem da mi skinu mladež, samo mi je to trebalo

Traje ukupno 10 minuta zahvat, šta ti je. Ne znam doduše veličinu i poziciju :)) ali ako nije neki baš huge i na nekom užas mestu, vrlo brzo će ti to srediti i pičiš kući.

Čitao sam neku foru za to, odnosno da je sad problem pošto broj LK nije u istom formatu i šta god kao kod starih (nemam novu pa ne znam), pa onda neki formulari ne prihvataju taj broj i tako nešto.

snooze button je car! crkne mi telefon i bio sam primoran da se budim budilnikom i kad je zazvonio refleksno ga iskljucim kao zvonice opet, ono qrac. Sad ne znam ni dal da se cimam do faksa na 2 sata

Ahahahah, slicna stvar mi se desila ujutru, mob bio iskljucen, ne znam kako... Propustio sam predavanja iz fizike i vezbe iz oet-a. Ne moze carobnije.. :)

There are people who almost never smile but are almost always happy.

Ortaku je neka drzavna sluzna trazila FK licne, nema adrese, vadis potvrdu adrese.A meni poicija za privremenu dozvolu trazi resenje iz maticne mladje od 6 meseci.I to je logicno, jer sam se posle 6 meseci mozda rodio u drugom gradu, porodilistu, datuma i od drugih roditelja.

Traje ukupno 10 minuta zahvat, šta ti je. Ne znam doduše veličinu i poziciju :)) ali ako nije neki baš huge i na nekom užas mestu, vrlo brzo će ti to srediti i pičiš kući.

Ma smara me uopšte da se cimam sa tim. A i nije na nekom do jaja mestu, unutrašnja butina, blizu ponosa [:D]

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Ma smara me uopšte da se cimam sa tim. A i nije na nekom do jaja mestu, unutrašnja butina, blizu ponosa

Onda ne brini i sredi to i piči kući. Samo skidanje nećeš ni osetiti, lokalnu anesteziju hoćeš i to je to. Bolje nego da se nešto iskomplikuje ako ga često zakačiš, a tu se čovek i znoji dosta itd.

Trebalo bi da je najbolje kod privatnika koji se bave time, valjda su to "plastična i rekonstruktivna" hirurgija, jer taj zahvat nije skup a obavljaš ga trenutno i pičiš kući.

Ako je u javnim bolnicama i free, kapiram da dok dobiješ uput i dočekaš red, oteliš se. Možda Dule može da pomogne po tom pitanju.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...