Jump to content

pričajte!

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

e bilo mi je fino, malo smo se isprichali i procaskali, za dalje cemo videti :)

a to na brankovom je show... prvo guzva ooooooogromna zbog ushca, poshto je neka rasprodaja, ono je strashno koliko ljudi, a i na mostu se isprevrtao neki automobil i napravio josh veci guzvu...

Windows bog svega

Napravim tekstualni fajl u koji sam ukucao pun kurac teksta, stavim na desktop, i malopre slučajno okinem shift-delete. Ok, ne diram prasići nego palim Recuva dok još nije kasno, al ne leži vraže, "this file has been partially overwritten by", pazite sad, Recuva.lnk, pošto pametni Windows, svaki put kad pokrenete neki program, napravi prečicu ka njemu kako bi je gurnuo u listu najčešće pokretanih programa u start meniju.

Jebli mater svoju.

Edited by voodoo_

e, ja sam se napiko posle dugo vremena i to bas onako lepo, kvalitetno, sto lesko kaze!!!!

a sada idem spavati i ne, coko, nisam sprco! al ko da jesam! :D

e tako valja, bravo mendzi!

Ja nisam mogao da pijem veceras, jer radim sutra ujutru, tako da sam nolajferovao uz pes i cs. Jel treba i ja da napomenem da nisam sprco? :D

laku noc.

2ch4bup.jpg

Lavirint je car!

Koliko sam samo litara alkohola popio na raznoraznim proslavama tamo... cak ga je i jedan moj drugar drzao (ne kurac), pa sam bio i admin fb fan stranice Lavirint caffe-a! xD

edit: ah cekaj, jos uvek sam xD http://www.facebook....RINT/8575793794

ahahaha, kako ovo nisam video pre sinoć :))

i super je ovo preiskusno fotkanje u polumraku da se ne izvali raspad :)

Super inače bilo na Nightshiftu, videh i dosta nekih poznatih ljudi, spu ispalio :( a koncert je imao pauzu jer su u jednom trenutku uspeli da "pokvare struju", i to i oko skca ne samo u njemu. A ono, osvetljenje i ozvučenje u suštini nikad jadnije, pa razmišljam, jaka nam je elektromreža i infrastruktura :)

Ah da, zaboravih da pomenem, pričam sa nekim likom pre neki dan, živi drugu stanicu 27-ice od bogoslovije, odnosno na karaburmi, i sad tako naravno on hvali svoj kraj, a ja se tamo obreo igrom slučaja pa mu napominjem kako mi deluje pusto uveče i tako to, i kaže on meni "ma šta ti je, odavde, ja merio, bukvalno ti treba 20 minuta peške do grada!". Umal' da mu kažem "pozdravio te draganče".

Znači, za 20 minuta odatle ne bi stigao ni do Hale Pionir, a kamoli do Vuka, kojeg možemo uzeti kao "grad" za one koji žive na Karaburmi i u Višnjici :*

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...