dovlaa Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 Kada dobijes level tada sigurno dobijas jedan item a ovako postoji neka mala sansa da dobijes. :) Ja sam odigrao 19 partija od kako su ubacili taj store i dobio sam samo 2 :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 ja se nadobijao ovih novih itema,presao u lvl 2 a nikad nijedan necu koristiti...meni su te stvari totalne gluposti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 @ cira, pa jesi igrao nekad tf2? to ti je model mikrotransakcija, sami ajtemi su jeftini za vecinu ljudi, pa puno puta malo daje i vise nego dovoljno :D ne bi radili da im se ne isplati, u to mozes biti siguran :D tf2 je bio eksperiment koji je uspeo Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 Naaaajs. Prosto ne verujem, osecam da ce biti neka zla fora... nekako mi ovo izgleda previse Good Guy Valve. :D Što reče Nobody, kroz TF2 im se to mnogostruko isplatilo, ne brini se. Pa jedan šešir neki košta tipa 15 dolara, tri takva i isplatili su igru. A ajtemi koje dobijaš u partijama ne moraju biti za "tvog" heroja (u doti 2). Ja recimo za Kunku dobih "onoliko" a nikad ne igram sa njim. Tako da ono, igraš sa recimo Rikijem, nikako da dobiješ neki super kozmetički ajtem za njega i posle mesec dana se iznerviraš i platiš 10 dolara da bi ga kupio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 Ili trejdujes sa nekim ko igra kunku, a ne igra rikija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 Tako je, sve je to legitimno, ali će onda krenuti da se pojavljuju ultra retki itemi, znaš već i sam :) Meni javite kad dobijete nešto za BS-a ili ENCH-a :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 Jel vas ima vcrs tu da se skupimo na ts da udjemo da odigramo ko ljudi ? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 Bicu ja tu, samo recite u koliko sati da udjem, mozda ne budem na steamu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 vazi,ae da vidmo hoce li se javiti jos neko pa cemo da se dogovorimo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 (edited) Jel blejite vi u nekom RUR channel-u dok ste u Doti? @ cira, pa jesi igrao nekad tf2? to ti je model mikrotransakcija, sami ajtemi su jeftini za vecinu ljudi, pa puno puta malo daje i vise nego dovoljno :D ne bi radili da im se ne isplati, u to mozes biti siguran :D tf2 je bio eksperiment koji je uspeo Što reče Nobody, kroz TF2 im se to mnogostruko isplatilo, ne brini se. Pa jedan šešir neki košta tipa 15 dolara, tri takva i isplatili su igru. A ajtemi koje dobijaš u partijama ne moraju biti za "tvog" heroja (u doti 2). Ja recimo za Kunku dobih "onoliko" a nikad ne igram sa njim. Tako da ono, igraš sa recimo Rikijem, nikako da dobiješ neki super kozmetički ajtem za njega i posle mesec dana se iznerviraš i platiš 10 dolara da bi ga kupio. Nisam igrao TF2, nisam igrao ni jednu igru preko Steam-a pre Dote2 pa mi je ovo sve malo good to be true. :-) Ma jedino shto je meni bilo neverovatno su FREE shop itemi, ali da - Valve sigurno zna shta radi. P.S. Jel moze neko da mi objasni ove iteme: Shopkeeper's Surprise, Breathtaking Benefaction, Legendary Largessse 19.99e "When used, this Action Item gives a random item drop to up to 25 random players and spectators on the server (except you). " Ko je toliko lud da potroshi 20e na random rustarde? :-) Edited June 4, 2012 by Sajro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 Kada veceras? (: Quote There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 @Sarjo eo Meda i ja smo treuntno u sobi KlanRUR @TheJack pa sta znam bilo bi lepo da nebude bas nesto kasno tipa 22h recimo ae oko 20h ako hocete,i ljudi javljajte se jos sta je ovo 3 coveka samo :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 Jel blejite vi u nekom RUR channel-u dok ste u Doti? #klanrur ja ću doći za jedno 30 min i mogu da odigram jednu partijicu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PROTOZZQ Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 Само да узму паре ови из Валвеа... Пих. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 ocu i ja ocuu ii jaa za par minutaa :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 19.99e "When used, this Action Item gives a random item drop to up to 25 random players and spectators on the server (except you). " Ko je toliko lud da potroshi 20e na random rustarde? :-) Pa svi dobiju po jedan vanity item. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gankaloth Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 Pa streameri najverovatnije Quote Можда је она седми разред.. али је друго полугодиште! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 Само да узму паре ови из Валвеа... Пих. Pa jbg brate treba biti realan igrica ce biti F2P moraju nekako da zarade. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 mislim da bih bio najsrecniji covek kad bi internet u rusiji nestao zauvek,ili neka crknu svi rusi,samo da ih ne gledam vise...ovo inace pisem posle gejma sa 4 debilna mrtva rusa pocrkali svi da bog da... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 Pa svi dobiju po jedan vanity item. Svi sem tebe, a dash 20e. Nema smisla. :-) mislim da bih bio najsrecniji covek kad bi internet u rusiji nestao zauvek,ili neka crknu svi rusi,samo da ih ne gledam vise...ovo inace pisem posle gejma sa 4 debilna mrtva rusa pocrkali svi da bog da... malo ekstremno ali ako budem prestao da igram dotu to ce biti zbog retardiranih rusa. bukvalno su rak interneta... muka mi je cim vidim ruski nickname. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 5, 2012 Report Share Posted June 5, 2012 ma sta ekstremno,ja sam mislio da od turaka nema gorih,ali eto,razuverili su me "braca" rusi...sramotno je one zvati bracom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted June 5, 2012 Report Share Posted June 5, 2012 Rusi i Brazilci su .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PROTOZZQ Posted June 5, 2012 Report Share Posted June 5, 2012 Где си ти наишао на Бразилце, мајке ти? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted June 5, 2012 Report Share Posted June 5, 2012 Koja je poenta da lik koji je hostovo kada vidi da gubi izadje i onda izadju svi ? jer dobija on neke nagativne poene za to tako nesto ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PROTOZZQ Posted June 5, 2012 Report Share Posted June 5, 2012 У д2 нико појединачно не хостује, већ то сервери раде, тако да није битно ко је изашао, битно је да је изашао и да је усрао партију. Не добија негативне поене, добија +1 у abandoned games и тиме га сервер ставља у low-priority играче, тако да чека много више за гејм него остали. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts