Santa Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 Opa.. jedva čekam tunajt :D Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 Prave novi TF2 od ovoga :D u prevodu,useravaju igru... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlaa Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 skroz pogresno,evo upravo sam upao da igram gejm sa nekim pocetnicima,traze share za kurira,smesan je ovam matchmaking Verovatno imas 50:50 odnos pobeda i poraza a ti pocetnici su izabrali experienced pa prakticno imate isti mmr. A i bas ce ti naci perfektan mmr u 1 popodne radnim danom i to u beta verziji. Ne moras da mi pricas "skroz pogresno" posto za razliku od tebe koji si samo lupio "samo od pobeda zavisi, VERUJ MI!!11!", ja sam malo to testirao u decembru kada si mogao da vidis svoj mmr i tada je bilo otprilike onako kako sam napisao. Sada moze da bude samo bolje, a to "samo pobede se racunaju" nikako nije bolje posto neko moze da ima 200/400 pobeda protiv dobrih protivnika a neko da ima 400/800 protiv nubova i sada je ovaj drugi bolji igrac od prvog? Vazi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 u prevodu,useravaju igru... ne lupaj, tf 2 ima do jaja sistem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 Ma jok, sta ti je.Sve sto ima shop koji ti menja izgled je govno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 Verovatno imas 50:50 odnos pobeda i poraza a ti pocetnici su izabrali experienced pa prakticno imate isti mmr. A i bas ce ti naci perfektan mmr u 1 popodne radnim danom i to u beta verziji. Ne moras da mi pricas "skroz pogresno" posto za razliku od tebe koji si samo lupio "samo od pobeda zavisi, VERUJ MI!!11!", ja sam malo to testirao u decembru kada si mogao da vidis svoj mmr i tada je bilo otprilike onako kako sam napisao. Sada moze da bude samo bolje, a to "samo pobede se racunaju" nikako nije bolje posto neko moze da ima 200/400 pobeda protiv dobrih protivnika a neko da ima 400/800 protiv nubova i sada je ovaj drugi bolji igrac od prvog? Vazi. igrao sam i u novembru,isti kurac,matchmaking je govno pa je govno,a ono za pobede sam rekao zato sto je izbagovalo i porazi ti se nisu pisali,do sinocnjeg updejta,jos ovi itemi sad koje dobijas na kraju igre,epic fail... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 Meni je to skroz ok da možeš da kupiš samo vizuelne promene na heroju. Ne volim da neko novcem kupuje prednost u igranju. Ako hoćeš da imaš mini pudgea umesto magarca kao kokošku, super. Ako hoćeš svetleći mač umesto običnog, super, ali tipa da kupiš magije ili jače udarce ili tako te stvari, to je bezveze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 slazem se sa tim lucky,kao u tf-u kad se nabudze pa ih ne mozes ubiti nikako... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 s tim sto u doti nece biti nikakvih bonusa a u tf2 ako ne mozes da ubijes lika zbog itema cist l2p issue Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 A i zar nije u TF2 fora da možeš da kupiš samo predmete koji su kraftovani ali oni su "egal" sa drugim, odnosno nešto donose ali nešto i oduzmu. Ne možeš da kupiš tipa BFG i unlimited ammo i šaraš okolo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 http://www.gosugamers.net/dota2/news/19702-dota-2-available-for-money Dusmani. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 s tim sto u doti nece biti nikakvih bonusa a u tf2 ako ne mozes da ubijes lika zbog itema cist l2p issue ne budi bukvalista,znas na sta sam mislio :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 http://blog.dota2.com/2012/06/introducing-the-dota-store/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 E drugari treba mi pomoc malo pre kreiram partiju sa botovima i stavim ALL random on kreira udje sve dodeli heroje ali ne vidm ni jednog heroja na mapi nista nista takodje ni samog sebe,pogledm skor tablicu pise mi kao picking heroo ?! kreiram drugi put stavim all pick izbaerem heroja udjem ono samo 2 vs 2 ? nzm sta mu se desava nisam nista cackao do pre 2 sata radilo sve normalno :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 posto vidim da si nov,idi na matchmaking vs co.bots,tu cete ti i jos 4 lika igrati vs 5 botova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 ma bre znam za to :D al necu to :D hocu kad ja kreiram da na serveru bude 9 botova + ja radilo mi sve lepo do pre 2 sata nzm sta mu je odjednom :$ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 Znaci dota2 je krenula ako te usere ovaj inv ili ako platish? Gde uopshte moze da se kupi?Nvm skonto sam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted June 2, 2012 Report Share Posted June 2, 2012 Dota 2 available for money Objavili da je beta gotova jer sad mozes za pare da rezervises f2p igru koja jos nije gotova.Hmmm... Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted June 2, 2012 Report Share Posted June 2, 2012 Malo gej potez, kao nismo vise u beti ali nismo ni izasli iz nje, pa ako ti se bas igra, plati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted June 2, 2012 Report Share Posted June 2, 2012 Glupost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted June 2, 2012 Report Share Posted June 2, 2012 Dota 2 available for money Objavili da je beta gotova jer sad mozes za pare da rezervises f2p igru koja jos nije gotova.Hmmm... A sta znaci to "igra nije jos gotova" ? Sta je jos obecano il' se ocekuje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted June 2, 2012 Report Share Posted June 2, 2012 treba da se ubaci jos 30ak heroja, i treba da obezbede stabilne servere za stotine hiljada novih igraca koji ce da nagrnu kad konacno bude pustena kao f2p. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 2, 2012 Report Share Posted June 2, 2012 Ako neko ima invite viska, neka cima na pm :) Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 2, 2012 Report Share Posted June 2, 2012 Otkad ima 10k više igrača nego inače, nema meča u kojem odma' na početku ne ispadne neki lik i nikad se ne vrati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 Besplatna igra. Svi heroji free. Nema buy for power. Trading system. Naaaajs. Prosto ne verujem, osecam da ce biti neka zla fora... nekako mi ovo izgleda previse Good Guy Valve. :D Nego jedno pitanje, kako im se bre isplati da dele for free kozmetiku koja ce im biti jedini prihod direktno od Dote? Pise sledece: "You'll earn free items every time your BATTLE LEVEL increases." a evo ja upravo dobio drugi item a Lv 1 sam i dalje, ortak Battle Level 1 / Battle Points 673/1000 ima 11 itema! Jedan free (common) item po levelu i mogu da razumem, ali da ovako dele cash store iteme kao bombone... wtf? Meni je ovo super sve, samo ne kapiram. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts