Guest Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 a vreme je sranje neopevano, posle ljudi kenjaju kako mrze leto i vrucine, a vole zimu/jesen, fu bre! ja sam mislio da se alkosi znoje i zimi hehehehehehheehhehehehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 sinoc na fudbalu ispalo koleno, i to mi ostalo sa strane, nije se samo vratilo. U momentu sam se usrao da cu morati da cekam neku hitnu ili nesto da mi vrate, ali uzeo ortak, i nekako sam vratio, mislim da ne zna ni on kako. Sad boli, ne mogu da savijem nogu, ma super! Kad krenu tako sranja jedno za drugim, samo se nadas da ce niz sto pre da se zaustavi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 :( stej strong kolega I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 idi kod lekara, leško, ne zajebavaj se. moglo je nešto da se ukrsti dok ti je ortak vraćao koleno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 ocigledno da su ti ligamenti u kurcu kad ti stalno ispada koleno...idi kod ortopeda, valjda neces morati na operaciju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 tu su i drugari koji ce da te utese :D "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 sinoc na fudbalu ispalo koleno, i to mi ostalo sa strane, nije se samo vratilo. U momentu sam se usrao da cu morati da cekam neku hitnu ili nesto da mi vrate, ali uzeo ortak, i nekako sam vratio, mislim da ne zna ni on kako. Sad boli, ne mogu da savijem nogu, ma super! Kad krenu tako sranja jedno za drugim, samo se nadas da ce niz sto pre da se zaustavi. Kupi drugu nogu. Jbt stvarno,malo malo pa sjebesh tu nogu... > lekar ASAP! (fatso :* ) ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 Evo ga meni peti mesec od kad je ispalo koleno i jos ne mogu da savijem nogu do kraja, tj. jos se nisam oporavio skroz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 meni se desi ovako nesto, bol traje 5-10 minuta, dodje mi da umrem. Onda nista, ne mogu normalno da hodam, odnosno savijam nogu nekoliko dana, i kad se sredi to, mogu da igram fudbal i bilo sta drugo, sve dok mi se opet to ne dogodi. Mislim, ocigledno je da je hronicna stvar u pitanju, i dobro kazete, ako hocu to na neke duze staze da sredim, moracu mozda cak i pod noz. :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 Meni uopste ne smeta kisno vreme.. Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 Meni je iskočila neka kost ispod kolena, evo već godinu dana trpim taj bol "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 Ja jos malo cucanj sa 100 kila sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 kad smo kod medicine, jel se dešava nekome od vas da vam padne očni kapak, bude tako na pola oka neko vreme i vrati se kasnije sam? Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 pitacu te kad i tebi ispadne koleno:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 Nemo' se zezaš leško sa tim stvarima! Kakvo odvratno vreme trenutno napolju, ona sitna kiša najgora, baš čoveka da mrzi napolje da izađe. Osim ivana, pere i viktora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 Od maja odlazem pranje kola "jer ce pasti sitna gadna kisa" Ha, i win You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 kad smo kod medicine, jel se dešava nekome od vas da vam padne očni kapak, bude tako na pola oka neko vreme i vrati se kasnije sam? Ahahah, rofl, meni se to desava redovno. Nisam mislio da ima jos slucajeva. :D There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 hmm, jel oba podjednako padnu, ili samo jedan...verovatno nije nista, ali trebalo bi da proverite:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 U principu meni padne levi kapak, to nekad mogu da uradim i sam, lol. Cale mi je imao isti bag sa tim okom, pa nesto ne mozgam cu dumrem. There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 meni desni kapak, nadao sam se da ti Dule znaš dijagnozu :)) Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 pa moze de bude nekoliko stvari, nemam dovoljno podataka za tacnu dijagnozu:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 Malo rakije i proći će :D Idem u bioskop da odgledam šišanje, pa posle na blejku sa drugarima "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
w()()() Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 ako neko hoce vecheras u skc na psarasa, a nije kupio kartu nek se javi dobio sam kartu, a ne mogu da idem, pa da ne propadne na terasi se spasi lesli se vraca kruci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 broveche danas totalna bleja iako je bio radni dan.. a uvalishe mi da sredim neki komp, pregazim, instaliram kad ono cvrc, hard sjban pa sam dzhaba krechio sat vremena oko njega... moracu to od ponedeljka.. a posle kod ortakinje pokazivao joj svoje crtezhe, ona se odushevila. ego raste raste :D a to za koleno... jebiga, ja imam sje*** ligamente na desnoj nozi i od poslednjeg unishtenja noge vishe ne idem na sportske aktivnosti bez zavoja... najbolje bi bilo ako se bavite nekim sportom da nosite ili steznik ili zavoje ili neshto da uchvrstite to srnje da se ne unishtavate bzvze... Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 najcrnje je sto nosim steznik, uvek. I to kao neki dobar, secam se da sam ga platio nesto bas dosta... I eto, i nije mi bas pomoglo. Ma dobro, sredicu to vec nekako... U drugim vestima, ceo dan bleja kod kuce, igram malo mafiju, sad cu malo pes, i tako. Sutra otprilike isto tako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts