Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

spr.. oh wait

vučem se k'o crevo jutros, jebem ti nedelju. nikad nisam voleo nedelju. glup i smoren dan.

pod tuš, pa da se nađem kasnije sa bratom.

Born of a broken man, never a broken man.

Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu

juče sam pola dana čistio gajbu, horor. moram da kupim onog robota što usisava :D

+1 da su smorili rejvovi

sutra idem sa nekim kolegama sa faksa na rostilj u selo, sto ce biti interesantno samim tim sto u grupi ima i vegana

ponesi im hvataljku da skidaju meso sa pice

sinoc nabasala u kafani na "ortaka" sa ortacima iz kasarne... pa smo produzili do Tramvaja sa mojim drugaricama :D

dunja provodadžijka o7

iRoomba ja ga uzimam za 250$!

Ali ga nazalost necu videti do leta :(

Nisam se bavio tematikom, ali u čemu je poenta "robota" koji čisti ujedno i ona mesta koja su najlakša za čišćenje? Proći usisivačem po sred sobe nije nikakva nauka, najgori su ćoškovi, iza kreveta i između više delova nameštaja itd.

Ovaj Roomba mi nikada nije delovao kao sposoban da to sredi, osim ako nema neki, da izvinete, pipu, pa onda mu ona, da izvinete, izađe, i onda usisa.

sudio danas ceo dan turnir u fudbalu i pravo da vam kazem nije uopste tako lose suditi. Jeste da je sudija UVEK kriv, kako god da okrenes, ali dobar je i osecaj kad ti pricas sta i kako. I jos sam podelio 3 crvena kartona! :D

sad malo iskuliram, pa verovatno neki pes, a mozda i veceras odem na neku svirku, ko zna...

2ch4bup.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...