Vlada_ Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 idem za 45 minuta na ekskurziju, all set, poz \o/ "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 gl hf dj u kstu je smrda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 Posle dosta vremena sam izblejao celu subotu gajbi,nisam nigde bio,malo da odmorim od sveta... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 Moja nova omiljena pesma http://www.youtube.com/watch?v=5UWHyU3OEJI gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 poz voz! ae hona! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 Ajmo neke igre što se ne plaćaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 (edited) odoh na Adu da glumim Hauarda Veba, ali sa kosom. :) Edited October 3, 2010 by LESkOpoz Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 grejna sezona počinje 15. oktobra, kao i svake godine, poz Jeste u pravu si, nesto sam se zajebao. @t, kako sam se fino ispadao juce na voznji u bgu, jedva se pomeram Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 Ajmo neke igre što se ne plaćaju ja kad te cimam za alien swarm ti uvek prodaš :( Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 Izgleda da me udarila neka promaja, ne mogu baš u potpunosti da pomerim vrat, što to smara... Još malo pa na ručak :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 ja kad te cimam za alien swarm ti uvek prodaš :( Pa kad nećeš da igramo na easy :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 black rebel motorcycle club... <3 ou jea :D sinoc nabasala u kafani na "ortaka" sa ortacima iz kasarne... pa smo produzili do Tramvaja sa mojim drugaricama :D step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 spr.. oh wait vučem se k'o crevo jutros, jebem ti nedelju. nikad nisam voleo nedelju. glup i smoren dan. pod tuš, pa da se nađem kasnije sa bratom. Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scazy^techno Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 Moja nova omiljena pesma http://www.youtube.com/watch?v=5UWHyU3OEJI yao jurim ovu stwar sto godina hvala ti gruja sto si nasao ako moze upustwo kako da skinem i ova mi se svidja TECHNO IS LIFE!!! http://i.imgur.com/Dbuz95w.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 juče sam pola dana čistio gajbu, horor. moram da kupim onog robota što usisava :D +1 da su smorili rejvovi sutra idem sa nekim kolegama sa faksa na rostilj u selo, sto ce biti interesantno samim tim sto u grupi ima i vegana ponesi im hvataljku da skidaju meso sa pice sinoc nabasala u kafani na "ortaka" sa ortacima iz kasarne... pa smo produzili do Tramvaja sa mojim drugaricama :D dunja provodadžijka o7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 juče sam pola dana čistio gajbu, horor. moram da kupim onog robota što usisava :D Video sam jednog na Samsungovoj prezentaciji, 45 hiljada :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 Je l taj stvarno cisti kako treba ? Ono pustish ga i on sam odradi sve ? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 Rucak, za rucak musaka \o/ infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 juče sam pola dana čistio gajbu, horor. moram da kupim onog robota što usisava :D iRoomba ja ga uzimam za 250$! Ali ga nazalost necu videti do leta :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 HIJAO HAE;) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 iRoomba ja ga uzimam za 250$! Ali ga nazalost necu videti do leta :( Nisam se bavio tematikom, ali u čemu je poenta "robota" koji čisti ujedno i ona mesta koja su najlakša za čišćenje? Proći usisivačem po sred sobe nije nikakva nauka, najgori su ćoškovi, iza kreveta i između više delova nameštaja itd. Ovaj Roomba mi nikada nije delovao kao sposoban da to sredi, osim ako nema neki, da izvinete, pipu, pa onda mu ona, da izvinete, izađe, i onda usisa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 eh, mogo se ti nesto izvinjavas za tu pipu! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 sudio danas ceo dan turnir u fudbalu i pravo da vam kazem nije uopste tako lose suditi. Jeste da je sudija UVEK kriv, kako god da okrenes, ali dobar je i osecaj kad ti pricas sta i kako. I jos sam podelio 3 crvena kartona! :D sad malo iskuliram, pa verovatno neki pes, a mozda i veceras odem na neku svirku, ko zna... Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 ...podelio 3 crvena kartona! :D ...a mozda i veceras odem na neku svirku... bolje ostani kuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 eh, mogo se ti nesto izvinjavas za tu pipu! то је зато што је фино васпитан. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts