Jump to content

Happy momenti

Recommended Posts

Boogerman_-_A_Pick_and_Flick_Adventure_Coverart.png

Da li je iko ovo igrao na Sega megi?? Najjaca igrica, gadjas slinama, prdis itd... ahhaha

Btw, sto se tice Komiks Zouna, vrlo dobra igrica, ja se secam kako sam se nervir'o oko te igrice..

Takodje jos jedna dobra igrica je Castelvania, ja sam presao tu igricu, ali takodje uz dosta muke.. Kao sto u nekom od prethodnim postova rece, svaka igrica na Sega megi je teska..

castlevania_bloodlines.gif Castelvania.

Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ?

Ima dva zavrshetaka,

dobar je kada stignesh da spasesh onu ribu iz onog tanka sto se puni vodom

a losh je kada ne stignesh da je spasesh i ona se udavi, i ta animacija je kad si ti smoren ko svoj pacov i kao "pobedio sam glavnog negativca, ali po kojoj ceni"

Carska igra, stvarno :D

^ amen.

A za ovo sto je Laki reko, jedino objasnjenje je da su sve igre tada bile skill zahtevne, i svi smo se tome prilagodjavali pa nam bilo nromalno. A danas igras igre jednom rukom dok drugom ceskas mosnice, i realno sad da igras neku igru sa sege il nintenda smorio bi se kolko je tesko.

Edited by bionic.man

"A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton

Tačno, tačno exi, setih se sad, tako je ... dobar štos, dobar :)

Što se igranja tiče, pazi, nije isključeno ni to da sam tad pikao Comix Zone 12 sati dnevno, pa kako i da je ne masterujem posle nedelju dana :) Sad ne mogu da posvetim toliko vremena jednoj igri, pa moguće da je i to razlog što imam sećanja da je bila "laka". Nemam pojma, čak znam da sam je prelazio i više puta :)

Ali vidim da ovaj bajko u speedrun-u nije cepao strip da baca aviončiće, ja sam to recimo redovno radio :)

Ali vidim da ovaj bajko u speedrun-u nije cepao strip da baca aviončiće, ja sam to recimo redovno radio :)

Nisam ni znala da je moguće tako nešto uraditi, koji je fazon u tome? Bacaš ih na neprijatelje ili je samo zanimljiva animacija?

Sećam se da sam uvek umirala pri kraju druge strane, na onoj snežnoj tabli. Bez nekih cheat-ova i extra života mislim da je to bilo skoro nemoguće preći, čak i ovaj batica je u tom nekom delu bio na ~1% health-a, jedan udarac i "see ya" :)

Auu i ovi tenkići sa one fake sege, najveći fun je bilo pravljenje tabli :)

Leela's experiencing the greatest joy a woman can feel: worshiping some low-life jerk.

Tenkici su bili najbolja igrica tada :D Secam se da sam peglao samo tenkice, i jos jednu igricu, kao ti si neki ninja/samurai, i rokas zvezdicama i katanom ;D

Evo neki tenkici, nisu 100% isti, ali su bas dosta slicni:

http://tanks-ii-another-s-worlds.kruchinin-aleksandr.qarchive.org/_download2.html#land

Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare

^ amen.

A za ovo sto je Laki reko, jedino objasnjenje je da su sve igre tada bile skill zahtevne, i svi smo se tome prilagodjavali pa nam bilo nromalno. A danas igras igre jednom rukom dok drugom ceskas mosnice, i realno sad da igras neku igru sa sege il nintenda smorio bi se kolko je tesko.

znaci, kod mene je ovo obrnuto, ali potpuno. evo, bas sam skoro igrao neke igre sa automata koje nikad nisam igrao i sjajno mi ide. al zato mi daj da predjem neki rts, kontam da bih prso na kampanji na easy. comix zone ima tri dugmeta, kolko ima pes?:) ja ovaj pes jedva da sam pipnuo zbog analognog tripovanja, previse mi je to inputa...zato mi swos daj kad oces, jedno dugme, prosta fizika...

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Tenkici su bili najbolja igrica tada :D Secam se da sam peglao samo tenkice, i jos jednu igricu, kao ti si neki ninja/samurai, i rokas zvezdicama i katanom ;D

Evo neki tenkici, nisu 100% isti, ali su bas dosta slicni:

http://tanks-ii-another-s-worlds.kruchinin-aleksandr.qarchive.org/_download2.html#land

Shinobi ili shadow dancer je verovatno bila ta igra sa ninjama zvezdicama i katanom.

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Ladno je bio simcity za komodor, sad sam se setio kad videh ovo tvoje, isto ovako samo nikakav crtez samo kvadrati za zgrade i struja, ludnica.

bio je simcity za sve zivo, ja sam imao na snajderu.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Nisam ni znala da je moguće tako nešto uraditi, koji je fazon u tome? Bacaš ih na neprijatelje ili je samo zanimljiva animacija?

Ne, imali su efekat, ubijali su protivnike, ali su tebi skidali helt. A pošto su mislim skidali solidnu "porciju" ne mogu da se setim kako su šljakali, da li baciš avion a on instant ubije protivnika, prođe kroz njih par ili ih samo ošteti, upravo zbog toga što i tebi skida "zdravlje".

znaci, kod mene je ovo obrnuto, ali potpuno. evo, bas sam skoro igrao neke igre sa automata koje nikad nisam igrao i sjajno mi ide. al zato mi daj da predjem neki rts, kontam da bih prso na kampanji na easy. comix zone ima tri dugmeta, kolko ima pes?:) ja ovaj pes jedva da sam pipnuo zbog analognog tripovanja, previse mi je to inputa...zato mi swos daj kad oces, jedno dugme, prosta fizika...

Ali jel si brojao koliko si "žetona" potrošio? Ja sam recimo na ovoj arkadnoj mašini prešao Cadilak za jedno popodne, nasuprot tome što sam ga igrao mesecima i nikada nisam prešao u "luna parku", ali sam zato to jedno popodne "ubacio deset žetona" da tako kažem, dok ovamo svaki dan po jedan, max dva, pa nikad ni ne stigneš daleko :)

Ajoj jebeni zetoni, kolko su mi zivot zagorcali za Golden Axe 3. Nema sanse da predjem igru, otkud meni kao klincu toliko love. Peljesili su nas na tu foru samo tako. Cak se secam vlasnik picka nije teo da mi da extra zeton iako sam bio na zadnjem bossu u Mortal Combat 2.

"A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton