Lurdusami Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 U vanili su mogli i BG markovi da se predaju za reputaciju, ali mene je tada toliko boleo kurac za reputaciju da mi nije padalo napamet da to radim uopšte. U suštini, svako ko je iole organizovanije igrao PvP u vanili došao je jako bliz conquerora. Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 ah bravo da . markove sam zaboravio potpuno . to je bila fora zasto je bilo zaista lako uzeti to tad , posebno kao human. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 Ja sam provg Conqurora uzo sa belf paladinom a drugog sad uzimam sa trolcem koji je napravljen tokom tbc-a i nikad na to nisam gledao kao grind. WSG i AB su mi omiljeni bg-ovi i mogao bi stalno da ih igram. "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 halp! bartender4 mi nesto sjebava, video sam da taj problem postoji i neki savetuju potpunu reinstalaciju bartendera, ali ubicu se ako budem to morao da radim. dakle, quest "in and out" je u pitanju - treba da udjem u ejector mechano tank ili kako se vec zove i da stisnem "eject". medjutim, kad udjem u tenk, istripuju mi se barovi, dole imam samo jedan bar, chat prozor se pomeri, ostalo sve nestane lol. i naravno, nigde dugmeta za eject. morao sam da se logautujem, iskljucim bartender i uradim kvest sa default UI-em. cekirao sam opcije po bartenderu i izgleda da je sve fino cekirano, svi barovi su enablovani i vidljivi/zastupljeni i nikakve sumnjive opcije nisam primetio. ocigledno da se addon zakenja zbog neceg. ne bi mi bio problem da je samo taj kvest, ali pretpostavljam da je to trip sa gomilom kvestova sa posebnim komandama ili vozilima. edit: da, isto je i sa ostalim tim kvestovima sa tenkovima i helisima. medjutim, izgleda da je okej ako stavim "enable blizzard vehicle UI", uz manje glitcheve, sad, nadam se da su bezazleni. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zver Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 Ja WSG u pugu nisam mogao da smislim dok nisu uveli ovaj 25 min timer. Koliko mi se puta desavalo da po 8 njih brani na obe strane i onda se otegne 2h ne mozes nista da uradis. Ne verujem da ce se dobijati Warlord iz novog WG jer to nije instanciran BG tako da to nema smisla. @ Doolio Meni se to desavalo davno kad sam koristio neku bajatu verziju bartendera. Probaj update na poslednju ako vec nisi. So when you fall to the ground, And finally get back to reality, and no one else is around, So tell me how does it feel to be the enemy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 halp! bartender4 mi nesto sjebava, video sam da taj problem postoji i neki savetuju potpunu reinstalaciju bartendera, ali ubicu se ako budem to morao da radim. dakle, quest "in and out" je u pitanju - treba da udjem u ejector mechano tank ili kako se vec zove i da stisnem "eject". medjutim, kad udjem u tenk, istripuju mi se barovi, dole imam samo jedan bar, chat prozor se pomeri, ostalo sve nestane lol. i naravno, nigde dugmeta za eject. morao sam da se logautujem, iskljucim bartender i uradim kvest sa default UI-em. cekirao sam opcije po bartenderu i izgleda da je sve fino cekirano, svi barovi su enablovani i vidljivi/zastupljeni i nikakve sumnjive opcije nisam primetio. ocigledno da se addon zakenja zbog neceg. ne bi mi bio problem da je samo taj kvest, ali pretpostavljam da je to trip sa gomilom kvestova sa posebnim komandama ili vozilima. edit: da, isto je i sa ostalim tim kvestovima sa tenkovima i helisima. medjutim, izgleda da je okej ako stavim "enable blizzard vehicle UI", uz manje glitcheve, sad, nadam se da su bezazleni. Стандардни тастер за излазак из возила је петица на нумеричкој тастатури. Тако да, чак и када ти се сјебу тастери, само стиснеш "5", и изашао си. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 nece na 5 posto nije standardno vozilo vec kvest vozilo sa nekim svojim lol interfejsom, tacnije, ne treba da izadjes nego da se ejectujes:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eternall Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 (edited) Treba mi realm sa najvecim brojem ljudi na kome cu da napravim novog lika, jer sam se smorio sa retardima na magtheridonu, plus server je low populated. Ocu da radim nesto korisno dok cataclysma ne izadje. Stormscale horda? Battlegrupa treba da ima sto brzi queue za instance, pvp me ne interesuje. Pugovi trebaju da budu ok, a ne totalni fail kao ovde. Edited September 29, 2010 by GizmoO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 ravencrest ally onda. mada, jedno upozorenje, ne zovu ga dzabe ravencrash Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 Stormscale trade chat je lol.Govorim za hordu.Ide po 10 spam poruka u sekundi. The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 Guildname.... [rofl] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eternall Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 Ipak sam se odlucio za Stormscale hordu, ne igra mi se ally. Ide stvarno zilion poruka na trade, ali barem je zanimljivo, ima ljudi svuda pa cak i na low levelima, sto ne bih nikad video na magtheridonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 Spamthrottle je reshenje :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted September 29, 2010 Author Report Share Posted September 29, 2010 <jebati srcem> je bolja varijanta Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 Nikad ne jebi sam je sa razlogom stavljeno :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyperion Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 Three Swedish switched witches watch three Swiss Swatch watch switches. Which Swedish switched witch watch which Swiss Swatch watch switch? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 Јебем ли га, ваљда све три гледају у "свој"? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 Killy zasto cutis da si migrirao da igras sa 3k rated DK-om i da si prolly u Gladiator rangeu? "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 He's ashamed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 nista nije sigurno do zadnjeg trenutka atm je min za titulu 2640ish a ispod toga je trenutno rating a posebno kad su najjavili 2 nedelje za kraj svi igraju sad i bice zajebano Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 (edited) Nvm lose sam razumeo. Inace AJ calculator pokazuje 2566+ http://www.arenajunkies.com/calculator/ http://eu.wowarmory.com/arena-ladder.xml?p=3&ts=3&b=Blackout Edited September 29, 2010 by Xzor I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eternall Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 OMFG OMFG OMFG!!! Upao sam u betu!111oneone! Da li je jebeno moguce???. Spasen sam, imacu nesto da radim dok ne izadje cata za jebena 3 meseca. Proveravao sam poslednje dve nedelje account bukvalno svaki dan da vidim da li sam flagovan za betu. Znate ono kad odete na battlenet a unapred znate da nema nista od toga? Otisao pre 10 minuta i vec se spremao da ugasim prozor kad ono BETA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted September 30, 2010 Author Report Share Posted September 30, 2010 pfff, cuci mi kljuc vec 2 meseca u inboxu, nikako da u'vatim da igram betu Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 imacu nesto da radim dok ne izadje cata za jebena 3 meseca. posto vidim da ti niko nije odgovorio na prethodna 3 posta ovaj i nije bas za bacanje omasio si zivot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eternall Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 A? Dobio sam odgovor na svaki post, kako nisam? Zasto sam omasio zivot? Ja ti se i dalje divim, samo ti mozes ovakav random hejt bez razloga da bacis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts