dovlagsi Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 Nova Ford Fiesta na akciji - 7.900 evra! Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 i kako onda da polovnjaci ne idu dole "onoliko" ? :) jeste ovo verovatno najbazičnija verzija, ali za 8000 je bolja kupovina nego Sandero za te iste pare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 Ti i u najbazičnijoj toj Fiesti dobijas vise no u Sanderu za iste pare, iako Sandero jeste malo veci auto. Odlicna ponuda. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 Gledao sam juche Fiestu u salonu dok sam chekao da mi promene ulje - u principu je very cool, mada je mozda malo zenski auto ipak... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 da, da, nema priče, to i mislim, u fiesti mnogo više dobiješ, plus je lepša itd. a šta znam, meni nije toliko ženska, ono, više mi je kao "brza" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 Tu je jedino malo zez što je ta Fiesta od 8k evra bez klime, a kasnije je vrlo teško prodati auto bez klime u današnje vreme. U tom smislu je raspali Sandero u prednosti. Interesantno je da je akcija za sva vozila, pa je tako novi Focus od 12k evra, što je stvarno fenomenalna cena. Doduše opet bez klime, iole ok verzije u Trend paketu opreme su 10K za Fiestu i 13.5K za Focusa, što je opet vrlo povoljno, pogotovu kad se uzme u obzir da je Focus baš nov model. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 pa dobro, ima ford te tako akcije, što me čudi imajući u vidu koliko grand roka cene za druge stvari :) bio prošle godine onaj focus za 9999 evra ili koliko već. to realno deluje kao best buy pa skoro i da nema volan :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 Da, ali je to tad već bio model koji je "otišao", a ovo je najnoviji mogući model u celoj njihovoj ponudi za 12... baš zabrinjavajuće za auto-industriju... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 a možda su samo svojevremeno cene bile nerealno prepumpane, pa sad dolaze u okvire realnog? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 pa ono, kad se prelazilo sa marke na evro, automobili su poskupeli za 50%, tako da možemo da pričamo o povratku na normalu, ali oni su u međuvremenu svoje proizvodne procese prilagodili većim maržama, pa je pitanje koliko ih ovo pogađa i da li će pola fabrika da se pozatvara il neće. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 U Srbiji je 2011. prodaja novih automobila doživela pad od 30% u odnosu na 2010. i očekuje se dalji pad. Auto dileri se bore kako znaju i umeju da opstanu na tržištu koje se smanjuje.BTW ne zarađuju se pare samo na prodaji, već i na održavanju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 lol odrzavanje u srbiji lol :P Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 Sto se odrzavanja tice tu je recimo Ford i ovako i onako. Meni je recimo redovan servis na 20.000 km i kosta otprilike 18.000 din, sto je po mom iskustvu sasvim korektno. Sa druge strane sam trazio pre par meseci da mi zamene metlice brisaca (jos od fabie sam skontao da ove sto kupis u supermarketu nema sanse da budu i priblizno originalnim za ta kola) i za to su mi uzeli 50 evra sto je po meni bezobrazluk. Takodje drugarici na Fiesti staroj 3 god (prethodni model, pred kraj) rikne radio i ona naravno posalje muza s kolima u servis. I kao riknuo, nema vise garanciju, ok koliko kosta da se zameni? Pa znate malo su skupi... I ovaj kao pa dobro koliko skupi? Pa znate to su originalni, vamo tamo... (ovaj vec krenuo da pizdi) Pa koliko? 650 evra :) treba imati u vidu da nema cak ni mp3, dakle nije neki sa displejom od 15"... Onda su nu rekli da je samo ona plastika da popuni rupu valjda 95 evra. Na kraju covek otisao na otpad, nabavio plastiku za 10 evra i kupio normalan radio za 100 evra... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 E 'vako> Pročitao sam topik nesrećnim slučajem od početka do kraja, vrlo me zainteresovalo sve što ste pričali, silne slatke muke i raznolike retardacije za valjanje od smeha :) Ono što me u tom kontekstu zanima je da li je Dži kupio Superba na kraju ili se ipak odlučio za Accord? I da, meni jako zabavno, čitajući 16 strana za jedno popodne, lagano, umre topik na par meseci i javi se Srba u trenutku rivajva, tih nekoliko meseci kasnije sa "e, video sam nešto od forda kada sam ______ u salonu". To be continued... :) Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 cool story, bro! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 E 'vako> Pročitao sam topik nesrećnim slučajem od početka do kraja, vrlo me zainteresovalo sve što ste pričali, silne slatke muke i raznolike retardacije za valjanje od smeha :) Ono što me u tom kontekstu zanima je da li je Dži kupio Superba na kraju ili se ipak odlučio za Accord? I da, meni jako zabavno, čitajući 16 strana za jedno popodne, lagano, umre topik na par meseci i javi se Srba u trenutku rivajva, tih nekoliko meseci kasnije sa "e, video sam nešto od forda kada sam ______ u salonu". To be continued... :) Dži je valjda uzeo Kaškaija? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 Dzi nije nista uzeo, imao je tu Kashiku od ranije.... valjda je to istina :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 lol odrzavanje u srbiji lol :P "Sedam godina garancije, al da nam dodžeš redovno na servis hohoho" ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 Da, mislim da G!!! josh uvek vozi Kashiku. Shto se eksploatacije Forda tiche, posle 6 meseci i predjenih 6500 km, mogu da kazem da je vrh auto ;) Ne prelazim mnogo poshto idem uglavnom od kuce do posla i nazad (a zivim blizu od posla), no mogu da kazem da se odlichno pokazao na -30 (pali iz mesta, samo pritisnesh dugme), fino ide na snegu i do sada sam samo jednom uspeo da se zaglavim u pola metra snega. Imao sam samo jedan kiks - a to je bilo kada mi se olabavio tunel kroz koji ide vazduh u motor (naleteo sam bio na neku mega rupchagu), pa se senzor istripovao i pumpao vishe vazduha nego shto je potrebno u motor. Shto je najgore, bila je nedelja popodne, ali su likovi iz Forda doshli u roku od sat vremena, pokupili auto i sve reshili za josh jedno sat i po (mnogo sam zadovoljan sa Ford servisom, daleko je bolji od Suzukija i svaki put mi shalju sms-ove gde se zahvaljuju shto vozim njihov auto). Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 A ti si onaj shto voli cepulje! Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted February 16, 2012 Author Report Share Posted February 16, 2012 a koji tačno Ford beše Srbo? Focus neki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 Mondeo Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted February 17, 2012 Report Share Posted February 17, 2012 Ja i dalje vozim Astru Classic II, prezadovoljan autom :D 4 i po godine, prešao oko 90k, servisi su na 30k ili godinu dana (1.4 twinport motor), lanac - nije kaiš - manje održavanja. Servis mi je u ovlašćenom (dok sam išao lol) bio oko 12k. Veoma zahvalan auto. Posle njega će verovatno ići ili i30 ili Elantra. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 17, 2012 Report Share Posted February 17, 2012 Moguće je da su sad ove objavljene akcije auto kuća ipak pokazatelj da neće biti sajma automobila, jer zvanične potvrde i dalje nema, a bliži se datum. Naravno, tu prvo mislim i na datum da se štandovi pripreme, a ne na onaj kad počne sam sajam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 da se zapljunem (a nadam se da neću da ureknem), 4k na a3ci, radi kao sat, ni najmanji problem do sada Toliko sam zadovoljan sada da bih razmislio o novom a3 za 3-4 godine (ajmo hejt) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts