Junkie Posted July 25, 2011 Report Share Posted July 25, 2011 U principu, ako ti je udobno sedenje, sve pod rukom pochev od volana, menjacha i ruchica pod volanom, pa do svakih dugmica i sl., to mnogo znachi. Ali imaj u vidu da neke stvari ne mozesh da skapirash dok ne provozash auto ili bar dok te ne provozaju - naprimer, koliko su tvrdi amortizeri, kakva je zvukoizolacija i kako vuche motor. Tako da se ne treba zadovoljavati samo sedenjem u novim kolima, pogotovo ako se spremash da dash dosta kesha za njih... e-xactly ... zato i pitam ovde, cenim da je sarenolikiji vozni park pa ima vise ljudi sa iskustvom iz prve ruke moracu da svedem izbor na 4-5 i iscimam za probnu voznju i nadjem nekog ko poseduje vec neko vreme i/ili servis da pitam za iskustva sa te strane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 25, 2011 Author Report Share Posted July 25, 2011 ja bih SLR-a pazario bez probne vožnje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 25, 2011 Report Share Posted July 25, 2011 Ne bi ti dali da ga pazarish bez probne voznje Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 Ovih dana je Astra Classic sa 1,6 16v motorom (115 KS), 5 vrata i gomilom opreme - 11.500 evra. To je ok autic, vozio sam taj motor, sasvim je solidan. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coffin Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 To je vec star auto tehnoloski gledano proizvodi se od 2004 godine a i Opel je, za toliko para sigurno moze nesto bolje da se nadje, da i koliko je para u igri na kraju ? Quote DAMKE: teli smo malo basket al nemamo loptu Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 Pa bas je jeftiniji za te pare koliko je stariji, u toj klasi. I cee'd je 2006. godine nastao, pa ekvivalentan model na akciji sada kosta 12.350 evra nov. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 nije da je u međuvremenu izmišljen auto koji radi na vazduh :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 Ta Astra je sasvim cool auto + je proverena vremenom, znaju se svi problemi i njihovo reshenje. Jedan od boljih saveta je kupovati auto kome su skoro uradili restajling zato shto se obichno pri restajlingu reshavaju osnovni nedostaci modela koji je aktuelan. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 ali to je opel! da nema forda to bi bio najgori auto! btw, kad smo već kod Opela, čudna mi je ova Insignia kampanja. Prvo - "najbolji auto kojeg smo ikada napravili", nije baš najpametnija izjava, posebno ako imaš još aktuelnih modela koji samim tim "nisu najbolji". Drugo - Šta im znači ono "imitirana u Koreji"? Šta to ima Hyundai ili Kia što je kao Insignia i još je imitirano? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coffin Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 (edited) Jes ispadne sad smesno ali realno je tako da provozas tu astru kroz kosutnjak i posle toga bmw 1992 godiste sladje bi se navozao sa bmw-om samo sam to hteo da kazem kad sam rekao to je samo Opel. Radnicki je auto i brate unutra je najruznija u klasi sigurno A i ova nova nije sigurno mehanicki nesto mnogo bolja sigurno osim sto je mnogo lepsa to ne moze da se kaze da nije. Edited July 27, 2011 by Coffin Quote DAMKE: teli smo malo basket al nemamo loptu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 Opel smatra da je i40 "kopija" Insignije. Insignija je lep auto, ali je barem za mene malo tesan unutra, naročito sam desnim kolenom non stop udarao u centralnu konzolu. Ali je u svakom slučaju kvantni skok u odnosu na Vectru. PozVoz. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 pa i nije ta astra tako dobra :) ja znam 3 vlasnika koji se jebavaju sa elektornikom ... sklopljeno u poljskoj turskoj tralalala :) p.s. ko sta radi srbi samo popravljaju elektorniku na svojim kolima... lose ulje lose gorivo, pocrkaju senzori, poblesavi racunar, zvanicni servisi uguraju polovne delove kao nove, ne znaju ili nece da poprave, onda juris majstora i opet kao da ides kod shamana (ali su bar tu vece sanse da ces srediti auto nego u zvanicnom servisu) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 Za loše gorivo ne mogu ništa da urade, to je istina. Ali loše ulje nije izgovor. Postoje dobra ulja za koja kratkoročno treba dati više para, ali dugoročno znaš da si miran kad je to u pitanju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 U srbiji? Aj ne lupaj plz ... U srbiji ne mozes kupiti original motorno ulje za kola. Zasto? Zato sto ljudi masovno falcifikuju ambalaze i pune ih recikliranim motornim uljima ili ko zna cime. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 Ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 Pa brate sta hoces da ti kazem kad ljudi u srbiji oduvek muce muku sa jebenim uljem i koje uzeti da nije falcifikat i onda ti dodjes i kazes MA TO JE PROSTO SAMO UZMES KVALITETNO ... nije problem platiti skuplje ali kako znas da je original? Gedza koji satro uvozi ti garantuje? Inace kad odes u radnju pa kad vidis kutije istog ulja sa razlicitim nijansama plasticne kantice, sa razlicitim odlivcima itd itd. Ima milion sitnica po kojima se da provaliti ako te interesuje, a i koga interesuje da se raspita, cesto kruze price koja ulja trenutno na trzistu se pune kod nas ili u slicnoj reziji u bugarskoj ili tako nesto, a za koja postoji sansa da su ok. Juce uzeo auto pa otkrio planetu jbt. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 Ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 hahaha jebote :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 Opel smatra da je i40 "kopija" Insignije. Insignija je lep auto, ali je barem za mene malo tesan unutra, naročito sam desnim kolenom non stop udarao u centralnu konzolu. Ali je u svakom slučaju kvantni skok u odnosu na Vectru. PozVoz. e to me zanimalo, danke! U srbiji ne mozes kupiti original motorno ulje za kola. Zasto? Zato sto ljudi masovno falcifikuju ambalaze i pune ih recikliranim motornim uljima ili ko zna cime. hm, jel? mislim, ja znam firmu koja uvozi motorna ulja, kako možemo da proverimo ovo? ozbiljan sam. jer ako oni iz ne znam, Mola u Mađarskoj urade uvoz ulja, jel onda posle nešto kad uvezu presipaju, kako, šta? Znam lika koji uvozi Teksako, znam firmu koja uvozi Castrol, znam likove iz Priste ... mislim, ne govorim kao "ja sam sad faca" nego ljudi baziraju biznis na tome što uvoze ulja u Srbiju, na konto kvota koje im zadaju neki stranci iz tamo nekog HQ-u koji je ko zna gde itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 Dosta njih ne uvozi uopste nego falcifikuje ambalaze i puni ih recikliranim ili uljem bez aditiva itd itd koje ih izadje dosta jeftinije. A vecina ulja je u stvari isti kurac ali je u aditivima fora. Ne znam kako da proveris, mislim ako ti koje znas to rade onda mozes proveriti uvidom u njihove knjige pod uslovom da ne muljaju i sa papirima.E vidis mislim da sam za kastrol cuo razne price isto i pokazivali mi ljudi razlicite ambalaze itd itd. Moguce da oni uvoze deo regularno, a deo "prave svoj" i na tome ubiraju extraprofit. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 Nije nemoguće ... baš si me zainteresovao, sutra ću da se malo raspitam oko toga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 (edited) Dokaz da je Golf najbolji auto :) Slikano juče na Elp pumpi posle bubanj potoka, nažalost išlo je kontra svetlo i dosta je daleko, bilo mi glupo da im prilazim da ih slikam, ali Golf trojka s ovim čudom na krovu ima rumuske table, tako da s time putuje bar 200-300km ako ne i više :) A ovo drugo je ista pumpa, ali prosto samo spell checking fail :) Edited August 7, 2011 by Zwerko Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 Sta je to uopste na krovu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 Neke velike kartonske kutije koliko sam ja uspeo da skontam... Ali moguće i da je neki orman ili nešto tog tipa :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 Kapiram da to zapravo ni po zakonu ne bi smeo da radi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts