leisure Posted September 4, 2010 Author Report Share Posted September 4, 2010 JEBI http://i44.tinypic.com/ief5lc.jp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguman11 Posted September 4, 2010 Report Share Posted September 4, 2010 И промените назив топико у Мондо, нервира ме ово :СМондобаскет.Газимо Шпанце, поз. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gile23 Posted September 4, 2010 Report Share Posted September 4, 2010 Banujte ovog gileta dok se ne zavrsi prvenstvo pls. :) Tepic je odigrao ok danas. Povukao je par puta sa asistencijama kada smo gubili, imao 7 skokova(u napadu, pa za Macvana) i nije gresio. Jedino sto je promasio par puta jbg. Tako da pali gile sa MOG topika, o veliki poznavaoce. Teo je bio pod velikim pritiskom, kao Djordjevic 97. pa je katastrofa odigrao. Slazem se, sreca u Rasica, Teo ce da proradi u sledecoj kao car. Centri su odigrali dobro. Ja sam rekao da sam samo gledao drugo poluvreme bruda, ali kada sam cuo da je dao 2 poena mnogo mi je stvari odjednom bilo jasno :), kao sto bi i tebi bilo u mojoj sitaciji, ostalu statistiku nisam cuo, mada ga ja nesto nisam primetio u drugom poluvremenu. Dobro su nasi centri odigrali, ali nisu ni njihovi nista losiji bili. Cekamo sledeceg protivnika, mada su spanci znatno oslabljeni sto nema Pau Gasol-a, a ako budemo igrali sa Grcima bice jako tesko, jer ce i jedni i drugi biti pod jako velikim pritiskom zbog onog incidenta. PS. gde to pise da je topic tvoj :), inace ja ne vidim ni da si ti neki VELIKI poznavaoc :). Btw. Ovo sad procitah negde : Najjaci je komentator na hrt-u pred bacanja rasica: `Za jednu sekundu se nista ne moze uciniti, to mogu samo Srbi` :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 4, 2010 Author Report Share Posted September 4, 2010 (edited) Naravno da nije moj topik(to je bila sala hehe). Gusis malo, to je poenta. Nemoj bar da komentarises nesto sto nisi video, jer si rekao za igraca koji je imao najvise skokova i asistencija u nasoj ekipi da je odigrao dno. Ispadas retard samo. Edited September 4, 2010 by leisure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 4, 2010 Report Share Posted September 4, 2010 gile: da zavrsimo diskusiju, dakle, ako ti mislis da to sto neko ima 150 kila ili je visok 2.20 ili skace 1.20 ili je prebrz znaci da on zna da igra kosarku (mind the termin - kosarka, ne kazem basket, ne kazem tehnika, ne kazem superiornost, kazem kosarka), onda nemamo vise sta da pricamo:) da, te osobine pomazu coveku kosarkasu, ali nemaju veze sa umecem igranja same igre. one su samo sredstvo koje nikako nije samodovoljno. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gile23 Posted September 4, 2010 Report Share Posted September 4, 2010 Naravno da nije moj topik(to je bila sala hehe). Gusis malo, to je poenta. Nemoj bar da komentarises nesto sto nisi video. Ma opusteno, nisam te ni shvatio ozbiljno u vezi toga, znam da sam (smo) zagusio (zagusili) ovaj topic totalno :)). @doolio da rezimiramo i zakljucimo pricu o kosarci, znaci ne basketu. Igrac koji je visok oko 2 eventualno 2.05, tezina negde da bude srazmerna toj visini, znaci od 95 kg - 110 kg, naravno da takav igrac bude veoma dobro fizicki razvijen, dobra brzina, dobar skok, tehnika na solidnom nivou (znaci neki solidni driblinzi i da zna akcije) i naravno da ima odlican sut. Ali naravno takav igrac treba da bude i timski igrac, ali vecina lopti ce ici na njega. Pre svega je po meni ovo definicija dobrog kosarkasa jer ce samo igrac slicne spremnosti moci aktivno da ga cuva. Ako igraca A ("perfektnog") cuva igrac B koji je losije razvijen od igraca A, znaci nema tu brzinu, snagu, skok itd. igrac A ce lagano da ga nadigra, cak i u nekoj akciji. Mozda je ovo tipican NBA igrac, tj. tip igraca koji samostalno igra, ali pre svega ta fizicka superiornost preovladava pred nekim igracom koji je dobro potkovan tehnikom. Eto to je moja definicija dobrog kosarkasa. Naravno jos jedna stvar crnac ove definicije je mnogo bolji od belca iste definicije, pre svega zbog fizicke superiornosti crnaca u odnosu na belce. Baci komentar sta mislis o ovome i zavrsavamo raspravu ovog tipa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 4, 2010 Report Share Posted September 4, 2010 to su predrasude da su crnci jaci od belaca :) kao i da su crnci eto glupi a belci pametni :) i nba je cirkus :) kad vidim lebrona kako se zahvaljuje svojoj KEVI sto mu je spremala supu za rucak i ostale retard glupostitebi je definicja dobrog kosarkasa ustvari jedan polu robot :) koji nema tehniku koji nema ideju nego je samo 2x fizicki jaci od protivnika :) poenta je nadmudriti protivnika :)sa sto manje kontakta :) toga vise nema :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 4, 2010 Report Share Posted September 4, 2010 Bukvalno sam stajao čitav meč :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted September 4, 2010 Report Share Posted September 4, 2010 nadmudriti protivnika :)sa sto manje kontakta :) toga vise nema :) kali verovatno mislis na ovo Opet taj klip Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 4, 2010 Report Share Posted September 4, 2010 ^hahahahahaha, opet sam se lepo ismejao. :D :D :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 4, 2010 Report Share Posted September 4, 2010 gile: kazes pricas o kosarci, a ne o basketu i onda kazes "taj superiorniji lik ce da da kos nekom drugom liku". poenta je da ako imas pet individualaca, svako od njih kad uzme loptu bice 1na5 jer su ovi drugi takodje individualci, pritom se evidentno ne razumeju u neke finije stvari, tako da nece biti ni blokova niti bilo kakve postavke. to sto je taj jedan lik dobar tehnicar i vece govedo od protivnika (eto, neka bude bolji od svih pet i neka igra 1na5 i nek ih pobedjuje) nema nikakve veze sa njegovo kosarkom. kosarka, to je igra 5na5 gde jedan tim treba da nadmudri drugi tim. kazes "ici ce na njega". po tvojoj definiciji koliko vidim, to znaci da ce on da uzme loptu i da je hoguje dok drugi bleje. in maj buk to znaci da ce se zapravo praviti akcije da on ima prostor za sut ili prostor za dribling jednog lika ili da ostane sam pod kosem ili da ostane blizu kosa protiv jednog lika ili da bude neki miss-match na njemu. kad kobi vodi loptu pola sata i onda sutne preko petnestoro likova sa kapice, mene apsolutno ne zanima da li je pogodio ili nije. ja tu vidim jedno neznanje kosarkaske igre i propalu akciju (ako je akcija uopste i postojala). i ne, "dodajemo se po trojci, pa ako nas usere neka rupa za sut, sutiramo trojku, ako ne, dajte nejvecoj zivotinji da igra sama" nije akcija. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bionabolgeek Posted September 4, 2010 Report Share Posted September 4, 2010 Aj napisite molim vas u header kad kucate postove [troll post] ili [odgovor na troll post] da bih odmah znao da preskocim, a ne ovako moram da procitam prvu recenicu od svakog posta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted September 4, 2010 Report Share Posted September 4, 2010 @sarma hf, ako je Stojakovic pre povrede dao na NBA utakmici 27 poena, sa sutom za 3 poena 7/11, ja mislim da tu ne treba nista pricati,... Ako je ona utakmica cirkus zasto ih "savrsena" evropska kosarka puna zone nije pobedila, nego je pukla 20 razlike :), jos da ne pricam o agresivnosti Olimpijakosa tipa njihov centar je gurnio O'Nila u publiku, koliko god bio jak O'Nila ne mozes tako lako da gurnes u publiku :), jer je ono gromada od coveka. Evo ti malo cirkusa, ovakve utakmice u Evroligi mozes samo da sanjas, a tu je i Entoni :). Inace kucanja je bilo i kada je reket bio pun protiv Olimpijakosa, cak je Alley up prosao :). Sve pokazuje da je Evropski basket trash u odnosu na americki, imas i dokaze koje si vec odgledao. Dalje google.com nije moj drug, a sto se tice dopinga, toga ima svuda, tamo verovatno vise nego ovde, ali ne mozes poreci da toga nema ovde :). Google>> nije moj drug :). Prva, Druga dao je i mihajlovic 3 slobodnjaka iz 4 pokusaja na jednoj utakmici... ali to je PROSLO VREME... tvoj drug kome nema razloga da ne verujes ti prica da stojakovic moze da igra u nba iako se ovome organizam raspada... moj drug je google i on mi je rekao mnogo tacnije informacije od tih tvojih... pa ti veruj drugu, a ja cu google-u... uostalom jesi li gledao danasnje utakmice i procenat suta za 2 poena svih ekipa??? stojakovic bi svakoj reprezentaciji kvario prosek... ako u 50 utakmica potrosis po 30 lopti normalno je da ces u jednos sutirati trojke 7/11, a samim tim i postici brdo poena... pukla je 20 razlike u prijateljskoj utakmici, van sezone, na gostujucem terenu koja se nije ni igrala po pravilima kosarke... ili ti to i dalje nije jasno??? basket i trash... to su ti harlem izrazi... yo nigga... sta ce ti toliko smajlija??? niko ne moze 100% da tvrdi da se nijedan evropski kosarkas ne drogira, ali izuzeci potvrdjuju pravilo... to je tamo normalno... Banujte ovog gileta dok se ne zavrsi prvenstvo pls. :) Tepic je odigrao ok danas. Povukao je par puta sa asistencijama kada smo gubili, imao 7 skokova(u napadu, pa za Macvana) i nije gresio. Jedino sto je promasio par puta jbg. Tako da pali gile sa MOG topika, o veliki poznavaoce. Teo je bio pod velikim pritiskom, kao Djordjevic 97. pa je katastrofa odigrao. Slazem se, sreca u Rasica, Teo ce da proradi u sledecoj kao car. Centri su odigrali dobro. ma ti si nab klasican... trebalo je da centra igra milicic... a da odlucujuce lopte idu na stojakovica, a ne na rasica... napisao sam i pre utakmice... i da je u reprezentiji taj ne bi dobio loptu da odlucuje utakmicu... Ja sam rekao da sam samo gledao drugo poluvreme bruda, ali kada sam cuo da je dao 2 poena mnogo mi je stvari odjednom bilo jasno :), kao sto bi i tebi bilo u mojoj sitaciji, ostalu statistiku nisam cuo, mada ga ja nesto nisam primetio u drugom poluvremenu. Dobro su nasi centri odigrali, ali nisu ni njihovi nista losiji bili. Cekamo sledeceg protivnika, mada su spanci znatno oslabljeni sto nema Pau Gasol-a, a ako budemo igrali sa Grcima bice jako tesko, jer ce i jedni i drugi biti pod jako velikim pritiskom zbog onog incidenta. PS. gde to pise da je topic tvoj :), inace ja ne vidim ni da si ti neki VELIKI poznavaoc :). Btw. Ovo sad procitah negde : lizr je dobio trece mesto od KOLETA! alo KOLETA... da znas premocnog, znao bi da je on chuck-ov cale... procitaj signu uostalom... sveznajuci gile nije ni gledao celu utakmicu??? sto da gleda, kada vec sve zna! drugar ce mu kreirati misljenje... sto bi ga lagao... Ma opusteno, nisam te ni shvatio ozbiljno u vezi toga, znam da sam (smo) zagusio (zagusili) ovaj topic totalno :)). @doolio da rezimiramo i zakljucimo pricu o kosarci, znaci ne basketu. Igrac koji je visok oko 2 eventualno 2.05, tezina negde da bude srazmerna toj visini, znaci od 95 kg - 110 kg, naravno da takav igrac bude veoma dobro fizicki razvijen, dobra brzina, dobar skok, tehnika na solidnom nivou (znaci neki solidni driblinzi i da zna akcije) i naravno da ima odlican sut. Ali naravno takav igrac treba da bude i timski igrac, ali vecina lopti ce ici na njega. Pre svega je po meni ovo definicija dobrog kosarkasa jer ce samo igrac slicne spremnosti moci aktivno da ga cuva. Ako igraca A ("perfektnog") cuva igrac B koji je losije razvijen od igraca A, znaci nema tu brzinu, snagu, skok itd. igrac A ce lagano da ga nadigra, cak i u nekoj akciji. Mozda je ovo tipican NBA igrac, tj. tip igraca koji samostalno igra, ali pre svega ta fizicka superiornost preovladava pred nekim igracom koji je dobro potkovan tehnikom. Eto to je moja definicija dobrog kosarkasa. Naravno jos jedna stvar crnac ove definicije je mnogo bolji od belca iste definicije, pre svega zbog fizicke superiornosti crnaca u odnosu na belce. Baci komentar sta mislis o ovome i zavrsavamo raspravu ovog tipa. znaci bodiroga je savrseno gradjeni crnac, brz skocan i dominantan i zato je izvrteo malu belu devojcicu entonija??? sry tek sada kapiram! Bukvalno sam stajao čitav meč :) pro... nisi navikao da jebes lezeci :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LanFan Posted September 4, 2010 Report Share Posted September 4, 2010 Duda namestio utakmicu da bude 1 poen razlike :) Cisto da odrzimo tradiciju :) I draze mi je ovako sto je ispalo nego da smo ih dobili 51 razlike. Bilo je zanimljivo, tvrda utakmica, sudije pederi standardno. Rasic objasnio, the force is strong within this one :) Sve u svemu opet smo igrali timski sto je bitno, jes da je par igraca zakazalo i nisu bili na ocekivanom nivou al to je sve zbog prejake odbrane koja je ne retko prelazila granice faula. Hvala reprezentaciji za jos jedan divan dan u mom zivotu i pisanje ovima u face na najbolji moguci nacin :) Quote It is in the end whatever the hell I want it to be, and when I'm through with it it's gonna blow a hole, this wide, straight through the world's own idea of itself. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted September 4, 2010 Report Share Posted September 4, 2010 Jebote koliko su ljudi pljuvali ovog Rasica ove sezone to je nenormalno a on ode na prvenstvo i ispisha se svima u oci. Svaka mu cast. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 taj fazon,ja sam posle tekme sa cibonom konstantno govorio da nema muda,ali dobro,tad je stvarno odigrao ko pickica.Hvala mu sto me je demantovao, za razliku od one picke Tepica,jebem ga u usta,i danas kad sam ga video kako krece na ulaz,jos ima mismatch,jos kao sharenac EKSPLOZIVNIJI JE TEPIC,i on krene i sutne nesto iz okreta bednik. I da,PEJO,KOSTA JE ZAKUCAO DANAS!! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 5, 2010 Author Report Share Posted September 5, 2010 Tepic je danas imao najvise skokova i asistencija u ekipi. Povukao je kada smo gubili sa 9 razlike i stigli na egal. Poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 i dalje je grbava picka. sve je vec receno, necu da se ponavaljam, samo moram da kazem da sam se odusevio prilikom poslednjeg bacanja, onaj prvi obruc u desno :) samo mi je zao sto je pokvario statistiku za bacanja :) sada na spance, nazalost, ocekivao sam grke i ponovo lozenje na tekmi, naravno, bez incidenata, ali na ivici istih! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 mendzi trollface.jpg :> sta da vam kazem, gledao sam tekmu sa rodbinom iz RS, kakve su sve psovke padale, vristao sam od smeha, mnogo emotivno i licno dozivljavaju okrsaje sa 'rvatima, a mislio sam da sam ja "nalozen". na kraju najsladji mi je bio onaj namerni promasaj Rasica :) btw.tepic car, KLEO SRBIN! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gankaloth Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 kako ovo boli haha Quote Можда је она седми разред.. али је друго полугодиште! Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 haha . Gledao sam u par navrata na HRT-u neke teke i skontao sam da taj komentator cesto indirektno kritikuje hrvate velicajuci nas. Protiv amera je rekao nesto u fazon Beograd je svoju momchad ispratio sa 17k navijaca u areni a mi nista Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gile23 Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 @sarma jel tebi treba neko neke stvari da nacrta, prvo poluvreme utakmice nisam mogao da gledam zbog svojih licnih razloga, dok sam drugo odgledao. Da realno razmisljas shvatio bi kada se ta utakmica igrala 2006. godine (ako se dobro secam). Dalje Bodiroga je tu imao samo 33 godine (i sada mi ti pricas nesto o Stojakovicu kako je star), a Anthony je tada imao 23 godine. Jeste ga lepo pobacao onde, ali ipak Bodiroga je iskusniji igrac od Anthony-a. Ali opet sam sebi uskaces u usta, pominjes kako je iskusni Bodiroga izvrteo 10 godina mladjeg i neiskusnog Anthony-a, a posle prodajes pricu da neiskusni Rasic treba da igra umesto Stojakovica koji je 7 godina stariji i mnogo iskusniji ? Jel ja tebi treba po 10-ti put da ti napisem da mi taj drugar nije google i ako covek retko kad propusti neku NBA utakmicu sigurno bolje zna bolje nego ti i ja x15 kako igra Stojakovic, a nema nijedan razlog da me laze jer se znamo jako dugo. @doolio razlicita su nam misljenja i nikako ti ne mozes promeniti moje misljenje niti ja tvoje, ali kao sto vidis ta individualna kosarka ipak prolazi danas, ni meni se to nesto preterano ne svidja, ali opet prolazi i jos jedna cinjenica u mladjima narastajima se to forsira, jer svaki trener ima svog jednog igraca koga stalno forsira, naravno on u vecini utakmica odlicno prodje, jer mu ostatak sve dovede na gotovo, kao sto si ti naveom znaci sam pod kosem, cist sut itd. Jedino ako krene protivnicki tim da igra zonu e tada krece neka kakva takva timska igra, ali opet vecina lopti ide na njega jer opet on tako forsiran ima neku solidnu tehniku, brzinu, moze dosta da skoci i dobar sut. Znam sta je kosarka, a inace 5 individualaca u timu je mac sa 2 ostrice, jer ako su slozni i krenu da bacaju poneku akciju, neki individualni prodor uvek ce dobro proci, pre svega jer ce retko ko moci fizicki da se nosi sa njima. Ali ako pocnu da rade kompleksi medju njima, tada nastaje rasulo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 xe xe Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 hahaha :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 @sarma jel tebi treba neko neke stvari da nacrta, prvo poluvreme utakmice nisam mogao da gledam zbog svojih licnih razloga, dok sam drugo odgledao. Da realno razmisljas shvatio bi kada se ta utakmica igrala 2006. godine (ako se dobro secam). Dalje Bodiroga je tu imao samo 33 godine (i sada mi ti pricas nesto o Stojakovicu kako je star), a Anthony je tada imao 23 godine. Jeste ga lepo pobacao onde, ali ipak Bodiroga je iskusniji igrac od Anthony-a. Ali opet sam sebi uskaces u usta, pominjes kako je iskusni Bodiroga izvrteo 10 godina mladjeg i neiskusnog Anthony-a, a posle prodajes pricu da neiskusni Rasic treba da igra umesto Stojakovica koji je 7 godina stariji i mnogo iskusniji ? Jel ja tebi treba po 10-ti put da ti napisem da mi taj drugar nije google i ako covek retko kad propusti neku NBA utakmicu sigurno bolje zna bolje nego ti i ja x15 kako igra Stojakovic, a nema nijedan razlog da me laze jer se znamo jako dugo. e sada je dosta... 1. nisi gledao prvo poluvreme , ali KOMENTARISES izdanje igraca na CELOJ utakmici... "ja sam video da je decko dao dva poena i zakljucio sam da je debil, iako NISAM JEBENO GLEDAO POLA UTAKMICE!" vrlo si ozbiljan sagovornik... 2. da si ikada pokusao da shvatis kada se ta utakmica igrala ukapirao bi da je to bilo 2004. na otvaranju arene... 2006. godina je godina koja tebi odgovara zbog pokusaja ozbiljne rasprave... pa si je uzeo kao lazni argument... dalje bodiroga tu NIJE IMAO 33 godine (i sada cu ja tebi da pricam o stojakovicu, ciklusima od olimpijade do olimpijade i jos po necemu, a ti SLUSAJ... posto si TI taj koji sam sebi uskace u usta) 3. rasic treba da odlucuje zato sto ima muda... to sam rekao pre utakmice i on je decko to i pokazao... kome ovde treba da se crta??? 26 godina je dovoljno iskustva... ne govorimo o detetu od 17... NE LUPETAJ bez veze samo se blamiras covece... 4. jel ja tebi po 10 put treba da napisem da je MOJ DRUG GOOGLE... M O J... MOJ... ko je tvoj to smo ukapirali... onaj sto ne postoji, ali je dobro da se u raspravi iskoristi kao "argument"...mozes da odgovoris, ako mislis da ce ti to pomoci da te ostali clanovi foruma ne smatraju za idiota... ako kucas zbog mene ne trudi se... coveka koji za ovako kratko vreme napise toliko gluposti na svakom delu foruma na kome se pojavi zasluzio je ignore... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts