jasamnepismen Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 mamu im jebem Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 Задњи њихов напад је требао фаул. Кад је већ прошао, већа је шанса да промаши једно бацање него да иде на двокорак јер ће дати кош сигурно.. pope mojne da kenjas... bolje kos+faul... pa da promasi namerno bacanje... ili da dobiju nesportsku... pa 6 bacanja i lopta sa strane :) znam da si utucen, ali alah je obecao sudijama vise od tvog boga :Pkad sam vec krenuo u zajebanciju sa necijim altom, da nastavim: 300 ovih nasih poturica je pravilo haos po srbiji i sa turskim barjacima slavilo ulazak u finale... trebalo bi organizovati 20k budala sa full americkim obelezjima da im ode tamo i iskenja se u facu na +30 veceras... ako se oni osecaju kao turci sa srpskim drzavljanstvom mozemo i mi da budemo ameri... eh i ti amerikanci... ni krivi ni duzni ce se posrati po svetskom prvenstvu :D njih sme da pokrade samo njihova vlada :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 samo da kazem da su turci picke nikad vece, sudije lopovi i da je sve namesteno mamu im njihovu...odavno se nisam izervirao kao sinoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YNk Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs645.snc4/60554_433357089787_859094787_4844524_1308790_n.jpg REALNO Quote Ae do Bucka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 ja sam isto zestoko ispizdeo :) ok i sudije i foliranje, sve sam to ocekivao. ALI da oni jebeno PEDESET PUTA daju kos posle faula, to ne mogu da shvatim...ajde jednom, dva, pet puta, ali oni su u svakoj jebenoj cetvrtini dali po 3 takva kosa...pa jebem mu mater, ili ga fauliraj lepo ili ga pusti... i naravno, opet nedovoljno dobar % slobodnih... osim losih bacanja i tih glupih faulova nemam nista vise da zamerim, a imajuci u vidu da ja stalno imam sta da zamerim, to znaci da su carevi! :D gg edit: ono sto mi je posebno drago je da svi u nasem timu igraju tu kosarku...dobro, osim tepica :) stvarno svaka cast svima :) Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YNk Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 :* Quote Ae do Bucka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtmslayer Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 (edited) neko stream plz? ne mogu nigde da nadjem. naso sam :) http://www.stream2watch.com/12677-n-Serbia-vs-Lithuania-live-stream Edited September 12, 2010 by sLAYERR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 ja sam isto zestoko ispizdeo :) ok i sudije i foliranje, sve sam to ocekivao. ALI da oni jebeno PEDESET PUTA daju kos posle faula, to ne mogu da shvatim...ajde jednom, dva, pet puta, ali oni su u svakoj jebenoj cetvrtini dali po 3 takva kosa...pa jebem mu mater, ili ga fauliraj lepo ili ga pusti... i naravno, opet nedovoljno dobar % slobodnih... osim losih bacanja i tih glupih faulova nemam nista vise da zamerim, a imajuci u vidu da ja stalno imam sta da zamerim, to znaci da su carevi! :D gg edit: ono sto mi je posebno drago je da svi u nasem timu igraju tu kosarku...dobro, osim tepica :) stvarno svaka cast svima :) to za kosh+faul stoji... ali onda odluce da ne prave faul... AVAJ sudija i dalje svira sta hoce :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 ubise nas litvanci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNAC_U_TUNELU_ Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 odlicno igraju nema sta, respekt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 smejem se sam sebi koliko me boli kurac sto nas ovi deru :D a sinoc sam hteo da poludim hahah Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNAC_U_TUNELU_ Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 tesko im je, vidi se :( i meni je svejedno sad i nerviraju me ove sick fore, polufinale danas, finale ( mec za trece ) odma sutra... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 smejem se sam sebi koliko me boli kurac sto nas ovi deru :D a sinoc sam hteo da poludim hahah taj faj...vise mi je stalo da ameri oderu smrdljive nalozene turke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 Bio je faul nad Velickovicem u oba zadnja nasa napada, nije bio kos faul nad Erdenom. Detalj kada ne sude kos u silaznoj putanji, Turcin sa obe noge u autu baca kontru, Teo se postavlja kako treba i sude mu faul u odbrani. Jebem mater sudijama. Ima jos mnoooogo ovoga....da ne pominjem onu slinu Asika, jebem li mu sve. +1 cista kradja, na toliko mesta, i da su opet jedva pobedili... sudjenje je pocelo da ide na nasu stetu par minuta nakon pocetka drugog poluvremena... ekipa im je toliko slinava , sa regularnim sudjenjem bilo bi +15 za nas... steta zasluzili su momci finale... kontam sledece godine na ep-u da ce biti pravo ribanje (mada tada nece biti doktpr duda na klupi) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gankaloth Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 za mene su nasi prvaci Quote Можда је она седми разред.. али је друго полугодиште! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 bravo, pravo receno Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 za mene su nasi prvaci super, okaci im onda neko tvoje zlato oko vrata. Sto se tice danasnje tekme, videlo se da ovi zeleni mnogo vise zele pobedu. Nasi mrtvi, bez motivacije. I iskreno, ovako nesto sam i ocekivao za danasnji mec. Jebi ga, mnogo su pokazali, ali mislim da je trebalo danas to da materijalizuju. U svakom slucaju, zasluzuju docek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 koliko su se smorili :( Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 koji ciganski narod ovi turci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 12, 2010 Author Report Share Posted September 12, 2010 samo da chamuge pokaraju ove kozojebce majku im jebem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 navijam za crnje svim srcem Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 kako su bezobrazni ovi turci, uff ne mogu da gledam, smao cu se opet iznervirati...da vidimo dal ce turkoglu ili neko opet da sapuce sudiji na uvo na poluvremenu ko juce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 12, 2010 Author Report Share Posted September 12, 2010 drugari, vratice im se sve ovo prosek nasih nije ni 24 godine, to znaci da ce tek za 4-5 godina biti na maximumu ej bre ako ne na evropskom, (mislim ako ne igramo sa njima) kozojebce cemo da odvalimo na Olimpijadi opusteno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 (edited) Kevine pisaj po turcima. Ako slucajno turci osvoje ja sam za da mi i ameri udruzimo avijaciju u bombardujemo cigane Edited September 12, 2010 by moyo Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 zvezda je rodjena!!! Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts