Atomic Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 Kupi ono sranje što cedi voće, ubaci x različitih voćki (može i povrće, slobodno), popij ujutru jednu čašu toga i osećaćeš se ko car ceo dan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 au, ja mislio vi se zajebavate, al vi ste stvarno prsli :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 realno, al majke mi... kad cujem da neko pocne recenicu sa "to ima secera" zbunim se, treba mi deset minuta da skontam dal je ozbiljan. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 (edited) ja sad ne znam jesi ti ozbiljan il sam ja glup?:c mislim ti sokovi sto se kupuju u mojoj knjizi = kokakola, zasladjeni, sa onim E-kurcima, to ne moze biti dobro pa da ga jebes :D a posto izgleda da nepismeni zeli da vodi racuna sta pije, jedino sto je sigurno da je zdravo je cista voda, sveze cedjeni sokovi ili cajevi mi smo uzeli taj aparat sto cedi sokove, i ako dobro iskombinujes 2-3 vrste voca ili povrca ( tipa narandza, kivi, sargarepa ) to ispadne ultimativni osvezavajuci napitak pun vitamina = win za organizam Edited August 25, 2010 by rejven Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 Ja sam cuo ako pijes krv neprijatelja, dobijas njihovu snagu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 ja sam cuo da ako previse spamujes, dodje peja i obrise ti post Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 ja sad ne znam jesi ti ozbiljan il sam ja glup?:c mislim ti sokovi sto se kupuju u mojoj knjizi = kokakola, zasladjeni, sa onim E-kurcima, to ne moze biti dobro pa da ga jebes :D a posto izgleda da nepismeni zeli da vodi racuna sta pije, jedino sto je sigurno da je zdravo je cista voda, sveze cedjeni sokovi ili cajevi mi smo uzeli taj aparat sto cedi sokove, i ako dobro iskombinujes 2-3 vrste voca ili povrca ( tipa narandza, kivi, sargarepa ) to ispadne ultimativni osvezavajuci napitak pun vitamina = win za organizam ne pricam za konkretan savet nego ovako:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 ja sam cuo da ako previse spamujes, dodje peja i obrise ti post jeb'o mu je kevu sa spamom, ima manje od 200 postova za godinu dana :D :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 (edited) ne pricam za konkretan savet nego ovako:) koji kurac sam pisao ovoliki post ako ti neces da napises jos duzi :( Edited August 25, 2010 by rejven Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 ne dule, ne daj se isprovocirati! btw, bem ti sranje i stomak i sve upm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 Pij one Linexe! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 koji kurac sam pisao ovoliki post ako ti neces da napises jos duzi :( eee:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 Pij one Linexe! kurcu ne valjaju, ko zna sta sad stavljaju u ove nove probiotike...pre kad uzmes 2 ona flonivina ne kenjas 3 dana, ovo je sad sve sranje Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 onda popij sake, ne moze da skodi :) ijao kako sam se usmrdeo, ceo dan za knjigom i kompom, rajsmo :< Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 preblejao sam ceo dan, ali CEO dan. Sad cu kao da igram cs, pa da spavam. Sutra moram nesto da uradim, ono sta god... Moram i da krenem da ucim, ceka me taj ispit, jebo sam mu mamu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 kurcu ne valjaju, ko zna sta sad stavljaju u ove nove probiotike...pre kad uzmes 2 ona flonivina ne kenjas 3 dana, ovo je sad sve sranje Ne znam, mene livpro prolazi od dva komada, možda treba da ispoštuješ ono da se ne uzima sa alkoholom ko što piše :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/Jared_Leto znao sam da sam ovog pedera video i u nekom filmu svaki jebeni put kad vrtim kanale mora da mi upadne degenericna pesmica u kojoj ovaj peva "nesto heaven and hell nesto " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 Nasao stan danas, eto me od oktobra da se druzimo Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 ja sad ne znam jesi ti ozbiljan il sam ja glup?:c mislim ti sokovi sto se kupuju u mojoj knjizi = kokakola, zasladjeni, sa onim E-kurcima, to ne moze biti dobro pa da ga jebes :D a posto izgleda da nepismeni zeli da vodi racuna sta pije, jedino sto je sigurno da je zdravo je cista voda, sveze cedjeni sokovi ili cajevi mi smo uzeli taj aparat sto cedi sokove, i ako dobro iskombinujes 2-3 vrste voca ili povrca ( tipa narandza, kivi, sargarepa ) to ispadne ultimativni osvezavajuci napitak pun vitamina = win za organizam tako je bre reki, tako sam te učio, al ima greška, nisi ostavio link! evo ga - http://www.top-shop.rs/index.asp?tn=productview&ils=36&irp=1&srcint=ts_search&pid=17552&pcs=2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 Ladno isti tekst koji onaj Novosađanin čita na reklami!Kao da ste se dogovarali! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 hahha nigga win :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 Izaslo mi u recomended videos na tubeu I reko aj da pogledam kakva je gaga pichka,shokiran sam.Pa ovo je gore od granda. U cemu je poenta,ne razumem,prvo,odvratna je,drugo cemu kao ova gluma i produzivanje spota na 9 minuta! Jebote,gde svet ide. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 (edited) http://en.wikipedia....wiki/Jared_Leto znao sam da sam ovog pedera video i u nekom filmu svaki jebeni put kad vrtim kanale mora da mi upadne degenericna pesmica u kojoj ovaj peva "nesto heaven and hell nesto " A neka glupava pesma njegovog benda je proglašena za najbolju rock pesmu 2009. na MTVu Edited August 25, 2010 by Capitaine Kotscha У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 Izaslo mi u recomended videos na tubeu I reko aj da pogledam kakva je gaga pichka,shokiran sam.Pa ovo je gore od granda. U cemu je poenta,ne razumem,prvo,odvratna je,drugo cemu kao ova gluma i produzivanje spota na 9 minuta! Jebote,gde svet ide. http://www.youtube.c...ture=grec_index Neću ga gledati zato što me mrzi, ali ovo mi juče izašlo :D http://www.youtube.c...h?v=UtWUxPS0vVY jebeni car Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 povrace mi se i od lady retarda i mtv nagrada za najvece kenjanje veka i od svih ljudi na glupom svetu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts