Doca Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 HAHA GLUPI GLODARI Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 a mi ovde pljuvali Dreda... :\ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 kakav fejl od filma, ajde studentska vezba, ali zasto se trude da ispadnu mudri a veze sa mozgom nemaju? nije ni cudo sto nam je ovakva filmska scena kad ovakvi postaju reditelji :D ono, ja bih snimao filmove gde bi glumci bili samo psi, tu nema greske Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 salu na stranu,ove likove ce da odvale od batina ko tog tranvestita iz filma :)) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 7, 2010 Author Report Share Posted September 7, 2010 Ne razumemo se.To sto je nama trenutno repka jadna i sto su nam trenutno govna u reprezentaciji i savezu,to ne znaci da mi treba da zovemo Klea da igra za nas.Ti pricas na konto trenutnog stanja u reprezentaciji,a ja pricam uopsteno.Da su ti u repki Mijat,Sava,Kovacevic i Deja,da li bi zeleo tj. da li bi ti Kleo bio potreban u repki?Kleo nece eliminisati kumovske veze u repki,niti ce resiti problem sto se pantela krsti,sto ziga ne zna da da gol,sto stojke ne zna da izleti sa linije,sto nam ne igra bambi tosic,sto su raca petrovic i neca tomic u reprezentaciji itd itd..a pritom,i kleo ide realno u repku rpeko veze,jer je tole smrdljivi govnar,da tako sipa za zvezdu,verovatno bi proliv kriminalski izmislio neku prichu da izminira..ja sam milion posto siguran da pitamo klea za 6 meseci da igra za nas(kad ode iz Partizana),BOLELA BI GA KURCHINA! Celo resenje problema treba traziti u savezu jer zato imamo jednog Ramba Petkovica koji ima sedam nastupa u repki,imali smo i imamo u repki razne dudice,koromane,kovacevice,rukavine,tomice itd itd, a nekog normalnog napadaca nemamo,a ni ne nazire se.... iskreno,voleo bih sad klea da ubace u repku i da pojedemo takvo govno sa njim,pa da se samo smejem koliko smo glupi i jadni... Mrzi me da pisem ponovo, uglavnom, razumemo se i slazemo za vecinu stvari. :) Stoji da su njegovi motivi da mu se podigne cena, jer nema sanse, naravno, da igra za Brazil. Stoji i da bi i svi mi bili, u najmanju ruku indiferentni, (da ne kazem boleo bi nas kurac) da imamo kvalitet napadaca koje si nabrojao. Jednostavno nemamo, nego imamo drugu i trecu klasu fudbalera u napadu i to je nasa realnost. Sada, neko moze da svari da igra Kleo, neko ne. Sta da ti kazem....licno, i onako je sve mega jadno u nasem fudbalu, pa mi ovo dodje samo mala sitnica. Mada i ne kapiram bas vas, jer kao da ce reprezentacija da izgubi nevinost ako zaigra neki stranac. :) Ako slucajno nisam nikada rekao: Tole je matora lopovska komunjara i voleo bi da umre i on i Miljanic i ceo nas 'strucni savet' FSSa. btw Tole je sitan za 'vaseg' visedecenijskog predsednika i funkcionera Miljanica, taj je tek matoro govedo mafijasko. Ustvari, jel umro vec taj lik? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 8, 2010 Author Report Share Posted September 8, 2010 sada sam tek siguran da Kleo treba da igra :D http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2010&mm=09&dd=08&nav_id=457267 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted September 8, 2010 Report Share Posted September 8, 2010 "Srbija ima dosta kvalitetnih špiceva..." KOJE?!?!? GDE SU?!?!?! (ijaoj, 8. septembar 2010 11:33) :DDDDD Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 8, 2010 Report Share Posted September 8, 2010 najjaci komentar:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 8, 2010 Report Share Posted September 8, 2010 realno,pobedili ste,ne samo da treba da zovemo klea,vec mogli bismo da razmislimo i da resurektujemo oditu,pjera boju.BARKOSE VRATI SE!Ozbiljan sam. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 8, 2010 Report Share Posted September 8, 2010 taribo vest :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 8, 2010 Author Report Share Posted September 8, 2010 Kleov gol protiv Hajduka gol nedelje na goal.com http://sportal.rs/news.php?id=34970 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 8, 2010 Report Share Posted September 8, 2010 jebo te copy paste sportal siso Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 8, 2010 Author Report Share Posted September 8, 2010 hehe a cak ni ne citam taj sportal, samo video link Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 11, 2010 Report Share Posted September 11, 2010 EPS sponzor Partizana. Izvukli smo Mladost iz Apatina u kupu. pozdrav Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted September 11, 2010 Report Share Posted September 11, 2010 boja zavukao dva komada radu, ajmo :) Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted September 11, 2010 Report Share Posted September 11, 2010 (edited) rad imao vise sansi , bulja ste :) Edited September 11, 2010 by Cela_ Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 A ZVEZDA IMA BARI HEEEEEEEE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 A PARTIZAN FLJAMURTARI HEEEE Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted September 15, 2010 Report Share Posted September 15, 2010 Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted September 15, 2010 Report Share Posted September 15, 2010 (edited) ajd sad ,srecno :) boya u prvu postavu Edited September 15, 2010 by Cela_ Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted September 15, 2010 Report Share Posted September 15, 2010 eps jebeni :) mogli smo "pekara klas" da stavimo, sta je tu je :) Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 15, 2010 Report Share Posted September 15, 2010 jel zaista nema niko ko ima srpsko drzavljanstvo ko igra bolje od ilijeva na njegovoj poziciji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 15, 2010 Report Share Posted September 15, 2010 opet kenjaš kili :D dobar je ilijev, samo što je mator i nije u kondiciji, ali je dobar (bar tih 30 minuta koliko može da izdrži!) Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted September 15, 2010 Report Share Posted September 15, 2010 pa da li je moguce da ovaj krajnje retardirani tomic i dalje opstaje u ovom sportu, a i u zivotu uopste Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 15, 2010 Report Share Posted September 15, 2010 daleko nedovoljan performans za LS ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts