leisure Posted August 28, 2010 Author Report Share Posted August 28, 2010 (edited) ovi su skroz prsli sa mozgom. skroz. Mutu u Partizanu? Edited August 28, 2010 by leisure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted August 28, 2010 Report Share Posted August 28, 2010 Ovo je realna stvar, pregovara se sa njim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 28, 2010 Report Share Posted August 28, 2010 ma dovedite darka kovacevica... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted August 28, 2010 Report Share Posted August 28, 2010 nekako neverovatna a opet donekle moguca varijanta ako se uzme u obzir kakve klince je partizan prodao fiorentini,a i miha im je trener pa moze tu nesto da pogura.ali opet nekako....jebote,to je MUTU,najveci rumunski majstor jos od hadzhija.koji ce djavo u srbiji :)) Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 Jebote, dragi navijači czv, svi se ponašate kao da vas je ostavila prva ljubav. :) ma ne radi se o ljubavi,radi se o tome da ti se jedan takav bednik isere po faci,mislim zbog cega ja navijam za taj klub,sta je sledece,lola smiljanic u zvezdi lol Ja navijam za crvenu zvezdu,ali sam ceo zivot realan,ako je bedna,ja cu da kazem da je bedna i da se pomirim sa tim,ali ovo je po meni bash bash ponizenje i tuzno,ali zaista mi je tuzno to sto je uradio,mislim mene on u svakom slucaju nervira,sad imam josh razlog vishe da ga mrzim jebeno Ali ono sto me vise zabrinjava je sto je vecina navijaca Partizana u fazonu DO JAJA HAE A i ti lexe,razmisljaj kako ces da se radujesh kad Stojke bude odbranio penal VAn Persiju HAE :))))))))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 Ali ono sto me vise zabrinjava je sto je vecina navijaca Partizana u fazonu DO JAJA HAE ne znam koliko si u pravu sto se ovoga tice. Mislim, dosta njih prica istu pricu kao i mi, i sto rece jedan moj drug(grobar inace), nece ni on znati ko ga vise mrzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 29, 2010 Author Report Share Posted August 29, 2010 (edited) vise od pola Grobara ne voli sto je musavac dosao ali realno, treba muda za ovak potez Edited August 29, 2010 by leisure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 ne treba imati muda, nego manjak mozga Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 ili viska alkohola u krvi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 Što je najgore, koliko sam shvatio iz današnjeg Blica, cela priča je zapravo potegnuta na inicijativu njegovog agenta, u dogovoru sa njim. Dakle njegov agent je pre par dana kontaktirao upravu Partizana, a ne obrnuto Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 mene samo nervira sto su u inat musavima doveli musavca umesto Avramova npr. i onda ne bi bilo problema... bar sam ja cuo da su se on i jos neki nudili... a objektivno gledajuci, mislim da ce nam pomoci (sigurno vise od radise) jos kad se seljak nalozi na prozivke ima da brani zvezdi penale na marakani :) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 Zasto ce igraci zvezde "ginuti" na sledecoj utakmici protiv Jagodine? - Zato sto ce ih mozda gledati skauti Partizana. [:D] Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 heee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 (edited) i Savic iz BSKa u Partizanu ... danas i zvanicno... http://partizan.rs/vest.php?Jezik=sr&IDV=658&akcija=&prikaz1=2010&prikaz2=8&sec=2 sta znam, nisam ga nesto gledao ali pohvalise ga arsenal i ajaks... lol Edited August 29, 2010 by alpha Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 29, 2010 Author Report Share Posted August 29, 2010 Kazu da je dobar ovaj mali Savic, a dobro je i to sto su ga potpisali na 5 godina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2010&mm=08&dd=28&nav_id=454874 Bilo bi lepo! Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 koja dva ljakseta jezivo Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 nemoj tako, obojica imaju pocepane pantalone i mnogo su moderni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 gle crnogorca seljacinu :)))) juuuuuuu, ni ne treba nam takav :D Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 meni se svidja stojketova narukvica,fin,pobozhan chovek Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 29, 2010 Author Report Share Posted August 29, 2010 kada je gruja rekao 2 ljakseta, mislio sam da se odnosi na Stojeka se Stojketa i Mutua :D ovaj crnogorac je josh futsoldzer selja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 meni se svidja stojketova narukvica,fin,pobozhan chovek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 u al su jeftine karte za ligu sampiona :) 2500din :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 Pa nije to skupo mnogo...To ti je karta za sve 3 tekme Quote 'Lo, there do I see my father. 'Lo, there do I see... My mother, and my sisters, and my brothers. 'Lo, there do I see... The line of my people... Back to the beginning. 'Lo, they do call to me. They bid me take my place among them. In the halls of Valhalla... Where the brave... May live... ...forever. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 moji glupi smajiji :) mislim da je jako povoljno :) 800din karta za ligu sampiona. sve mi se cini da su pre karte bile mnogo vise tipa 1200 po tekmi a tad je jos dinar bio jaci :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts