Kal1mero Posted August 9, 2010 Report Share Posted August 9, 2010 kupuje proizvode od dobavljaca :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 9, 2010 Author Report Share Posted August 9, 2010 Možda su ih samo uslovili u fazonu, ako hoćete da i dalje prodajete svoje mleko Šabac, morate nama da ustupite i za Premia brend. Btw, što se tiče mleka, ima neko mleko mislim da nije šabačko, isto čokoladno, jeftinije je i od premije a super je ukus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted August 9, 2010 Report Share Posted August 9, 2010 Pocheo sam da kupujem domatje! Nektar Ice Tea peach ima duplo bolji ukus od Nestle Ice Tea, wtf?! Win! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 9, 2010 Report Share Posted August 9, 2010 Premija je robna marka maksija. Tj ja im isporucim jaja. Oni ih prodaju u kutiji sa minimalizovanom ambalazom kao PREMIJA jaja (napisu na deklaraciji napravio igor). Prednosti su da valjda maksi daje bolje uslove placanja i plasiranja kada nudi proizvode kao premija proizvode (KAO PREMIJA ROBNA MARKA BREEEND!) - verovatno u suprotnom i ne placa :) i to je i glavna prednost. Sa druge strane lose je na duge staze jer mi nismo drustvo gde ce biti svesti o "remija brendu" i ostalim. Tj kad vidim da 400 gr premija griza kosta kao 200 gr drugog, ja ipak uzmem premia. Kad budemo imali para kao na zapadu/istoku onda cemo moci reci "ma necu te premia farmerke za 10 eura, ocu one iz zare kao sto ima Daki za 120 eura", iako su sustinski oba sranja ista :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted August 9, 2010 Report Share Posted August 9, 2010 Ne kupujmo domatje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 9, 2010 Report Share Posted August 9, 2010 Ili, Premia sa svojim cenama uništi distribuciju ostalih marki, potom sve u Maksiju bude Premia, a s obzirom da maltene nema drugih regularnih supermarketa a većini ljudi je daleko da klima do Rodića itd, tad mogu da kažu, "e sad ćemo da podignemo cene Premia robe na nivo cena pređašnjih marki pošto nam se može i svejedno će ljudi kupovati" Tako da nisam baš sa 100% entuzijazma kupio to čokoladno :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted August 9, 2010 Report Share Posted August 9, 2010 Aha jasno. Ja uzimam njihov pirinac recimo, koji je u odnosu na "C" koji kosta isto dosta bolji Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 9, 2010 Report Share Posted August 9, 2010 kad smo vec kod maksija, sta bi sa Milkom i Miskovicem i onom njihovom svadjom? tresla se gora, rodio se pacov? It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 9, 2010 Report Share Posted August 9, 2010 Dogovorili su se You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted August 9, 2010 Report Share Posted August 9, 2010 Pisam se po telekomu, toliko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted August 9, 2010 Report Share Posted August 9, 2010 Poginuo mi mali ker u selu, udarila ga kola :( sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 9, 2010 Report Share Posted August 9, 2010 :( Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 9, 2010 Report Share Posted August 9, 2010 ne mogu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 9, 2010 Report Share Posted August 9, 2010 Svi ste zdravi i pravi i privlačni ženama a samo kukate jebo vas ja lolovao sam snažno Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 9, 2010 Report Share Posted August 9, 2010 poceo sam da pravim neku listu popravki koje moram da uradim u dedinom stanu, koje bih morao da uradim pre nego sto se uselim i hvata me glavobolja od samog pogleda na neophodni budzet samo za renoviranje kupatila koje bih prvo uradio uz relativno prosto i jeftino krecenje soba. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 9, 2010 Report Share Posted August 9, 2010 Pa ok, idi na sajt bilo koje banke i pogledaj koliko bi te izasao kredit za takav stan. Nakon toga ima da pevas dok krecis, fugujes i sve da pocupkujes i pevas :" mesa, sira, lipov lad, bas me briga kad sam mlad" You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 9, 2010 Report Share Posted August 9, 2010 Svi ste zdravi i pravi i privlačni ženama a samo kukate jebo vas ja right back at you nigga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 9, 2010 Report Share Posted August 9, 2010 poceo sam da pravim neku listu popravki koje moram da uradim u dedinom stanu, koje bih morao da uradim pre nego sto se uselim i hvata me glavobolja od samog pogleda na neophodni budzet samo za renoviranje kupatila koje bih prvo uradio uz relativno prosto i jeftino krecenje soba. imash svoj stan, lupicu ti shamar :) kad izrachunam koliko sam para dao na stanarinu smuchi mi se :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 9, 2010 Report Share Posted August 9, 2010 To je ono : imam za veceru cherry paradajz za mozzarelom sa jedne i dinju i prsutu sa druge strane! jao jao sta da radim :) Kazem ja sve bi ja nas u rudnik ! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted August 9, 2010 Report Share Posted August 9, 2010 Onaj shto fatboy pominje ili neki drugi? ^_^ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted August 9, 2010 Report Share Posted August 9, 2010 ceo dan skakućem kroz kuću uz RATM. tih što nisam češće sam kući... niko te ništa ne pita, niko ti ne traži ništa, niko ne zanoveta... milina Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 9, 2010 Report Share Posted August 9, 2010 Pocheo sam da kupujem domatje! bolje i tako nego da uzimamo nesto na cemu pise croatian quality Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted August 9, 2010 Report Share Posted August 9, 2010 bolje i tako nego da uzimamo nesto na cemu pise croatian quality ABC krem? Dobar je, mamicu mu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted August 9, 2010 Report Share Posted August 9, 2010 poceo sam da pravim neku listu popravki koje moram da uradim u dedinom stanu, koje bih morao da uradim pre nego sto se uselim i hvata me glavobolja od samog pogleda na neophodni budzet samo za renoviranje kupatila koje bih prvo uradio uz relativno prosto i jeftino krecenje soba. па што не кажеш... све калкулације су обављене. купатило ти је 150-200к динара, толико је и кухиња са свим елементима и техником. најприближнија рачуница за комплет реновирање стана (без преправки, штемовања и сличних великих радова) је око 10к динџи по квм. ако не мораш да мењаш паркет, у ту цифру може да ти се угура и фул алу-ПВЦ спољна столарија. све у свему - зачин Ц. свима који купују домаће шаљем ЈЕДАН ВЕЛИКИ ТОПЛИ ПАТРИОТСКИ ПОЗДРАВ! тако чувамо нашу земљу за потомство. само напед. :* MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 9, 2010 Report Share Posted August 9, 2010 izvalio sam da sam poceo dosta da se poistovecujem sa bachelor frog-om, fml :/ Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts