Jump to content

pričajte

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

išao si kolima sa klimom, ne vidim šta je tu toliko zen tbfh :)

pa nisam je ukljucivao, vise volim natural ladjenje od klime, osim ako nije bas sto stepeni.

ja cak klimu nisam nikad ni ubacivao u jednacinu, meni je glavni faktor kreni-stani, pa onda bezobrazna ubacivanja i konstantan fokus da bi se ona sprecavala, onda krece bol u nogama i ledjima od konstantne biciklice sa pedalama...

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Za te pasose i kurce palce, najbolje otici negde dalje, fazon Mladenovac, Batajnica itd. Mislim sta ce Stani licna karta... Poenta nema guzve, koliko sam cuo od par ljudi.

ot: Sprco sam! Dobro da je bilo klime u stanu. Sad da se opici retardirani pes uz hladno pivo.

There are people who almost never smile but are almost always happy.

@trn

pa isao sam kolima,pa me nije mrzelo da se cimam,posto je to najbolji zenba u gradu

@lesko

:< ,mada sam skoro stalno blejao u bazenu,a peskiri su mi blejali na tribinama,meni zao sto te nisam video,hteo sam da te iznapusavam sto si nam odbranio sve ono sinoc !

Um caruje, Dundo Maroje!

@trn

pa isao sam kolima,pa me nije mrzelo da se cimam,posto je to najbolji zenba u gradu

@lesko

:< ,mada sam skoro stalno blejao u bazenu,a peskiri su mi blejali na tribinama,meni zao sto te nisam video,hteo sam da te iznapusavam sto si nam odbranio sve ono sinoc !

vaistinu najbolji, ali danas je voda uzas bila, kapiram da je nisu ni filtrirali :D olimpijski i skakacki ok bili, ostali nisu bili da pridjes vodi :D

Ja bio sa 3 drugara na onom krstarenju Dunavom i Savom, dobili 4 karte. Fino je bilo, sem sto deru po usima za pice. Sreca pa sam naleteo na drugaricu tu koja je bila sa jos jednom njenom, pa smo se zezali sve vreme usput :)

Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche.

ja bio na ofk - torpedo zhodino, koji tuzhan fudbal mama mia :(

al si bar video 4 gola i 2 crvena :D

Ja bio sa 3 drugara na onom krstarenju Dunavom i Savom, dobili 4 karte. Fino je bilo, sem sto deru po usima za pice. Sreca pa sam naleteo na drugaricu tu koja je bila sa jos jednom njenom, pa smo se zezali sve vreme usput :)

komsinica bila isto danas, besplatne karte, dve turske kafe i dva soka i kiselu platila 1200din..... :O

ufff, fina bleja na obilicu uz ladno pivo i ventilator koji rasprsuje vodu...a samo sam prepisao malo metadona

:O

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

juce obisao dva bazena, nisam usao ni u jedan, tacnije nisam ni pokusao cim sam video koliko je kola na parking na levo krug... bilo je bolje dok je karta bila 500 din :| odes retko ali se kvalitetno okupas

zato je pukla bleja pored save uz ribu i vince!

e da dobro jutro

... nemoj da se ljutis ali zasto drveni prozori? Jel to neka etno gajba ili si prso kao oblanda? Em sto su skupi em sto drvo nikako nije materijal za trenutne vremenske prilike kod nas, puca nas 6 meseci kisa, 3 meseca mraz a 3 meseca pakao na zemlji. Ima da ti ispucaju, izvitopere se i posle ce da ih bacis. Naravno, posto ponovo budes renovirao fasadu i unutrasnjost od skidanja istih. :)

u zgradi sam, menjam drvene prozore matore skoro 40 g. koje matorci nisu niakako odrzavali pa su konacno poprskali... a i stavljam drvo-alu kombinaciju... ja pvc ne mogu da smislim a sam aluminijum nije uopste za stambene prostore, previse je hladan a i skup je ako hoces kvalitetno odradjen

drvo je prirodan materijal, najbolje se pokazao. meni je muka od pvc-a plastike... zivim i radim zahvaljujuci njoj, u kancelarijama je u prozorima, kod devojke u stanu je takodje i mogu samo da kazem da je pvc pakao i bezim od njega sto vise mogu... provereni prozvidjac prozora sa preporukom i dobrom referenc listom, vakum duplo staklo kvalitetni okovi plastificiran alu spolja, hrast iznutra, nek potraje ne 40 nego 20 godina i ja zadovoljan

fallout_table.gif

Dobro jutro svima!

Danas će biti baš vruće, ocenio bih po jutru :)

Ima da razbija, mnogo toplo za ovoliko sati.

juce obisao dva bazena, nisam usao ni u jedan, tacnije nisam ni pokusao cim sam video koliko je kola na parking na levo krug... bilo je bolje dok je karta bila 500 din :| odes retko ali se kvalitetno okupas

Idi na unutrašnji onda, samo je limit 2 sata. Banjica, 7-9, 13:30-15:30, 17-19.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...