Jump to content

pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

Guest

Recommended Posts

Krenuo sam da nadoknađujem propuštene epizode How I met your mother, videćemo kako će to ići.

Malo su me smorili tamo negde u trećoj sezoni otprilike, pa sam napravio pauzu, sad sam na polovini pete otprilike. Mada ako se ne varam, neko je ovde napisao da je postala bezveze serija, videću baš.

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Malo su me smorili tamo negde u trećoj sezoni otprilike, pa sam napravio pauzu, sad sam na polovini pete otprilike. Mada ako se ne varam, neko je ovde napisao da je postala bezveze serija, videću baš.

Meni je i dalje zanimljiva.

BTW ide li ko do Ušća ili Delte? Koliko vidim Rio se daje samo u sinhronizovanoj verziji - da li zaista nema titlovane?

BTW ide li ko do Ušća ili Delte? Koliko vidim Rio se daje samo u sinhronizovanoj verziji - da li zaista nema titlovane?

Ima titlovane, ali samo u nekim bioskopima, ako sam dobro razumeo priču na radiju. Nisam obratio pažnju pa ne znam tačno koji su bioskopi u pitanju :(

THE MECHANIC

the-mechanic-movie1.jpg

Začudo, prijatno i dosta kvalitetno za jedan naizgled prosečan akcioni film sa omiljenim britanskim ćelavkom. Sa jedne strane je Džejson Stejtam u svom klasičnomo džejsonstejtamskom fazonu (gde opet glumim istog lika poslednjih 20 filmova), sa druge odlični Ben Foster kao neurotični sin/wanna be killer omatorelog Donalda Saterlenda (koji svojom mikroulogom podseća na američkog Radeta Šerbedžiju). Priča bez većih iznenađenja do samog kraja, i sve počinje nekako suviše mlako i ne naročito interesantno, ali kad jednom uvedu Ben Fosterov lik u film, sve naglo dobija na kvalitetu (pre svega zahvaljujući nekoliko sjajno izražiranih scena fajta i pucnjave). Kraj malo konfuzan i bez prave i jake poente, ali za jedan Stejtam film i više nego kvalitetan uradak (a i oseća se da dosta toga što valja film vuče iz repliciranja originala iz sedamedesetih u kojem je glumio Čarls Bronson).

Edited by Pipboy

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

Da stvarno, mislio sam da je film na nivou rocka koji mlati gredom ljude, ali skroz ok film!

Gledao POL u bioskopu, ahaha hahaha ahahaha jao jao

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

THE TOURIST

the-tourist-2010-movie-poster.jpg

Bljuv, kakvo odvratno, dosadno, prazno i mrtvosano sranje od filma. Sa svih strana filma fejluje prejako, kao šatro romantična-komedija/akcioni-triler, ali svaki od ovih elemenata je toliko anemičan da je pravi izazov izdržati ovo do kraja. Otprilike, zamisao je bila, aj da turimo Anđelinu i podsetimo svet da još uvek postoji, pa navatamo Džonija Depa koji je in between projekata i rado bi negde da ode na odmor sa minimumom profesionalnog cimanja, i onda ih pošaljemo u Veneciju i preskupe hotele i balske dvorane, i svemu priđemo kao snimanju luksuzne reklame za neki kozmetički proizvod. "Hemija" i romansa između dvoje glavnih zvezda je toliko gnjila i prazna (a trebala je da nosi ceo film), priča i setting bezvezno odrađeni iako su na nivou luckastih filmova iz šezdesetih (u čemu cela stvar najviše i fejluje), puno poznatih glumaca sa strane koji šibicare u ovom sranju (Pol Betanija baš neće da usere neki dobar film), dok su akcione "scene" sprdnja, više uverljive akcije ima u Boljem Životu.

Edited by Pipboy

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...