f4ts0 Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 hah meni nekako upecatljivo da kori opisuje gole u sedlu :) - prosto ono kao "ali zasto neko ovo opisuje pobogu", ah omatorilo se bas :) Gledao sinoc 6to culo prvi put, (da prvi put) ok filmska razbibriga. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 Nisam pratio, pa ne znam da li je neko postovao. http://www.imdb.com/title/tt0369702/ The Sea Inside (I) (2004) Mar adentro (original title) Ozibljan film. Ima svu tezinu normalnog zivota, ozbiljna tema. Ali gluma je... strasna. Strasno dobra! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 The Crazies. Muzika je odlicna, fotografija sabija! Prica je stara, a kraj mi je glupav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 Repo Men Znam da je dosta ljudi ovde pohvalilo film, pa i ja to da uradim. Ima nekoliko sjajnih scena i film nema padova. Ovako treba da se prave filmovi, jedna tema koja je dobro obradjena, bez glupih govora i skretanja. Iako ima puno klisea, lepo je ispricana, a muzika je vrhunska. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 Repo Man iz 1984 ili ovaj novi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 novi, stari nisam gledao. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 30, 2010 Report Share Posted November 30, 2010 gledo valhalla rising...fenomenalno. jebete mi sve ako ne budem gledao ovo deset puta minimum. dosta stvari ostavljeno interpretaciji gledaoca, ali ne uticu na generalni aspekt. ali bas zbog tih sitnih caka cu i da ga gledam opet. film nije za svakog i zahteva OGROMNU kolicinu paznje. jako je spor i ima malo dijaloga, dakle, gledajte ga samo ako hocete da ga gledate, if you know what i mean. takodje, zahteva upucenost u neke stvari, aj sad, ne bas 'upucenost', prejak je termin, ali ono, minimum poznavanja materije. recimo, glavni junosa predstavlja aluziju na odina koji je dao jedno oko u zamenu za preskordiciju:) koja je, je li, jedna od kljucnih stvari u filmu (ko je procitao pet reci o odinu, zna za ovo, ali kontam da velika vecina ljudi zna o odinu do cetiri reci:) ). pa onda scena kad on gradi onaj cairn (ko me jebe kad bolje znam engleski od srpskog, zaboravio sam kako se zove to naslagano kamenje), tu se recimo nisam snasao najbolje, imam par tripova oko toga jer ne mogu da se odlucim izmedju kulturoloskog i filozofskog znacenja... ono sto me zbunjuje je skotska kao mesto desavanja. al dobro, mozda sam neobrazovan, pogledacu malo skotsku u to vreme... naslovi poglavlja u filmu su sjajna fora, drze putokaz i najavljuju sta ce se u principu desiti, kao i lajtmotiv tog poglavlja. mislim da su jako korisni kako bi gledalac drzao nit jer je mnogo jasnije gledati film ako u svakom trenutku znate u kom chapteru se nalazite. inace, prilicno konfuzan film kako god okrenes, ko sto rekoh, zahteva nenormalan fokus. mislim da sam bio u tip top formi za gledanje, pa opet mi je pola stvari ko zna gde...jooj, evo sad mi pada na pamet kako referenca sa odinom ne zavrsava samo na preskordiciji vec da je to okosnica celog filma, ne znam kako mi to nije palo na pamet odmah...sto opet onda vuce na nicea...ijao, kad prespavam sta ce tek onda da mi se roji po vugli jooo...ma gledajte film!111 brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted November 30, 2010 Report Share Posted November 30, 2010 :D :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 30, 2010 Report Share Posted November 30, 2010 jel to neki novi meme, taj smajli? brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted November 30, 2010 Report Share Posted November 30, 2010 Gledao red. Ima par ha-ha scena, ali s obzirom na ekipu glumaca i potencijal... govno.. If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 1, 2010 Report Share Posted December 1, 2010 splice, kak'o gomno od filma bozemili sta mi bi da ga pustim Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted December 1, 2010 Report Share Posted December 1, 2010 splice, kak'o gomno od filma bozemili sta mi bi da ga pustim pazi kad sam tacno to pomislio kad sam video poster pre nekoliko strana (ili topica). "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted December 1, 2010 Report Share Posted December 1, 2010 Little Miss Sunshine Dobar "slice of life" film о potpuno disfunkcionalnoj porodici koja kreće na put preko pola Amerike. Odličan scenario. Preporuka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 1, 2010 Report Share Posted December 1, 2010 Bilo!! Gledao Salt, super super film kad bi u glavnoj bio stiven sigal. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted December 1, 2010 Report Share Posted December 1, 2010 VoMiT izbacio RoboGeishu :)) This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 I;mmortel aka 22 bullets Odlican, francuska mafija, zan reno omatorio ali se jos drzi, ima nesto u ovoj ulozi sto podseca na profesionalca :) pravi francuski film, bez viskova i manjkova, manje vise ocekivan zaplet ali francuska realizacija! meni bas lepo legao http://www.imdb.com/title/tt1167638/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 panov lavirint, odlicno, pozitivno sam se iznenadio. seru me neki dobri filmovi u poslednje vreme lol brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 Mora da su svi stariji od 10 godina "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 da oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 pa valhala i lavirint, nije to tolko matoro... brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted December 3, 2010 Report Share Posted December 3, 2010 jednostavno sjajno Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted December 3, 2010 Report Share Posted December 3, 2010 +1 This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted December 3, 2010 Report Share Posted December 3, 2010 (edited) Bila danas na TV zadnja epizoda The Sopranos: U pocetku mi se nije dopadala serija ali sam se kasnije zainteresovao jer su likovi uglavnom dobro napisani. Shto se kaze, nekako ti se uvuku ispod koze u smislu da zelish da vidish shta ce im se desiti. Znam da je bila vec neka rasprava o tome ali nisam mogao da nadjem preko pretrazivanja (nismo imali Sopranos topic?) pa sam hteo da pitam za tumacenja kraja? Meni se ne dopada, iako sam otprilike znao kako ce se zavrshiti. Ostavljeno je da sam zamislish shta se desilo, ali koje mishljenje preovladjuje medju forumashima? Licno mi se cini da je Medou ushla i da su nastavili da shljakaju kao i do sada. p.s. Najbolja scena kada onaj FBI policajac sazna u kancelariji da su roknuli Fila i kaze "Yes! We are going to win this thing!" I za kraj potpuno bezrazlozni Edited December 3, 2010 by Sting We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted December 4, 2010 Report Share Posted December 4, 2010 mislim da je prilicno jasno sta se desilo na kraju. The End prilicno je dobro objasnjeno tu. ni meni nije bila bas najinteresantnija serija na pocetku ali jednostavno ne mozes da prestanes sa gledanjem ;) I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted December 4, 2010 Report Share Posted December 4, 2010 Lol, ladno izašao HD Towna, i to još neka extended varijanta. To teh....brrrrmmmmm. "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts