Jump to content

pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

Guest

Recommended Posts

hah meni nekako upecatljivo da kori opisuje gole u sedlu :) - prosto ono kao "ali zasto neko ovo opisuje pobogu", ah omatorilo se bas :)

Gledao sinoc 6to culo prvi put, (da prvi put) ok filmska razbibriga.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Repo Men

Znam da je dosta ljudi ovde pohvalilo film, pa i ja to da uradim. Ima nekoliko sjajnih scena i film nema padova. Ovako treba da se prave filmovi, jedna tema koja je dobro obradjena, bez glupih govora i skretanja. Iako ima puno klisea, lepo je ispricana, a muzika je vrhunska.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

gledo valhalla rising...fenomenalno. jebete mi sve ako ne budem gledao ovo deset puta minimum. dosta stvari ostavljeno interpretaciji gledaoca, ali ne uticu na generalni aspekt. ali bas zbog tih sitnih caka cu i da ga gledam opet.

film nije za svakog i zahteva OGROMNU kolicinu paznje. jako je spor i ima malo dijaloga, dakle, gledajte ga samo ako hocete da ga gledate, if you know what i mean. takodje, zahteva upucenost u neke stvari, aj sad, ne bas 'upucenost', prejak je termin, ali ono, minimum poznavanja materije. recimo, glavni junosa predstavlja aluziju na odina koji je dao jedno oko u zamenu za preskordiciju:) koja je, je li, jedna od kljucnih stvari u filmu (ko je procitao pet reci o odinu, zna za ovo, ali kontam da velika vecina ljudi zna o odinu do cetiri reci:) ). pa onda scena kad on gradi onaj cairn (ko me jebe kad bolje znam engleski od srpskog, zaboravio sam kako se zove to naslagano kamenje), tu se recimo nisam snasao najbolje, imam par tripova oko toga jer ne mogu da se odlucim izmedju kulturoloskog i filozofskog znacenja...

ono sto me zbunjuje je skotska kao mesto desavanja. al dobro, mozda sam neobrazovan, pogledacu malo skotsku u to vreme...

naslovi poglavlja u filmu su sjajna fora, drze putokaz i najavljuju sta ce se u principu desiti, kao i lajtmotiv tog poglavlja. mislim da su jako korisni kako bi gledalac drzao nit jer je mnogo jasnije gledati film ako u svakom trenutku znate u kom chapteru se nalazite. inace, prilicno konfuzan film kako god okrenes, ko sto rekoh, zahteva nenormalan fokus. mislim da sam bio u tip top formi za gledanje, pa opet mi je pola stvari ko zna gde...

jooj, evo sad mi pada na pamet kako referenca sa odinom ne zavrsava samo na preskordiciji vec da je to okosnica celog filma, ne znam kako mi to nije palo na pamet odmah...sto opet onda vuce na nicea...ijao, kad prespavam sta ce tek onda da mi se roji po vugli jooo...ma gledajte film!111

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Bila danas na TV zadnja epizoda The Sopranos:

U pocetku mi se nije dopadala serija ali sam se kasnije zainteresovao jer su likovi uglavnom dobro napisani. Shto se kaze, nekako ti se uvuku ispod koze u smislu da zelish da vidish shta ce im se desiti. Znam da je bila vec neka rasprava o tome ali nisam mogao da nadjem preko pretrazivanja (nismo imali Sopranos topic?) pa sam hteo da pitam za tumacenja kraja?

Meni se ne dopada, iako sam otprilike znao kako ce se zavrshiti. Ostavljeno je da sam zamislish shta se desilo, ali koje mishljenje preovladjuje medju forumashima? Licno mi se cini da je Medou ushla i da su nastavili da shljakaju kao i do sada.

p.s.

Najbolja scena kada onaj FBI policajac sazna u kancelariji da su roknuli Fila i kaze "Yes! We are going to win this thing!" [:D]

I za kraj potpuno bezrazlozni :tf:

Edited by Sting

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

Lol, ladno izašao HD Towna, i to još neka extended varijanta. To teh....brrrrmmmmm.

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...