Guest Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 himmel uber berlin nije toliko nov, ako se ne varam. al je sjajan i on :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 hvala stijo druže Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 E odgledao sam i ja Das Weisse Band (White Ribbon), zaboravih. Dobar je, ali je hevi, ne znam šta ko očekuje. A Welle je po uzoru na knjigu a koja je opet po uzoru na stvarni Third Wave eksperiment. Jeste slično kao Experiment, ali kao lajt motiv imaju različite događaje iz prošlosti koji su se zasnivali na istom tipu eksperimenta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 Das boot obavezno, jedan od najboljih ww2 filmova ааааааааа... како ово да заборавим. уфуф... ове остале нисам гледао. nemci generalno prave teške filmove, uglavnom opsesije nasiljem, autoritarnošću i iskupljenjem. nekako se uklapa :D MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 (edited) ako nekoga vec ne smaraju WW2 filmovi (mene ponekada da,ponekada ne) onda preporuchujem http://www.imdb.com/title/tt0426578/ . Pricha o Sofi Shol, chuvenoj chlanici pokreta Bela Ruzha Ok je nemacka kinematografija, mada mi je francuska najjacha na kontinentu, pa onda spanska Edited October 7, 2010 by iguana It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 weisse band je sjajan isto, i prelepo snimljen. dobro potroseni gigabajti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 odgledah predatore konacno, ok je film, al nista posebno naravno osim scene kad jakuza katanom jebe mame predatoru:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 gledao resident evil u 3d ... koje govno nemam reči Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 white ribbon je sjajan, uz Propheta najbolji evropski film u zadnjih par godina.. odgledah Inception..zahvaljujuci Nolanu, ima nade za holivud. i upravo on je dokaz da se moze napraviti dobar film u americi koji nema prizvuk bede i komercijalnosti i ne pokusava se dopasti publici, vec se drzi svog sistema i svoje price..mislim, covek je ucinio da film bude ekstra iako glavnu ulogu glumi jedan tako antipatican covek kao Dikaprio.. pribojavao sam se kraja, ali bez razloga..ispunio je sva ocekivanja..onakav cliffhanger je bas pravi reziserski touch of class..jedina blaga mana je preveliko trajanje..vidi se da je hteo da prenese bas sve sto je napisao, a to je moglo biti i 20ak minuta krace..sve u svemu, veliko osvezenje i delo koje nolana potvrdjuje kao velikog rezisera.. 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 posle ovog posta vise ne znam dal je pametno da gledam white ribbon :D ne, ozbiljno, razumem da ti se (bas) svidja inception, ali bas si darezljiv sa tom hvalom... Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 Sad ću da oživim skoro dva meseca staru priču o Joneses, ali: ... se slažem sa Boletom o kraju filma. Jednostavno, ceo film se razvija u nekoj crnoj atmosferi i ja sam očekivao neki potpuno bolestan kraj. I da je bio bolestan kraj, film bi mi bio strava. Ovako, sve ide u tom nekom crnilu, onda hepi end kao neka komedija ketrin higl i eštona kučera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 Slažem se sa Lickijem, Poslednjih 10 minuta su razočarenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 (edited) Što, meni je kraj sasvim skladu sa light hearted atmosferom filma, puls što taj poslednji razgovor (kratak i efektan) između njih dvoje odlično pogađa suštinu i poruku cele priče. Elem, PIRANHA 3D (r5) Klasika, gufi-slešer koji sebe ne shvata ozbiljno, urađen u stilu sličnih filmova sa početka osamedesetih i namunjen skupljim specijalnim efektima koji ga jedini odvajaju od insant "klasika" iz Sci-fi channel produkcije. Nekakve preistorijske i zdravo nadrkane pirane anlišuju se u nekom jezeru i navale na gomilu raspojasne studentarije, sa policijom koja to pokušava da šatro spreči (why bother?). "Priča" i "likovi" su taman dovoljni da sve podseća da je u pitanju film, sa glavnim fokusom na sevanju sisa i dupeta u svakom drugom kadru i obilnim krvoliptajućim masakrom u poslednjoj trećini filma. Dotični je odlično odrađen, sa gomilom kvalitetnih praktičnih efekata (ima dosta i CGIja koji uglavnom deluje jadno, mada se stiče utisak da je to bila i namera), do tačke da pojedine scene gotovo da imaju baš hevi i uznemirujuću notu, pa deluje da bi sve mnogo bolje funkcionisalo da je u pitanju zapravo neki ozbiljan man vs nature horor. Pored krvavih scena, sledeći veliki plus su ženskinje koje su su krem dela krem ponude, gotovo da ti žao kad počnu ove pirane da ih proždiru, sve ostalo je tragikomično smešno (nekad je to valjda i bila namera - kamei Ričarda Drajfusa i Kristofera Lojda, a nekad deluje čudno da Ving Rajms i jedna Elizabet Šu moraju da tezgare po ovakvim filmovima). Edited October 8, 2010 by Pipboy "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 @ramirez ne, pa nisam rekao da je inception masterpiece, ali je svakako jedan od boljih filmova koji su izasli iz holivuda u zadnje vreme..u najezdi svih sranja koje moram da gledam, gotivim kad neko ne iskvari svoj stil.. a za white ribbon nema promasaja, dobar je pa je dobar :).. 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 odgledah predatore konacno, ok je film, al nista posebno naravno osim scene kad jakuza katanom jebe mame predatoru:) to , to, bukvalno ceo film sam cekao to dok sam gledao sa ortacima, i kad je nasao katanu bio je onaj 'TOOOOOOOOOOOO' momenat, i onda kad se secka sa predatorom u travi kao pravi ronin :) sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 ahaha, isti slucaj:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted October 10, 2010 Report Share Posted October 10, 2010 isto sam proveo subotnje veče sa istim zaključkom :) Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted October 10, 2010 Report Share Posted October 10, 2010 Jonah Hex Pristojna ekranizacija stripa o lovcu na ucene koji može da priča sa mrtvima. Megan Fox kao i uvek vrh riba.BTW pošto je ona fan stripova priča se da će glumiti u još dve ekranizacije stripa: Hack/Slash i Fathom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 10, 2010 Report Share Posted October 10, 2010 "ništa me ne opušta kao dobar strip" :)) ovaj stija što ume da razgali :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted October 10, 2010 Report Share Posted October 10, 2010 ako ne isprate uniformu kako treba necu da gledam. Isto tako sam se smorio kad sam video jebeni kombinezon za aeon flux This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 ona fan stripova, esi to pročitao u ckm-u? "nedeljno popodne volim da provedem u spavaćici čitajući dostojevskog" "obožavam stripove, na dugim putovanjima zbog posla, ništa me ne opušta kao dobar strip" Bila je priča još za Hexa da se lično angažovala i producirala film, i da bez nje praktično ne bi bilo ništa. Tako nešto sam načuo i za Fathom, da je nisu kastovali već im je sama prišla. Naravno, moguće je da je to sve stvaranje imidža, ali to nije bitno - bitno da je što manji kostim :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 (edited) Uf, ja bih nju gledao i zakopčanu do grla, u nekoj viktorijanskoj drami. Priželjkujem da napravi inverzni Saša Grej korak u karijeri :))) Odgledao inače Džonu Heksa za vikend, šta znam, kažu da uglavnom nema veze sa stripom, meni sve deluje kao prizemljenija verzija Wild Wild Westa (zbog tog paralelni Western vajba), sa stripovski jednostavnom pričom i likovima (pretpostavljam da je sam strip složeniji od toga) i sa pristojnim specijalnim efektima, tako da može a i ne mora da se odgleda. Jedino što odskače su scene razgovora sa mrtvacima, stvarno odlično odrađeno, mogao je ceo film da ima malo više tu crnohumorno-sumornu notu. Edited October 11, 2010 by Pipboy "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 (edited) kum 2, deseti put. to i keca mogu da gledam neograničeno puta, nikad me neće smoriti. Agree. Btw, Predators je naslov za "vratite mi 90min zhivota" sto sam znao i pre gledanja pa ipak ga odgledah udobno zavaljen gajbi... Sta da kazem, tuga, silovanje franshize etc... Ovaj glavni akter je do jaja kao izgladneli Pianist ali ne drzi vodu ta njegova rola kao merc ili koji kurac vec u dzunglama daleke planete po kojoj bi samo Schwarzie (u najboljim danima) bio dostojan da krochi, i taman kad progutas to govno stize fatass nigguh Morpheus, nekada veliki kapetan Nabukoblahhblah iz Matrixa a sada debeljko koji se jedva provlachi kroz one kanalizacione otvore koji vode do skrovista gde se stekuje od Predatora... MI`SIM LOL! Edited October 11, 2010 by fatboy Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 (edited) Odgledao sam Jonah Hex i bio mi je nekako "meh"... Usput sam odgledao josh Knight and Day: On mi je mnogo bolje legao - odlichna akcija, vickasti Kruz i trapava Diaz = jako dobra zabava. A onda sam preshao na neshto ozbiljnije - Founding of the Republic: U principu dosadan film, sa velikim budzetom i nekoliko interesantnih chinjenica o nastanku KNR. Edited October 11, 2010 by ZerBah А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 pretpostavljam da se radi o nekoj drzavnoj propagandi, na nivou Bulajiceve Bitke na Neretvi ? It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts