Jump to content

pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

Guest

Recommended Posts

Š...šta.... zna.... znači ljubav im.... ima granice? :(((((

bunny_cry.jpg

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ali to je neverovatno koliko su te scene u kojima pričaju o osećanjima na silu i veštački ubudžene u skoro svaku američku seriju. hvala koletu na fast forward dugmetu!

TRON LEGACY

11204744-tron-legacy-poster-10.jpg

Uh, sjajan, uopšte nisam mislio da će mi se toliko svideti. Priča je viđena već sto puta, ali efektna i funkcionalna, vizuelni dizajn sveta zaista oduzima dah (plus što ne deluje plastično ili veštački, već nekako metalizirano i organski), akcione scene odlično režirane, sjajan soundtrack i ceo film odiše nekom atmosferom osamdesetih i čak starijih avanturističkih igara (samo sa modernim specijalnim efektima). Jedine veće zamerke su preloše odrađen Džef Bridžis u svojoj mlađanoj varijanti (ne verujem da su išli na taj heavy sintetizovani look, više deluje da su ostali bez kinte zbog svega ostalog, pa nisu mogli da odrade Benžamin Baton efekte na njemu) što je čudno, s obzirom da je možda i najvažniji lik u filmu, plus što je lik samog Trona u potpunosti marginalizovan i trivijalan u odnosu na priču (a i konkluzija njegovog story arca je za mnjeh). Sve ostalo stvarno bez greške, stvarno iznenađenje da je jedan Dizni spucao ovolike pare u nešto što neće baš imati appeal za šire narodne mase.

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

Tron je daleko, daleko od sjajnog filma, ako se izuzme to da se sjaji od efekata :D. Ne kazem da je los, ali je posteno podbacio. Savrsena muzika i blistavi efekti i to je to. I Oliva, nju da ne zaboravim :D. Uz toliki budzet, to se i podrazumeva.

Ali za film koji je pucao na to da bude jedan od akcionih filmova godine to nije dovoljno. Jer kad se udje u ono sto blokbaster film cini dobrim filmom, ili bar dobrom zabavom (prica, tempo, gluma, napetost, humor, zaplet, iznenadjenja...), toga ovde nema. Ako nista, onda bar seks, krv i nasilje :). Ali ne.

Prica ne samo sto je dosadna, ravna, i vec vidjena nego je lose i ispricana. Price zapravo ni nema. Udjes, izadjes i gotovo. Nijedan aspekt price nije razradjen kako treba. Grane scenarija sa jako puno potencijala, kao Tron, ili ISOs, su samo okrznute. Steta. Cak mi se cini i da je lore zapostavljen.

Ok, film je namenjen deci, sve to stoji; mozda i ne treba da ima pricu. Ali film mi nije bio zanimljiv. Prva polovina filma drzi paznju,disk i motori ftw. I tu je vrhunac filma, jer je posle toga sve nizbrdo. Poslednja trecina filma? Tacno mi je bilo svejedno ko ce da se oklizne sa onih visokih platformica. Scena sa letelicama? zzzZZZzZZzzz Rasplet? Better drink my own piss.

Cak me I Jeff pomalo razocarao. Ali to je verovatno jer sam ga poslednji put gledao u True Grit-u :).

Edited by r_10

This sentence defines me.

Meni je novi Tron dobar zato shto volim taj svet - pre drugog filma sam gledao prvi film, igrao igru Tron Evolution i onda mi je seo kako treba. Slazem se da je kraj failovao zato shto nije bilo neke normalne finalne borbe.

А в чем сила, брат?

Gleduckam danas u časovima dokolice hajlajtove iz Spasavanja redova Rajana, i gle ko glumi "prvog" Rajana na kojeg naiđu :)

Nathan+Fillion.jpg

Kapiram da je odma' dobio ulogu u Fireflaju, ne treba mu audicija, čovek ima neverovatan tajming za komediju.

Nisam znao gde da stavim ovo pa cu ovde :D. Izasao je kratkometrazni film vezan za Tron Legacy. Traje deset minuta i odlican je :). Ima dokumentarnu formu i underground feeling. Prati dogadjaje izmedju dva filma, i nakon drugog filma. Izmedju ostalog, baca dosta svetla na kompaniju, na dedaTrona i reakcije javnosti. Uzivao sam gledajuci ga :).

TRON: The Next Day - Flynn Lives Revealed

edit: radnja se proteze i nakon T2. Film je promo teaser za Tron 3 i nalazi se na Blue-Ray izdanju za Legacy.

Edited by r_10

This sentence defines me.

Love and other drugs

http://www.imdb.com/title/tt0758752/

Između ostalog i po preporuci s foruma. Razočaran sam. Džejk na momente glumi odlično na momente bezveze. Ani, ne znam, ja nisam njen fan, dobra je glumica i u filmu konstantna, ali nije mi seksi. Henk Azaria i Oliver Plat standardno odlični. Režija ok. Ali scenario ima toliko oscilacija da nije moguće gledati film ozbiljno iako je tema prilično ozbiljna. Komični trenuci su isforsirani, ali ne u smislu da su loši nego jednostavno nije im tu mesto. Imam utisak da je film pravio početnik i režiser i scenarista i da nije bilo nekog iskusnog da im objasni neke sitnice koje bi omogućile filmu da bude solidan.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

battle_los_angeles_world_invasion_poster1.jpg

Očekivao sam govno, i dobio sam i repete.

Mešavina emo scena, pričica viđenih milion puta, karaktera i odnosa između njih viđenih milion puta, pokušajima Black Hawk Down look-a, reklame za US. Marines, i sve začinjeno ništa preteranim CGIjem. Žali Bože desetina miliona što dadoše na proizvodnju ovog smeća. Srećom po njih, to i prolazi u bioskopima. US Marines rules!!!!UH,HUH, O YEA!

Uhvatio sam veceras da gledam ovo http://www.imdb.com/title/tt1095217/ ,evo malo pre se zavrsio film

i super je,barem meni.Svidjaju mi se ove uloge Nicolas Cagea kad glumi neke polu odlepele likove inace bio je pre neki dan

i weatherman isto sa njim i dobar je.

Edited by Thunderstorm

It’s better to burn out than to fade away

gledo sam paranormal activity pre dva dana u tri ujutru i usro sam se ziv. ocekivao sam da nece nista biti od toga, posto ste napljuvali prilicno film, al eto, ja se usro:) tako da ono, nije los uopste toliko, ako mene pitate. dvojka je vec druga prica, sranje.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

e, nisam, al mogo bi da ga skinem pa da odgledam bas sad (naravno, da se ispisam pre filma, jer za vreme necu smeti!)

mada nisam ja preterano merodavan za te akcije, posto sam picka sto se tice late night para-horora (sa onim retard polu-realnim hororima nemam problema, zajeban lik sa sekirom je nesto sto mozes da sutnes u jaja i mozak mi to registruje sasvim drugacije). ja sam bio anksiozan kod paranormal activity bukvalno od prvog frejma samo zato sto je 'amaterski snimak'. aj da je onaj vestica iz blera fazon, to mi nije strasno, al ona staticna kamera, to mi je brr:)

al recimo, onaj fourth kind sa milom jovovic me nije uplasio jer sam bio u fazonu lol evo je mila jovovic, ode immersion u kurac, poznata glumica:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

evo, upravo sam pogledao rec i nisam se usro nimalo:(((

preseko sam se jednom samo, al to ionako ne racunam u useravanje, mislim, da mi izleti odjednom plisani meda, usro bih se isto ko da mi je izletelo bilo sta drugo.

zapravo, ja ovaj film i ne kontam kao horor, vise mi je neki survival trip, ali mi nije strasan. nije mi los film kao film uopste, al se nisam uplasio bukvalno nijednom, a to nesto znaci ako uzmemo u obzir da se kenjam ko devojcica na strasne filmove:)

ne znam, meni "bum! usro si se!" ne moze da indukuje stravu. to vazi i za likove koji jure likove. moze da mi bude malo nelagodno, ali mi je generalno isto dal nekog jure zombiji/vukodlaci/kerovi/dinosaurusi ili skinsi jer je to u sustini isto, ako te uvate jebace ti mater. i ti onda bezis jer neces da ti neko jebe mater i to je to. to je potpuno druga vrsta straha od one 'jezovite' koju dozivljavas kad se radi o necemu paranormalnom ili natprirodnom.

zato mi je paranormal activity bio strasan jer se tamo vrata otvore i zatvore sama od sebe i to polako, bez slasherskih fazona i onda umrem od zenta jer kontam kad bi neko krenuo da mi otvara vrata od sobe da bih odlepio. progresivno je film bio sve manje strasan, da bi na kraju otisla sva misticnost i nepoznato i poslednjih pola sata i nisu vise horor. ali recimo ovo sa vratima (ako se ne varam, to je prvo sto je snimljeno) me je ubacilo u mucnu anksioznost do kraja filma.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...