VEGE Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 Trolljegeren.2010.720p.BluRay.x264-NorTV ovaj je odlichan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 Ili ovaj, sad sam skinuo sample i odlično izgleda. Ima ga na pajretbeju The.Troll.Hunter.2010.720p.BRRip.XviD.AC3-ViSiON "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 To je to fala! :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 (edited) Faster Meni je ovo bash dobro leglo - badass koji se sveti i koga igra the Rock! Dobra kola, dobra akcija i nekoliko dobrano napetih scena + jako dobra glumachka postava. Davno nisam gledao bolji miks . Edited February 5, 2011 by ZerBah А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 Faster Meni je ovo bash dobro leglo - badass koji se sveti i koga igra the Rock! Dobra kola, dobra akcija i nekoliko dobrano napetih scena + jako dobra glumachka postava. Davno nisam gledao bolji miks . +1, upravo odgledao... odlican Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 odgledah ovaj trololovac:) ponukan ovim slicicama. onako, fino, moze da se gleda. kul atmosfera, ima zanimljivih stvari u fazonu kako uklopiti tripove sa trolovima u sadasnjost. naravno, neizbezni nordijski christianity pun je tu, pitam se oce li im norvezani blekmetalci ikad oprostiti sto su dosli sa "macem i knjigom" :) kraj malo wtf zbrzan. trolovi malo neozbiljni, al dobro, tako su hteli, samo sto to nije moj cup of tea. sve u svemu interesantno, odgledajte. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 odgledao sisanje, sta ja znam, po ekipi i uopste utiscima, ocekivao sam nesto bukvalno deset puta grdje:) tranzicija glavnog lika je zasu odradjena (i to je najslabija tacka, prosto mi nije jasno kako su oni mislili da to bude plauzabilno), ali film kao film nije toliko sranje. normalno je reziran, klinci glume prosecno (za razliku od sejtana gde su prelol), a ovi matori glume dobro ko i uvek. naivnost naravno prisutna preko svake mere, ali opet, ocekivao sam nesto jos naivnije. fajtovi su okej. svidja mi se ona spika sto prica riba pandur na kraju, ima par gotivnih lajnova. setting i atmosfera panduracije su dobro odradjeni, npr riba spektor koja istrazuje ubistvo sasvim normalno izgleda u svim scenama, obicno tu umeju zesce da zaseru sa nekim amerskim tripovima, ovako je sasvim adekvatno odradjeno. nikola kojo je gotivan, al dobro, to je zato sto je nikola kojo. skins ekipa je malo romper stomper, malo american history x:) medjutim, imao sam prilike da blejim, pa i raspravljam duze vreme sa takvim likovima (znaci ne random likovima vec sa infantri likovima + top5 brejn likovima, koji sam ros kemp) i iznenadili biste se koliko dobijate vernu sliku ako iskopirate ova dva filma. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 Zato sto oni kopiraju ono sto su videli na televiziji? Nema tu neke originalnosti sto se tice takvih pokreta kod nas. Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 Jeli gledao neko Mortal Kombat rebirth ovaj kratki filmic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 Troll Hunter - Korektno uradjeno ali nista vishe. filmu fali neki vrhunac i malo vishe dinamike It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 Zato sto oni kopiraju ono sto su videli na televiziji? Nema tu neke originalnosti sto se tice takvih pokreta kod nas. ma znam ja to, nego uglavnom ljudi komentarisu da su skinjare u filmu far-fetched (jer su videli vikend-skinsa na koncertu) i da su mnogo 'iskokakolizovane', pa da reknem da i jesu takvi. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 Danas sam zenu vodio u bioskop i, posle proshlog fiaska koje se zvalo Expendables, morala je da padne romantichna komedija /slash/ melodrama. Izbor je pao na Love and Other Drugs: Jako, jako gotivan film! Ochekivao sam neko melodramatichno smaranje, a ispalo je zaista zanimljivo i jako smeshno momentima, sa fino doziranim depresivnim momentima. Dobra gluma (iako neshto ne gotivim Dzejka), En koja je gola pola filma, odlichno odradjeni funny momenti, film zasluzuje toplu preporuku ako zelite da napravite romantichni bum devojci/zeni/ljubavnici А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 e da, gledo sam onaj indijski film sa robotom, ko ovo ne odgleda, taj je debil!:) ono je toliko epic da to nije zdravo:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 Odgledah Rare Exports - http://www.imdb.com/title/tt1401143/ Stvarno je simpa film traje 1:20h, ne mož' bolje, zanimljiva ideja, skroz gledljivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 A odgledah i Drag me to hell - http://www.imdb.com/title/tt1127180/ Stajao mi je na disku sto godina i nikako da bacim pogled, konačno se setih i nisam se razočarao, fin je film, ima čak i dozu humora što je kul, i tako, zanimljiv rasplet, zanimljiva priča, baš sam se prijatno iznenadio. + naravno reference na Evil Dead :) edit: Mada čim Ram spakuje dugme u kovertu (koju eto tek tako ima u džepu) skapira čovek da će doći do mix-up-a sa novčićem u koverti, ali to ne kvari toliko utisak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 Pogledao Salt,smejurija, hteo sam da ugasim na par scena, preskociti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 e da, gledo sam onaj indijski film sa robotom, ko ovo ne odgleda, taj je debil!:) ono je toliko epic da to nije zdravo:) Sta je to, gimme name :) Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 Jel na ovo mislis ? http://www.youtube.com/watch?v=svOlz2ei4Yk "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 The Terminal sa Tomom Henksom. 7.5/10 Krivo mi samo sto na kraju nije sprco onu stjuardesu :/ :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 (edited) Jao The Terminal sam gledao jednom kad je izasao i sjajan je. Moram ponovo da ga odgledam. Danas sam odgledao Lord of War, kojeg sam planirao vec 3 godine da odgledam i ne znam zasto sam ga odlagao. Legao mi je super, bolji je i mnogo drugaciji nego sto sam ocekivao. Preporuka. Juce sam odgledao Desert Flower, biografski film o poznatoj manekenki iz Somalije(Varis Dirije) koja je 97e godine napustila svoju karijeru modela da bi se borila protiv obrezivanja zenskih genitalija. Dobra scenografija, malo neuravnotezen tempo,ima par teskih scena i dobre glume. Nisam nasao dobar prevod tako da nisam razumeo nista na somalijskom :) Edited February 7, 2011 by dustman sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 Sta je to, gimme name :) evo ovo sto je linkovo ivan:) nikako da zapamtim kako se zove lol brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 K-Pax 2001 ne pamtim kad sam ovoliko uzivao u jednom filmu. iako ima dosta gluposti (posebno na pocetku filma). Kevin Spejsi i Dzef Bridges. I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 Da, da, ovo sa indijcem robotom deluje baš kao pravi hit :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 En koja je gola pola filma je l ovo stvarno tako, il da ipak ne skidam? Ivane, skidaj, imamo sledećeg kandidata Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 je l ovo stvarno tako, il da ipak ne skidam? Ask google and judge for yourself ;) А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts