G!!! Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 jel moze neko da mi objasni sta znaci kada se kaze da je prica u filmu linearna? najozbiljnije :) na sta se konkretno misli :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 pa da nije kvadratna:) a ozbiljno, nemam pojma, jasno mi je za interaktivne stvari (igrice), ali film mora da bude linearan u principu jer je takav kakav je. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 Možda je čovek mislio na to da nema obrta i da nije "kreativna". Tipa, lik upada u tron svet, sreće lošeg i dobrog ćaleta, skapira da mora da se bori da oslobodi dobrog, u tome mu pomaže crna riba i u finalnom fajtu pobedi zlog ćaleta i oslobodi dobrog. A kad ne bi bila linearna, onda bi mu recimo riba crna zabola nož u leđa pred kraj filma i ispostavila se za saradnicu zlog ćaleta. Tako sam ja razumeo, plus nisam gledao film pa ovo što pišem nije spojler :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 laki drug :D na to sam vaistinu mislio, pa ako se nisam baš najsrećnije izrazio, sry, izgledalo mi je prirodno i razumljivo at the time :) :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 Training Day, ima odlična scena sa rusima na kraju Ne znam jel me trolujes :D, mislio sam bukvalno ruski film, ruski glumci, ruski reditelj, ruski jezik :) sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 naravno da te troluje, vraca ti za filmske pitalice HAHAHAHA The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 Za sve si ti kriv sto si dao glup quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 Ultramarines Pristojan animirani WH40k film, ali zbog malo jeftinije animacije i sporijeg tempa verovatno neće biti zanimljiv ljudima koji ne znaju Warhammer svet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 Odgledao sinoc SAW 3D nije los film mozda i najbolji do sad ima pricu sve znaci super je filmcic :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 Sad će da ti dođe Pip i pojede te. Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 Guilty as Sin(1993) sad ga odgledah po prvi put na tv1000 i bas me je prijatno iznenadio.don dzonson na vrhuncu.mnogo mi se dopao film, iako su ga zasrali na kraju.iako na imdbu ima ocenu 5.3.ja mu dajem 8.5/10.a rebeka je mrnjaaaaaoooooo jao jao :drool: salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grotar2 Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 Odgledah malocas Eastern Promises ponovo, fantastican film. Preporucite mi neki ruski film sa gangsterima a da nije neko izivljavanje sa nasiljem. Gledao sam Brat, nisam gledao drugi deo :) Sasinu ekipu ako nisi pogledao i Bumer 1 i 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 True Grit Nisam neki fan braće Koen, ali ovaj film me je oduševio. Velika preporuka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 Kad pre izašao HD..., oh, wait :( "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 Dovoljno je dobar rip Pip, ali ja sam mnogo vise ocekivao od tog filma... Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 ali hd je izasao? or not, to je matori :D The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 (edited) Upravo sam odgledao The Tenant http://www.imdb.com/title/tt0074811/ Svideo mi se film iako nisam skapirao sam kraj u postelji kada vidi samog sebe da li je isto paranoja kao kada ranije u filmu vidi sebe kroz prozor ? Moracu opet da gledam. Das Experiment http://www.imdb.com/title/tt0250258/ Radjen po istinitom dogadjaju , odlican. Sledece na listi su komedije Four Lions i ovaj La Grande Vadrouille pa onda Memories of Murder or smth. Edited January 8, 2011 by StormScion Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 Odgledao sinoc SAW 3D nije los film mozda i najbolji do sad ima pricu sve znaci super je filmcic :) swe pohwale! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 (edited) Odgledao i ja buried, jako mi je težak film bio za gledanje jer sam mnogo klaustrofobičan, tako da mi je baš mučno bilo. Film je inače odličan. The Mysterious Geographic Explorations Of Jasper Morello Nek pusti neko dobar link za ovo da se skine, plox :D Edited January 8, 2011 by savke. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 Posle brda vremena sam uzastopno odgledala tri super filma - Black Swan, neki o Dzejn Ostin (ne znam kako se zove) i Agora (mada su mi druga dva tuuzni) oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 pa daj neki komentar, nije ti ovo pricajte da deklamujes sta si radila ja nikako da se nakanim da odgledam black swan ali posle ovog cu morati:) oce li biti true grit kod nas u bioskopima i koji mu je prevod? salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted January 9, 2011 Report Share Posted January 9, 2011 prevod je Crni Labud, naravno :)))) dobar je film skroz i sviđa mi se što ne dobiješ sve "crno na belo" nego i posle filma ostaju neka sitna pitanja ... a radnja filma u nekom prenesenom značenju prati priču o Labudovom jezeru. Gledala sam juče "9" , mislim da je neko već pisao o tome. Meni se jako dopala animacija. Planiram sada da skinem onaj japanski ili korejski matrix...ali ne mogu da se setim kako se zove, u glavi mi je non stop ime Nissanovog modela kashkai :P step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted January 9, 2011 Report Share Posted January 9, 2011 prevod true grita je crni labud.hvala! salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 9, 2011 Report Share Posted January 9, 2011 :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted January 9, 2011 Report Share Posted January 9, 2011 prevod true grita je crni labud.hvala! dobro dobro, nisam popila do kraja kafu.... step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts