Lucky Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 E, evo imao sam prilike da zamenim gume pre par dana, pa da podelim sa vama :) Zvao sam nekoliko ovih većih (Beoguma, Kemo Impex...) ali i neke manje (Energyneštonešto, neke servise sa periferije itd) i najbolju ponudu, mada su cene u suštini svugde slične, dala je Beoguma. Oko 1000 dinara niže od ostalih, i to za sve gume u tom rangu (Micheline, Goodyear itd). Ono na šta treba obratiti pažnju jeste da li firma traži pare i za ugradnju (od 200 do 400 din) i da li se za te pare dobija i "centriranje" ili se to naplaćuje odvojeno. I prilično su brzo to odradili u Beogumi, nije trajalo ni 20 minuta, skinuli rezervnu i staru gumu, rezervnu spakovali, skinuli felne, stavili na nove i celu tu priču. I još samo dobio i štitnik od sunca za vetrobran koji se dobija u Michelin akciji, iako nisam kupio Michelin. Možda ovo nije trebalo da napišem! Eto, pa možda nekome pomogne ako bude u sličnoj situaciji :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 HA! Prst u oko Kulundzicu i god damn Kemoimpexu!! :))) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 6, 2010 Author Report Share Posted June 6, 2010 A jesu im glupe reklame! Samo zbog njih da ne odeš! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 Mene interesuje koliko te je koshtalo sve ukupno? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 ја сам наравно следбеник "купујмо домаће" филозофије, тако да ми је зимски сет гума "Тигар Винтера" (изванредно сам задовољан перформансама), а летње (кишне) гуме су ми "Тојо" (такође сам презадовољан). :) "Винтерице" сам уградио на Тошином бунару, код Мацуре, исто је трајало свега 20так минута, не наплаћују уградњу кад пнеуматике купујеш код њих. када сам мењао зимски сет код њих пре неколико месеци, наплатили су ми ваљда, колико се сећам 400 кинти за обе гуме, са све балансирањем. "Тојо" сам купио у "АП спорт" радњи у Војводе Степе, коштале су 200 динара више од "Тигрових" пандана, али нисам пожалио. такође је уградња бесплатна кад се код њих уграђује. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 Kupih ovih dana nove gume - Yokohama (C-drive ili tako neshto), mnogo su fine. Do njih sam vozio Continental letnje i Michelin zimske - Michelin su bile odlichne! Ove Yokohama su letnje i malo mekshe, ali zato se sa njima jako lepo kochi. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 ја сам наравно следбеник "купујмо домаће" филозофије, тако да ми је зимски сет гума "Тигар Винтера" (изванредно сам задовољан перформансама), а летње (кишне) гуме су ми "Тојо" (такође сам презадовољан). Vintera keva, znam brda ljudi koji se kunu u nju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 Pa mislim, nije Tigar super sto je domaci nego sto je Tigar :) Aj se zajebi pa kupi Trajal gume (jel ta firma postoji i dalje uopste?) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 Tigar radi licencu neke od velikih kompanija, mrzi me da guglam bas koje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 Tigar radi licencu neke od velikih kompanija, mrzi me da guglam bas koje :) Navodno Mišelin, ali nisam naleteo na definitivnu informaciju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 10, 2010 Author Report Share Posted July 10, 2010 Tigar kao domaća guma je strava stvarno, čak mislim da su oni najveći izvoznici ili tako nešto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 nisam ni znao da ima zakon da od 1.novembra do 1.aprila mora da se ima 4 zimske gume na kolima + lanci u gepeku,wadafak vise... Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 ne. barem 2 zimske gume ILI lanci u gepeku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 Ne, to je bilo do pre par dana, sad je novo ovo sto kaze sunshine. 4 zimske plus lanci u gepeku obavezno od 1.11 do 1.4. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 proverite koji je kriterijum za zimske gume. mislim da gledaju samo dubinu šare, a to komotno ispunjavaju i letnje (kišne) gume. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 4 prave zimske gume i lanci u gepeku za Srbiju. tipa za Bosnu,Makedoniju mogu i 2 zimske gume ili da dubina sare bude veca od 4 mm na normalnim gumama,bila tabela zakona za sve zemlje u okruzenju,mi i hrvati najrigorozniji,zakon je nov.Citao SAT na poslu juche video tamo :( Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts