Demian Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Sa 2000 din platio 9 kazni.GSP ima kao neku promociju do 9 jula.Zvao da potvrdim kazu sve regulisano :D.Inace, jos malo pa godinu dana u ovoj Subotici. Ne pratim politiku pa moram da pitam jel ima Vojvodina autonomiju i sl, znam da se pominjala vlada Vojvodine?Jer ako ima svoj budzet, onda ovde sisaju ne ovce nego mastodonte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 GSP ima promociju :)) Super su se realno toga setili, jer niko živ im ne bi platio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Pa inace niko ziv ne placa, zato su to i uradili, kao, izlaze nam u susret shatro. To ko kad ti stignu opomene za parking, pa kao su angazovali ADVOKATA jebote koji ce da nas TUZHI OMG ako ne platimo sve kazne I onda kad to ne uspe shalju pismo u fazonu "dodjite da se dogovorimo kako da regulishemo zaduzenja, moze i na rate i jeftinije hihi samo svrnite do nas!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 bio na Adi, palo suncanje, brzo da hasam, pa na rodjis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 je-bote sto je tebi dobro :D da popijem kafu na miru, pa do drugara da pokupim hrpu novina za neke kolaze za skrepbuk tacno cu na ispitu da ga zapalim u znak revolta Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 blejim na terasi na 30 stepeni i vezbam matu za prijemni :( mala pauza za partiju 2 nba-a pa nazad na ucenje Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Grlo me bolelo i taman se malo smirilo to, sad jos poceo i nos da mi curi... ima li kraja ovome?! Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuDu Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 klima radi, hladno pivo pretraga oglasa za posao o/ People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 ima neko voljan da mi okaci oglas na benchmark? http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 je-bote sto je tebi dobro :D jaoooo, kako si me izbaksuzirao. Rodjendan, klinci imaju 8-9 godina, ali bukvalno kao da su na nivou od 4 godine. Pazi kad smo radili neki kviz, devojcice pogresno odgovorile i njih 3 krenule da placu. Ja i koleginica ne znamo da li da se smejemo, ili i mi da se pridruzimo suzama. :D Idem sad malo na bleju sa drustvom da izduvam od ovih imbecila... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Rodjendan, klinci imaju 8-9 godina, ali bukvalno kao da su na nivou od 4 godine. Pazi kad smo radili neki kviz, devojcice pogresno odgovorile i njih 3 krenule da placu. Sve su iste! sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Smaraju me, vec danima, bivshi prijatelji iz srednje da se nadjemo za 10 godina mature. Kazem bivshi jer ako se nismo videli i culi 10 godina, a zivimo u istom gradu onda postoji razlog sto se ne druzimo pa cemu to vidjenje, ceremonije radi. kada im to kazem onda sam osobenjak i mrgud i jos stosta, a ja samo mrzim polovichne veze i licemernu kurtoaziju. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Idem sad malo na bleju sa drustvom da izduvam od ovih imbecila... ahaha, to je to leskovo drugo lice:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Što si bolji prema ljudima, to si gori... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Što manje bliskosti sa ljudima to je odnos prisniji i bolji, vodi se ovim vudz i ladovina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Smaraju me, vec danima, bivshi prijatelji iz srednje da se nadjemo za 10 godina mature. Kazem bivshi jer ako se nismo videli i culi 10 godina, a zivimo u istom gradu onda postoji razlog sto se ne druzimo pa cemu to vidjenje, ceremonije radi. kada im to kazem onda sam osobenjak i mrgud i jos stosta, a ja samo mrzim polovichne veze i licemernu kurtoaziju. ja sam iz istog razloga propustio petogodisnjicu mature pre cirka nedelju dana, i rekao otvoreno da mi se ne bacaju pare na to kad imam apsolventsko vece dan posle sa boljim i prisnijim drugarima, i sad sam ja ispao crna ovca "koja ne ceni prave vrednosti" :/ ne vidjam se i ne cujem sa dobrim brojem "starih drugara" sa razlogom, ne odgovaramo jedni drugima i to je to. jedino mi malo zao zbog bivse razredne, koja je car i ne znam kad bih je video ponovo, ali ne baca mi se ovo malo para sto imam, i nije mi neki provod takvo coporativno blejanje u nekoj kafani sa njima celu noc, gde se default pattern ophodjenja prema bilo kome sastoji od 50% pretvaranja, 20% zacudjivanja i 30% odusevljavanja, i boli me kurac ako to nekom smeta :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 tako je, svi ste alternativni i kul. :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 pa, mislim da su u pravu, ako nemaju iskrenu zelju da vide staro drustvo, i doci ce cisto radi reda i praviti se da im je do jaja sto ih sve vide, bolje da ne idu "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 pa, mislim da tebe nije niko nista pitao. ali si i ti u pravu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 (edited) pa, duvaj ga :D Edited June 8, 2010 by vlada_ "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Nemam pojma meni super da se vidim sa starom ekipom iz osnovne, mogu da baronisem da sam milioner-kauboj plus da gledam kako su ocvale nekad dobre ribe, ex gabori i dalje gabori jelte, a i ono, vidjamo se nikad pa i da se naroljam, vrh jebote. Sto se srednje tice, tu se vec i vidjamo cesce, uvek se lepo iscaskamo.Samo da dodam, vazno je i da je klopa vrh, jebo osnovnu skolu You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Ha sad sam skontao da sam dobio beta key za sc2, kad skontam da je zavrseno beta testiranje Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 kenjate oko te mature, prichate napamet a nemate pojma:P jeste, neki su ostali isti govnari, neke ribe su propale, neke su zato postale omg, neki su se ljudi popravili, uvek je bilo i onih iz drugih odeljenja koji su kul i sa kojim sam mogao bez problema da se druzim i dan danas, putevi su nas samo vodili na razlichite strane, ne mozesh biti dobar sa 300 ljudi jbg. meni je bilo odlichno, veche mi proletelo u trenu. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 moj ćale sad skoro bio na 30 godina mature, baš se fino proveo kaže. btw laku noć Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 kratka i jasna pesma koja opisuje izmedju ostalog i situacije kao sto je re-okupljanje mature :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts