togFU Posted September 12, 2011 Report Share Posted September 12, 2011 joj, ovo me čak malo podseća na prius :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 12, 2011 Report Share Posted September 12, 2011 Voleo sam Imprezu pa se razočarao sad i ovo. BOŽE IMA LI TE? Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted September 12, 2011 Report Share Posted September 12, 2011 Ovo vishe izgleda na restajling po meni... A i motori su praktichno ostali isti osim ovog dizela. Japanci (osim mozda Mazde) su sve slabiji sa idejama... А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 12, 2011 Report Share Posted September 12, 2011 Мени је рецимо ''мало превише'' за рестајлинг, личи ми више на претпрошли модел него на прошли. И то ми баш личи, поготово предњи фарови. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 13, 2011 Author Report Share Posted September 13, 2011 Ovo zato sigurno nije restyling - Maserati Kubang Concept! 4,4 V8 3,0 V6 dizel facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted September 13, 2011 Report Share Posted September 13, 2011 "Debeli" Maserati - HO HO HO А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 13, 2011 Report Share Posted September 13, 2011 oh fuck no Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted September 13, 2011 Report Share Posted September 13, 2011 honda - bezi od mene rugobo maserati - \o/ dzipovi su uvek dojaja, jos lambo i ferari da naprave :) "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
C Y N I C Posted September 13, 2011 Report Share Posted September 13, 2011 Zar taj kubang nije koncept iz 2003,4 godine? Prilicno sam siguran da sam ga vidjao u davnim brojevima domaceg top speeda. "I think that gay marriage should be between a man and a woman." Arnold Schwarzenegger Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 13, 2011 Author Report Share Posted September 13, 2011 Zar taj kubang nije koncept iz 2003,4 godine? Prilicno sam siguran da sam ga vidjao u davnim brojevima domaceg top speeda. To je bio Alfa romeo Kamal mozda? facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
C Y N I C Posted September 13, 2011 Report Share Posted September 13, 2011 (edited) Ne,ne sad sam prekopao stare novine iz kutije,jeste kubang , Top speed ,broj 15/2003. sa rolsom fantomom na naslovnici :) Silueta je vrlo slicna ovoj novijoj verziji,okacim sliku kad se vrati buraz sa normalnim mobilnim i usb kablom :D EDIT : evo fotke,sry zbog loseg kvaliteta,nemam nista bolje trenutno na gajbi,a kasnije cu zaboraviti da stavim... Btw,evo ga u istom broju i kadilak sijel koncept koji si kacio pre par strana,tad je mnogo drugacije izgledao ... Edited September 13, 2011 by C Y N I C "I think that gay marriage should be between a man and a woman." Arnold Schwarzenegger Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 13, 2011 Author Report Share Posted September 13, 2011 hehe, da, ladno sam zaboravio na taj prototip. :) btw, u frankfurtu predstavljen novi "entry" Ford Focus - sa 1,0 turbo trocilindricnim benzincem :)) dve verzije - 100 KS i 120 KS i takodje - Ford Focus ST karavan xD 2,0T 16v 250 KS facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted September 13, 2011 Report Share Posted September 13, 2011 (edited) 120 konja iz tri cilindra litarske zapremine = respect! Ali je pitanje koliko ce taj motor da traje Edited September 13, 2011 by ZerBah А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 14, 2011 Author Report Share Posted September 14, 2011 Fotografije sa salona automobila u Frankfurtu, koji tek treba da se otvori za posetioce, OVAMO >https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150317171943180.368796.8177433179&type=1 facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 14, 2011 Report Share Posted September 14, 2011 Laže televizor! Elem, 2k dindži je komplet prva pomoć+gratis prsluk u Ideji, malopre sam pazario jer sam skontao da ću teško da nađem povoljnije, a da se ne smaram više s tim. U svakom slučaju mislim da je idiotarija što dobijaš prsluk sad kad su ih svi već davno pokupovali, bolje da su mi dali jelkicu ili nešto zaista korisno, mislim kakvi su im to marketing stručnjaci! ;0 oni kod kojih je ostalo "milion" prsluka na stanju? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted September 14, 2011 Report Share Posted September 14, 2011 Nekako mi je ove godine Franfurt slab... Od novih stvari, izdvojio bih BMW "i" seriju, ovaj novi Kia GT, Citroenov Tubik ili kako se vec zove i Shkodin koncept novog jeftinog auta. "Jo-avto" izgleda do jaja, ali kako smo vec videli, na kraju ce da bude "meh" i da se raspada kao i sve ruske krntije. Audi je opet dosadan, VW takodje i josh gore poshto mora da bude loshiji od Audija, Mercedes uvek sa nekim shnj konceptom, Ford zasrao sa izgledom ove Fieste ST, da ne pricham o Focusu ST karavan!?, Pezo 508 RDX (ili kako tamo) izgleda kao da su ga pravili likovi sa Pinka, a debeli Masserati i josh jedan u nizu "jachi sam na 10 konja" Galjardoa su josh jedan dokaz da nemaju neshto ideja. Porshe je pokazao novi 911 koji se ipak malo razlikuje od prethodnog :) Medjutim, najveci fail su Japanci - toliko losh dizajn u poslednje vreme, pogotovo Toyota, da je to neverovatno. I josh stari motori. Jedino malo popravlja utisak Mazda, ali opet unutrashnjost ove CX-5 izgleda kao vesele 90-e... А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 Ne znam da li je neko obratio pažnju na bilborde koji su se pojavili za polovniautomobili.com - Ima četiri automobila, poslednji je Opel Corsa restajling iz 2011. Pravi kandidat za polovni automobil :))) Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 To je u stilu sa vec pomenutom ruskom narodnom izrekom - "Svaki auto jednog dana postane Opel" А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 20, 2011 Report Share Posted September 20, 2011 haha, nisam obratio pažnju, ali sam snimio da se infostud sad nešto oglašava po bilbordima, uključujući i polovneautomobile jelda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 20, 2011 Author Report Share Posted September 20, 2011 Objavljeno je 35 automobila koji su u trci za Evropski Automobil Godine 2012. Evo slika svih ovde > https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150325813458180.370531.8177433179&type=1 facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted September 20, 2011 Report Share Posted September 20, 2011 Mala digresija, nisam ispratio na vreme. Novi Civic je kod mene izazvao mini svrš. Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 20, 2011 Report Share Posted September 20, 2011 Prve tri karoserije za najnoviji model automobila kompanije “Fijat” napravljene su u Kragujevcu i poslate u Italiju u specijalnu laboratoriju u Kazinu. U ovom gradu se nalazi jedna od najmodernijih fabrika „Fijata“, koja po svojoj strukturi najviše liči na novu fabriku koja se gradi u centru Šumadije. Kako saznaje “Blic” iz pouzdanih izvora, prve školjke će proći testove preciznosti i kvaliteta izrade kako bi se nova oprema, koja je vredna više od 400 miliona evra, naštelovala za serijsku proizvodnju bi trebalo da odpočne u martu sledeće godine. Novi model automobila, koji će se proizvoditi u dve varijante, sa pet i sedam sedišta, biće predstavljen na sajmu automobila u Ženevi 6. marta naredne godine, ali će prototip kompletnog vozila iz kragujevačke fabrike izaći na testiranje već polovinom decembra, do kada će ceo proces montaže u obnovljenoj fabrici biti gotov. I još: Indijska kompanija "Tata motors" uzela je svoj model "nano" i ukrasila ga zlatom i dragim kamenjem. Na ukrašavanje je potrošeno čak 80 kilograma 22-karatnog zlata i 15 kilograma srebra, a u sve to je ugrađeno više od 10.000 polu-dragog kamenja i dragulja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 20, 2011 Report Share Posted September 20, 2011 Jedan kuriozitet koji sam primetio danas - dakle pala kisa, pet popodne, na Brankovom ka gradu haos i nasilje, svi bi da upadnu malo u zutu traku da stignu brze, ali jebiga tu su sad kamere. Onda primetim par likova koji rade nesto sto bih ja gejmerskim recnikom nazvao "bus shadowing". Naime stanu iza velikog gradskog busa i bukvalno voze "na braniku", jedno 1-2m iza busa, do kraja mosta zutom trakom. Kad se malo bolje pogleda ima vrlo logike - bus je mnogo veci i zaklanja ih potpuno, kad ih kamera cak i snimi to je kad je bus vec prosao a nema sanse da im uhvati tablicu pod tim uglom. Naravno veliki hazard je da raspali bus ne zakoci naglo i zabodes se u njega posto ne vidis nista ispred ili mu ne rade stop svetla... Ali deluje mi da se zaista efikasno izbegava kamera... Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 20, 2011 Report Share Posted September 20, 2011 Brate Zwerko, jel su tebe držali pod kamenom do sad? :) To mi je palo napamet čim sam prvi put video kamere, a zasigurno nisam jedini :) Zabadaju se redovno ljudi iza autobusa / kamiona itd i voze žutom trakom, a pošto kamera snima vozila u dolasku ne može da im snimi zadnje tablice i to je to, prođu bez kazne. Isto tako imaš one koji skinu tablice kad voze žutom trakom, jer ni tada nema nikakve poente da ih kamera ufotka. Kao što isto tako na primer vozači motorcikala mogu od nbgd ka starom gradu da voze slobodno žutom trakom jer ih snima spreda kamera, dok u suprotnom smeru ne mogu, odnosno da se ispravim, ne mogu vozači skutera i oni kojima se tablica zapravo vidi, ne računam ove sportske gde je zavučena ispod sedišta pa se ni ne vidi kako god okreneš :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 20, 2011 Report Share Posted September 20, 2011 Da, ja sam pod onim kamenom što stalno sedi s jedne strane mosta :) Moram da priznam da nisam to ranije primetio. Što se skidanja tablica to nije baš najelegantnije rešenje, prvo što treba vreme da se uradi, a drugo što ako te zaustavi pandur za vožnju bez tablica je kazna 15.000-30.000 din ili 30 dana zatvora :) Ako te uhvati iza autobusa najgore što može je da ti naplati 5.000 din za vožnju žutom trakom... Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts