Jump to content

vesti

dovlagsi

Recommended Posts

kul je ovo samo po sebi, al kojom magijom ovo moze da bude u mad maxu? ko je nasao cetiri ovakve felne na otpadu, neuko zavario delove, instalirao ovaj wtf jet engine ovako lepo, nasao besprekornu sasiju, u postapokalipticnom svetu?:) pa da ga izudaraju petsto puta, bace sa desetog sprata i drze u vodi i kiselini nedelju dana, opet ne vidim od cega je ovo moglo da se napravi i u kojoj naprednoj fabrici:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

ahahaha:)

eh, pa nije bas tako, nije to ista kategorija:) seti se onih automobila iz mad maxova, svi su neki custom zbudzeni, u skladu sa mogucnostima koje ti daje onakvo okruzenje (manje-vise, naravno). mislim, ja bas prozivam sve ortake koji su u fazonu 'kako nije crko kad je pao sa petog sprata' - ja im kazem 'nebitno je za film, efektnije je nego da je pao sa prvog', al ovo mi je bas lol, cak i kad se ubacim u no brainer mod. ne znam kako tebi nije, pogle ga:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Ivan_ grammar police :)

kul je ovo samo po sebi, al kojom magijom ovo moze da bude u mad maxu? ko je nasao cetiri ovakve felne na otpadu, neuko zavario delove, instalirao ovaj wtf jet engine ovako lepo, nasao besprekornu sasiju, u postapokalipticnom svetu?:) pa da ga izudaraju petsto puta, bace sa desetog sprata i drze u vodi i kiselini nedelju dana, opet ne vidim od cega je ovo moglo da se napravi i u kojoj naprednoj fabrici:)

Pazi, zavisi od momenta kada je smešten film, ako je ideja da je ovo interceptor onda nije nemoguće da bude do jaja mašina, originalni interceptor je bio napravljen u fabrici za potrebe pandura pa ga je ovaj pokupio u prvom delu da se razračuna sa onim banditima. Inače je interesantno da je i prvi i drugi interceptor koji oni vozi u prvom delu filma u stvari Ford, kao i još nekoliko modifikovanih vozila koje voze drugi.

Inače ja ne bih rekao da je drugi baš loš, evo ih ka makete jedan pored drugog, ummmm mama!

quarter-scale-mad-max-interceptor-concepts.jpg

Mad Max Interceptor Concepts (Quarter Scale)

Ford Australia Stand, 2011 Melbourne Motor Show

Heghlu'meH QaQ jajvam

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...