sekira Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 moj ti naudi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 ovaj audi ima pomalu onu "i am disappoint" facu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 ovi iz audija nisu naucili da audi mora da bude crn! brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 (edited) ovaj audi ima pomalu onu "i am disappoint" facu :) Meni nekako više liči na Storm trupere sa narandžastom maskom :) Edited July 4, 2011 by AlexG Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 5, 2011 Author Report Share Posted July 5, 2011 Potvrdjen Jaguar XF karavan. :| facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 5, 2011 Report Share Posted July 5, 2011 WHYYYYY?!? Mislim, tek su ga napravili da izgleda mega i reshili da ga odmah useru KARAVANOM?!?! А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted July 5, 2011 Report Share Posted July 5, 2011 Cek, sta vam smeta karavan, ako se vec pravi i standardna verzija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 5, 2011 Report Share Posted July 5, 2011 It's a Jag. Jags are not wagons! А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 5, 2011 Author Report Share Posted July 5, 2011 nemoj molim te, setimo se prethodnog, uspesnog Jaguara karavan facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted July 5, 2011 Report Share Posted July 5, 2011 Au :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 9, 2011 Author Report Share Posted July 9, 2011 Ford Mad Max Interceptors Concept zvanicno vozilo filma (2012.), ima i jos jedno ali je ovaj dojajniji :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 kul je ovo samo po sebi, al kojom magijom ovo moze da bude u mad maxu? ko je nasao cetiri ovakve felne na otpadu, neuko zavario delove, instalirao ovaj wtf jet engine ovako lepo, nasao besprekornu sasiju, u postapokalipticnom svetu?:) pa da ga izudaraju petsto puta, bace sa desetog sprata i drze u vodi i kiselini nedelju dana, opet ne vidim od cega je ovo moglo da se napravi i u kojoj naprednoj fabrici:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 jao, automatska asocijacija na ovaj strip :) da, svestan sam da nije baš ista analogija, al eto, asociralo me jebi ga, nemoj sad wall of text molim te :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 ahahaha:) eh, pa nije bas tako, nije to ista kategorija:) seti se onih automobila iz mad maxova, svi su neki custom zbudzeni, u skladu sa mogucnostima koje ti daje onakvo okruzenje (manje-vise, naravno). mislim, ja bas prozivam sve ortake koji su u fazonu 'kako nije crko kad je pao sa petog sprata' - ja im kazem 'nebitno je za film, efektnije je nego da je pao sa prvog', al ovo mi je bas lol, cak i kad se ubacim u no brainer mod. ne znam kako tebi nije, pogle ga:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 Ne znam, meni ovo izgleda bash kao da je custom build i izgleda do jaja. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 atuo izgleda vrh, al ne vidim kako uopste moze da se uklopi u celu madmax pricu u kojem su pravili vozila od masina za ves maltene... previse je futuristicki a premalo je retro :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 pa to kazem. a auto kao auto je jebacki. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 mene ovaj madmaks koncept podseca na nedavno renomirani betmobil iz batman returns/ dark knight :D infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 i ja mislim da betmobil ima dobar renome Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 Ivan_ grammar police :) kul je ovo samo po sebi, al kojom magijom ovo moze da bude u mad maxu? ko je nasao cetiri ovakve felne na otpadu, neuko zavario delove, instalirao ovaj wtf jet engine ovako lepo, nasao besprekornu sasiju, u postapokalipticnom svetu?:) pa da ga izudaraju petsto puta, bace sa desetog sprata i drze u vodi i kiselini nedelju dana, opet ne vidim od cega je ovo moglo da se napravi i u kojoj naprednoj fabrici:) Pazi, zavisi od momenta kada je smešten film, ako je ideja da je ovo interceptor onda nije nemoguće da bude do jaja mašina, originalni interceptor je bio napravljen u fabrici za potrebe pandura pa ga je ovaj pokupio u prvom delu da se razračuna sa onim banditima. Inače je interesantno da je i prvi i drugi interceptor koji oni vozi u prvom delu filma u stvari Ford, kao i još nekoliko modifikovanih vozila koje voze drugi. Inače ja ne bih rekao da je drugi baš loš, evo ih ka makete jedan pored drugog, ummmm mama! Mad Max Interceptor Concepts (Quarter Scale) Ford Australia Stand, 2011 Melbourne Motor Show Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 dobri su, ali ne liče ni na šta što bi ford ikada napravio. više neki audi/japanski trip :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 ko zna na sta ce film da lici uopste kada ce auto ovakav da bude :) verovatno nesto terminator 3/novi betmen fazon Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 mislis Terminator 5? :) postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 19, 2011 Author Report Share Posted July 19, 2011 Saabov nekadasnji prototip modela 9-6X, na bazi Subaru Tribeke Inace, Saab je dobio sredstva od Kineza i sad krece u realizaciju projekata novih 9-1 i 9-6X (naravno, bez veze sa Subaruom:) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 25, 2011 Author Report Share Posted July 25, 2011 Buduca Honda CR-V, treca generacija facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts