Guest Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 ma da, taj isti, žuti sa nalepnicama na retrovizoru, jbj Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 Nisam video... Video sam slike samo i ne svidja mi se kako su uradili prednji deo. Josh sam chuo da mu je motor sada drugachiji i da loshije vuche :( uzivo mi je sasvim ok, cini mi se da je zadrzao smek starog. najveca promena su motori koji sada u osnovnoj verziji je 1.2 sa 94KS, manja zapremina motora ali je za 1KS jaci od starog, i laksi je za oko 50-ak kg. nisam seo u njega tako da ne znam kako ide. spolja su izduzili farove daprati bocne linije i malo sredili zadnja svetla. ono sto je meni malo cudno to je da se prodaje samo sa 1.2 motorom jedino se broj vrata menja i oprema, bar kod nas... postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted November 10, 2010 Author Report Share Posted November 10, 2010 Poslednji primerci fantasticnog Lamborghinija Murcielago... Jos uvek izgleda sjajno, a proslo je vise od 7 godina... facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 u je, sedam celih godina :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 Pa kad je tako "oštar". Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted November 11, 2010 Author Report Share Posted November 11, 2010 Opel Ampera ce u Srbiji kostati 42.900 evra! ahahahahah xD facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 preskupo, čak i ako ovi što naslede ove što će u zatvor budu krali 50% umesto 20% :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 stvarno ga ubise s cenom... Kod nas ce subvencija biti tipa 1000e, tako da svakako treba bar 40k za ovaj auto sto je previse. Cak i sa subvencijom u V Britaniji koja kapiram da ce biti bar 5-7k evra je previse. Steta, jer meni deluje da ovaj koncept spaja u jednom automobilu najbolje iz oba sveta - voznju na elektricni pogon i bez zagadjenja na malim relacijama kakve su najcesce u gradu, a opet sa njim uzmes i odes na dalji put, tipa more i sl bez da te boli glava. Tako nesto je velika prednost u odnosu recimo na leaf, ali ga stvarno ubise sa cenom, da je ona bar priblizna ovo resenje bi bilo mnogo bolje. Ovako se vise isplati da za iste pare kupis recimo leaf i i30 pa imas i jedno i drugo :) Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 Vozio ja Hondu na redovni servis. I sve naravno prošlo ok, stvarno nemam u tom smislu zamerke na njih, međutim opet me zovu kao "mora filter polena/klime da se promeni", što je 2000 din. Nije neka cifra, ali ja njima kažem - pa menjali smo ga i prošle godine, a u knjižici stoji da se to radi tek na drugom servisu ia na 40.000 km". A oni meni "Pa da, tako je, ali znate, u našim uslovima, to je nemoguće!". Mislim, znam da smo zagađeni, ali niti smo nešto više od većih gradova drugih, niti su ovi propisali da je to 40.000 za zamenu ako hondu voziš na zlataru ili u nekoj drugoj ruralnoj zoni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 13, 2010 Report Share Posted November 13, 2010 lepo sam vam rekao da ce cena volta/ampere biti oko 40 hiljada evra! i told you so :) It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 14, 2010 Report Share Posted November 14, 2010 Od sutra pojačana kontrola saobraćaja Saobraćajna policija će od sutra u Beogradu, ali i širom Srbije, početi sa pojačanom kontrolom svih učesnika u saobraćaju. Kontrola će biti usmerena na otkrivanje težih saobraćajnih prekršaja. Kako kažu nadležni u saobraćajnoj policiji, poslednjih nedelja je uočeno da su se i vozači, ali i pešaci i motociklisti, sa dugim intervalom lepog vremena opustili i ne vode previše računa o saobraćajnim propisima. "Zbog povoljnih vremenskih uslova povećan je i intenzitet saobraćaja, a početkom novembra je zabeleženo 50 odsto više nastadalih nego u istom peridu prošle godine i zbog toga smo odlučili da sprovedemo akciju povećane kontrole, koja će trajati sve dok traju povoljni vremenski uslovi", kaže Vladimir Rebić, zamenik načelnika Uprave saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova. On kaže da će u narednim danima akcenat biti na otkrivanju i kažnjavanju neprilagođene brzine i nepropisnog preticanja. "Kontrolisaćemo i pešake koji se naročito u naselju kreću nepropisno. Kontrolisaćemo i da li prelaze na crvenom svetlu na semaforu i da li koriste mobilne telefone koji im odvlače pažnju prilikom prelaska kolovoza - kaže Rebić. On dodaje da će narednih nedelja policija posebno kontrolisati i da li motociklisti imaju svu neophodnu dokumentaciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted November 14, 2010 Report Share Posted November 14, 2010 http://auto.t-online.de/-/id_42341328/sid_42341328/si_0/index mislim da bi se onesvestio kad bi prosao pored mene Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 14, 2010 Report Share Posted November 14, 2010 uf što bih voleo da sitroen napravi nešto ovako blesavo i kul :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 shinari mi je gotivniji, lujevci se slepaju na japance ;) postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted November 15, 2010 Author Report Share Posted November 15, 2010 Nissan Murano Crosscabrio prvi terenski kabriolet, al da je fensi :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 16, 2010 Report Share Posted November 16, 2010 Koji su carevi ovi panduri :) TURBO POLICAJCI PATROLIRAJU BEOGRADOM Prvi presretači juče počeli da patroliraju ulicama Beograda i hvataju vozače u prekršajima Motori presretači saobraćajne policije MUP Srbije krenuli su juče u prvu patrolu beogradskim ulicama. Oni će odsad tokom trajanja sezone vožnje motora svakodnevno biti na ulicama prestonice i drugih gradova u Srbiji i kontrolisati saobraćaj, presretati vozače koji prebrzo voze ili su počinili neki drugi prekršaj. Ovo je za Kurir najavio načelnik Uprave saobraćajne policije MUP Srbije Dragiša Simić. Oko sto presretača marke „suzuki GSX“ Uprava saobraćajne policije kupila je novcem od naplaćenih kazni za saobraćajne prekršaje. - Ovi motori su maskirani, nemaju vidljive policijske oznake, pa će im biti lako da prođu neopaženo u saobraćaju ili u zasedi. Obeleženi su skrivenim rotacionim svetlima, takozvanim blinkerima i kamerama, koje će snimati svaki trenutak potere - objasnio je načelnik Simić. Zadatak presretača je da zaustavljaju vozače motocikala, automobila i drugih vozila koji ne poštuju propisanu brzinu, ne nose zaštitnu opremu, stvaraju buku, voze nasilnički i čine slične prekršaje. Dosad to nije bilo moguće raditi kada su prestupnici vozili prebrze motore ili automobile. Ovi motori razvijaju brzinu od čak 300 kilometara na sat! - Policajci koji će voziti ove motore imaće i dodatnu obuku na profesionalnoj stazi Serez sa instruktorima „Suzukija“. Većinu policajaca čine muškarci, ali imamo i pet devojaka koje će patrolirati ravnopravno sa kolegama - kaže načelnik Simić. Ukoliko neki motociklista odbije da stane na znak policajca, to će evidentirati kamere na motoru. Tako će u kratkom roku biti identifikovan prekršilac zakona, kome će potom biti poslata patrola na kućnu adresu. - Presretaće nesavesne vozače i po gradu i na autoputu. Osim toga oni će biti u pratnji za obezbeđenje važnih ličnosti važnih delegacija, ali će delovati i preventivno, kroz upozorenja i razgovore sa građanima - kaže načelnik Simić. Ako sam dobro ispratio ove neke komentare, uzeli su neke ne tako česte motore, pa će ovi što znaju motore i koji ih ujedno i voze brzo znati da provale ove pandure. A da ne pričamo da koštaju ko zna koliko, kapiram nisu ispod 10.000 eur po komadu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted November 16, 2010 Report Share Posted November 16, 2010 Pazi, ti koji baš toliko znaju motore nisu oni što igraju "srpski rulet" i sl. Uglavnom ti što znaju motore voze normalnije od većine vozača motora i samim tim nisu toliki problem što će da skontaju ove, a koliko sam ja shvatio oni će i kola da zaustavljaju, ne samo motore. Inače što se para tiče, ako ja dobro kontam to je ovaj motor eno ga u Euro Sumaru košta 13k evra sa svim dažbinama. Inače treba imati jednu drugu stvar u vidu, po novom zakonu oni valjda 30% (nisam baš siguran za sam procenat) od naplaćenih kazni moraju da ulože u opremu za povećanje bezbenosti saobraćaja, dakle ne mogu da kupe džip za interventnu, nego baš samo za opremu za saobraćajnu policiju. Tako da što više kazni naplate bolje će se voziti, možemo očekivati uskoro da voze Hajabuse :) Inače su se oni poprilično opirali da se to uvede u zakon, jer da nema te odredbe bi pare od kazni mogli da troše na radničke sportske igre, proslave dana policije i sl, ali je to pravilo koje postoji u većini evropskih zemalja, da "nebezbedni plaćaju bezbednost". Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 16, 2010 Report Share Posted November 16, 2010 pravo pitanje je gde ide preostalih 70%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted November 16, 2010 Author Report Share Posted November 16, 2010 najava novog audija a3, koji ce se nuditi i u sedan-varijanti sa cetvoro vrata koliko je samo lako renderovati buduce audijeve modele... facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 16, 2010 Report Share Posted November 16, 2010 pazi kad razliku između ovoga i A8 (i svih modela između) može da izvali 5% idiota koji se lože na kola, ostalima su potpuno isti :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 16, 2010 Report Share Posted November 16, 2010 apsolutno. Meni su svi isti, baš mora da zapadne za oko neki detalj da bi na keca mogao da ga razlikuješ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted November 16, 2010 Author Report Share Posted November 16, 2010 pazi kad razliku između ovoga i A8 (i svih modela između) može da izvali 5% idiota koji se lože na kola, ostalima su potpuno isti :D :( facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 16, 2010 Report Share Posted November 16, 2010 der der, nismo stvarno idioti :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted November 16, 2010 Report Share Posted November 16, 2010 Ali mi nije baš jasna logika ovoga A3 sedan. Mislim A4 je recimo 5cm duži od Jette za 2011. godinu. A Jetta je Golf sedan. Po toj logici bi A4 bio A3 sedan, čemu onda A3 u sedan varijanti? Da ne pominjem to što su svi isti :) Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted November 16, 2010 Report Share Posted November 16, 2010 "Audi has bought a copier." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts