oddball Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 motocikli na elektricni pogon su sjajna stvar buduci da se pogon nalazi na samom tocku, te nema prenosnika. mnogo energije se stedi na taj nacin i dobija se vise snage. to je malo komplikovanije izvesti na automobilima posto je njihovom slucaju potrebna apsolutna simetrija snage. naravno da se to moze srediti softverom, samo je pitanje koliko ce to proizvodjaca kostati. na motoru nije nikakva frka buduci da mu je pogon na jednom tocku. da svetska ekonomija malo drugacije funkcionise odavno bismo se vozili ekoloski savrsenim vozilima. postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 Prvo jedan rofl - Porsche Cajun: a onda ruski Hyundai - Solaris: А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 prvi je odvratan drugi malo manje ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 28, 2010 Author Report Share Posted September 28, 2010 pretprodukcijski Saab 9-4X proizvodice se u Mexicu, tako da ce vecina prodaje biti u SAD mi evropljani cekamo 2013. godinu i novi 9-3 ;) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 29, 2010 Author Report Share Posted September 29, 2010 Pasat, zvanicno jedan veliki "meh" facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 "Vlasnik sam 3 pečenjare i 2 hamburgerije i vozim uvek najnovijeg pasata" , to je mi prva asocijacija :) Ok je meni, verujem da će biti bolji uživo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 Izvini Bole, ali Toyota je nekoliko godina za redom imala "kikseve" sa nekoliko serija automobila. Da ne pricham da je Toyota jedan od retkih proizvodjacha automobila kod kojih se radi servis na svakih 10K predjenih km, dok je kod svih na danashnji dan uglavnom 15K standardno, a neki proizvodjachi (Volvo, npr.) rade servis na 20K... Tako da Toyota vishe nije etalon. Za Hondu kazu da je veoma pouzdana i da nisu imali nijednu zamenu ViTEC motora u garantnom roku od kada su pocheli da ih prave. Mazda je isto uvek bila na nivou. Suzuki je kao jeftin za odrzavanje (mozda na zapadu?!?). Nissan je imao neke kikseve ovih godina (prvo sa airbagovima, a sada na Quashqai-ju ima kod nekih problema sa volanom). Na Hondi je isto servis na 20.000 kilometara. A mogu da posvedočim oko ovih problema sa Tojotom, s tim što bih ja dodao i da mi se kod Versa skroz nije dopadao ni izgled završne obrade unutra, nekako je delovala jeftino, i još počeli delovi onako da "ispadaju" pa moraš da ih vraćaš ... baš mi je to bilo čudno za Tojotu, ali eto, šta ćeš kad je prave u Turskoj :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 30, 2010 Author Report Share Posted September 30, 2010 Krenuli novinarski dani na pariskom salonu automobila (za javnost od 2. - 17. oktobra). Evo i prvih slika, bacajte komentare shto ovde, shto na Speed FB fan stranici ;) http://www.facebook.com/album.php?aid=250126&id=8177433179&ref=mf zanimljiv salon, jedan od boljih izgleda facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted October 1, 2010 Report Share Posted October 1, 2010 meni deluje simpa onaj ladin hjundai. skroz ok. ali zasto solaris? uticaj tarkovskog na juznu koreju? lol postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 4, 2010 Author Report Share Posted October 4, 2010 Xenatec Maybach 57S majbah kupe facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 nije mi dobro :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 tja, kopiraju koncept tristaca postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 zna li se cena djuliete kod nas? dovla? :) vidim pojavili se bilbordi Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 7, 2010 Author Report Share Posted October 7, 2010 Od 19.500e pa navise... isto koliko i Lancia Delta, sto je po meni potpuno sumanuto. :/ facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 Ima ih već nekoliko po gradu, a ima i par komada na KG table, danas videh kod Alfa salona :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 7, 2010 Author Report Share Posted October 7, 2010 Ne vredi taj automobil toliko, ali alfista ima kolko oces. facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 Realno, meni je onako ... nisam nešto oduševljen spreda, zadnji deo mi je kao simpa, ali naravno da nikad ne bih kupio alfu! samo nemac, znate već! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 eh, da, to švabo kad napravi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 12, 2010 Author Report Share Posted October 12, 2010 Chrysler 200, zvanicno facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 Steta sto je ovo samo redizajnirani Sebring, jer se ja ne secam ruznijeg sedana u poslednjih 20 godina. Koncept koji je bio predstavljen pre 2 godine u Detroitu, nema veze sa ovim It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 prednji deo - stari mercedes s klase dupe - jaguar xf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 i još su ga stavili u ovaj neki polumrak :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 16, 2010 Author Report Share Posted October 16, 2010 Buduca Tojota Yaris facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 pa meni je ovo ružnjikavo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 meni je ovo bnjah ko i prosla dva:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts