iguana Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 Evo prve - to nije SUV vec MPV! ;) nije mpv nego CUV:) It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 31, 2011 Report Share Posted January 31, 2011 Prevaranti naplaćuju parking Na nekoliko parkinga u gradu pojavili su se lažni kontrolori koji građanima naplaćuju ostavljanje vozila. "Parking servis" apeluje na Beograđane da paze kome daju novac Na nekoliko javnih parkirališta u gradu pojavili su se lažni parking kontrolori, navodni "radnici" Javnog komunalnog preduzeća "Parking servis" koji neupućenim građanima naplaćuju ostavljanje vozila i po nekoliko stotina dinara! "Divljih" kontrolora najčešće ima na otvorenim parkiralištima kod Studentskog trga, u blizini Narodne skupštine, kao i kod Centra "Sava". Oni rade u "civilnoj odeći" i naplaćuju obeleženi parking prostor, a po potrebi i neobeležena parkirališta. Radenko Vuković, direktor sektora za poslove razvoja i organizaciju parking kontrole u JKP "Parking servis", kaže za Press da su lažni kontrolori svakodnevno dobro organizovani, rade u grupi i da su često pijani. malo starija vest, ali zanimljiva. Posebno mi je interesantna zbog ovog poslednjeg boldovanog dela :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 31, 2011 Report Share Posted January 31, 2011 pa hladno je ovih dana, kako čovek da se zgreje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 Uhapšeni saobraćajci zbog lažiranja udesa Petnaest osoba, među kojima je petoro pripadnika saobraćajne policije, uhapšeni su jutros zbog sumnje da su namerno izazivali saobraćajne nesreće kako bi naplatili osiguranje, ekslkuzivno saznaje "Blic". Sumnja se da su lažiranjem nesreća oštetili osiguravajuća društva za 200.000 evra. Akciju hapšenja izveli su pripadnici kriminalističke policije MUP Srbije u Zrenjaninu i Novom Sadu. Uhapšeni policajci se sumnjiče da su pozivali određene osobe da svojim automobilima dođu na dogovoreno mesto i namerno izazovu saobraćajnu nezgodu. Osobe koje su učestvovale u izazivanju nesreće dobijale su 100 evra, a od osiguranja su saobraćajnim policajcima davali 1.000 evra, a ostatak uzimali za sebe navodi izvor "Blica" blizak istrazi. Uhapšen je i jedan medicinski tehničar koji je osumnjičen da je pripadnik ove kriminalne grupe koja je pod istragom bila poslednjih devet meseci, kaže izvor "Blica" iz MUP Srbije. Uhapšeni su privedeni u policiju na saslušanje a kako navodi izvor "Blica" akcija se nastavlja novim hapšenjima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 e drugari a sta vi mislite o ovom http://www.hho.rs/ resenju ? navodno usteda prilikom voznje je minim 20% i sve do 60% naprica mi drugar da se slican patent koristi u poljskoj i da radi kao sat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 1, 2011 Author Report Share Posted February 1, 2011 ono sta znam jeste da sa razlogom kazu na tom sajtu da je usteda od 10% - 30%, u zavisnosti od (redom): starosti vozila, vrste goriva, da li ima turbinu ili ne. isplati se mozda ako prelazis bas dosta, ja sam za moju kiju koja se sluzi atmosferskim, benzinskim motorom 1,6 racunao da mi je godisnja usteda ne visa od 120 evra, na mojih ~17.000 km godisnje. HHO uredjaj za moja kola sa ugradnjom vidim da kosta 800+ evra. facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 a to sto vise zagadjujes okolinu? a, a? postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 8, 2011 Author Report Share Posted February 8, 2011 Restilizovani Peugeot 308 1,4 16v 100 KS 1,6 16v 120 KS 1,6T 16v 156 KS 1,6T 16v 200 KS 1,6 HDi 92 KS 1,6 HDi 112 KS 2,0 HDi 150 KS 2,0 HDi 163 KS facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 Neverovatno, nešto potpuno novo i uzbudljivo! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 8, 2011 Author Report Share Posted February 8, 2011 dok ne zamene taj zadnji bok, nikad nece biti lep. facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 Misliš dok ne zamene ceo auto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 8, 2011 Author Report Share Posted February 8, 2011 Pa, vidis da se policiji svidja! :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 i ženama koje idu na splavove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 9, 2011 Author Report Share Posted February 9, 2011 Dodge Charger SRT8, novo izdanje! Joooooj, mnogo je dobar! Nema jos slika enterijera, ali trebalo bi da se i to promenilo na bolje! http://www.facebook.com/album.php?aid=291397&id=8177433179&ref=mf facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 9, 2011 Author Report Share Posted February 9, 2011 Pih, niko da baci koment na ovo gore... kak'i ste fegeti! :P Evo onda ovako: Suzuki Swift-S najavljen za Zenevu! Sportska varijanta Swifta ce sad imati Vagenov 1,4 sa dve turbine, koji (kao i u Polu, Fabiji RS i Ibici Cupra) raspolaze sa 180 KS. Nice. facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 Ne znam za ovaj Dodge, pogledao sam i druge slike, i na nekima izgleda ružno, tj. farovi su nekako "ispali". Pa se plašim da mu ovo nije samo "dobar ugao". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 dodge je zhanru za sve pare :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 Charger je ruzan ko pacov :) A Swift ce biti dobar, bedak shto mi sada trebaju veca (chitaj - porodichna) kola... А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 10, 2011 Author Report Share Posted February 10, 2011 BMW Vision ConnectedDrive generalno najava za Z2 Roadster (2013.) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 11, 2011 Author Report Share Posted February 11, 2011 Serijska Kia Rio nazalost, ne lici mnogo na onaj teaser od ranije... facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 nije loshe, lepsha mi je od 208ce ili pola (sto i nije neki uspeh) It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 Lepa je Kia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 Ovaj Dodge je ko mutacija Evo Lancera, Dodge Vipera i Honde NSX. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted February 12, 2011 Report Share Posted February 12, 2011 pa, to bi sve u paketu trebalo da bude sjajan auto... :) Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 Dobro, losa mutacija :) sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts