Kal1mero Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 prati fudbal :D a i dvini :) ko da ce biti tesko zameniti ove igrace :) koji nista nisu postigli :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 Sulejmani, Aleksić, Ljaljić, Kaluđerović Mnogo dobri igrači, stvarno ne znam razlog zašto ne igraju. Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 i ja mislim da imamo razloga za optimizam..taman ce malo ovi momci koje je hajli naveo da sazru..pre svega ljajic aleksic i stevanovic.. jebiga, ne postoji niko koga bi mogli konkretno okriviti, iako bi tako bilo mnogo lakse:) ljudi su se trudili, zeleli su pobedu ali nije ih islo,jebiga..da je bio penal u 90m i stankovic tras 2-2 mi ne bi sad ovde trtljali kako sta..nego bi pricali o americi.. ali jebeno je morao kejhil koga najvise od svih igraca u PL gotivim da nam se usere u zivot..i po ko zna koji put skoci i da gol preko daleko visih ljudi..ne znam kako neko vidicu i lukovicu nije skrenuo paznju da je covek 90 odsto golova u zivotu dao glavom, iako ima 178cm..dal su se tripovali od onog nesposobnog kenedija pa su ovog nekako zanemarili da je opasan s te strane.. ne treba da pljujemo nego samo da kazemo - steta..prerano su i novinari krenuli da crtaju semu za polufinale..kao da smo vec tamo.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 Japan \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 (edited) ah da umalo da zaboravim - drago mi je da ultimativno najveci fudbalski bednici zavrse takmicenje kao poslednji u najslabijoj grupi..i to su ih onako malkice i pokrali da bude jos sladje..ko vas jebe glupi italijani pobedila vas SLOVACKA...eeeeeej zabavnik, salata i pekarik ROFL Edited June 24, 2010 by GibanicA Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
LanFan Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 jos samo da cile odradi spaniju i zivot moze da pocne :) Quote It is in the end whatever the hell I want it to be, and when I'm through with it it's gonna blow a hole, this wide, straight through the world's own idea of itself. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 Ju ju usra ih japan. Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 mislis? kako znas za te likove :/ svako ko iole prati nas fudbal zna za njih. @vidic jebeno se setite kako je uleteo protiv rumuna u bukurestu,uklizao je kao debil i lopta se podigla do ivanovica koji je tad dao gol.Mislim sad jebtoe pricate o tom Teriju,kao JOJ BACIO SE KO CAR,pa po toj logici onda je Runi nesretniji od Pantelica!I da,gledao sam onaj drugi gol holmana,koji na stranu sto je on pogodio,ali stojkovic debil izgubi orijentaciju kad krene da izadje da smanji ugao,i stoji na petercu i chuva levu stativu,pa jebote,da je stajao na sredini peterca mozda bi i odbranio! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 stoper treba da izblokira/udje u/spreciudje sut,a nije da nije mogao i opet kazem ne krivim Vidica za poraz -.- jbg da ne kopam sada naucne radove na temu fotografije... "fotografija je sve samo ne odraz stvarnosti"... drzimo se statistike... a evo sta ona kaze za linkovane fotografije: vidic vs terry touches 86 54 passes 66 35 balls won 35 24 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 krasic je lose odigrao... i ne nije se vracao da zatvara bilo sta ni protiv nemaca ni protiv kengura... dribling mu je u 90% uz liniju kao i sama igra i kretanje, to je predvidivio i lako se zatvara ako nema jos jednog saigraca koji ce da pravi carlamu blizu njega.... i da trebao je da ga menja ali da pojaca vezni red koji se pokidao u prvom poluvremenu... ista greska kao i protiv nemaca ne osvezava vezni red koji je strikao i razvalio prvo poluvreme... zigic maksimalno jedno poluvreme treba da igra ili 30 min i dosta... kacar i nesto al mrdja nista od prilike :( nije bas efikasno oslanjati se na resenja kratkonogih igrache protiv strvina kao sto su ganci i australci... brzi su na 3 metra i onda cao... umesto da razbijamo mi glumimo brazilce koji to nismo vec 20+ godina svaka cast na trudu, i delimicno prikazanoj lepoj igri koja dugo nije vidjena... malo je falilo ne treba biti na kraj srca, kakava nam je skola fudbala i fudbal u ligi ..... ninkovic je pravo iznenadjenje (onaj faul je bio cist crveni al jebg) stankelja izginuo rudarski :| vida jebote, nadskochili ga koliko puta u tekmi? plus okrece ledja na sutu iz kojeg smo primili gol... uf, odbrambeni koji okrece ledja na sutu? wtf?? ne sviranje penala je omg, toliko penala svirano iz istih situacija i nama nista, kao krajnje poseravanje u oko... meh jbg da ostane neki kostur za evropsko pa da nastavimo gde smo stali... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 "Brate, kako me nervira kad ukljucim da gledam vuvuzela koncert, oni sabani krenu da igraju fudbal, i igraju ga do zavrsetka koncerta." Quote I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 svuda te ima Xzore ;D Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 ne znam, ja sam pro vidica u ovom slucaju:) on bi lakse blokirao taj sut kolko se secam nego izbegao, sto implicira da nije lenj i nepozrtvovan, sto dalje implicira da je procenio da treba da izbegne loptu. glupo ili ne, to nije bitno, bitno je sto mu kenjate da se ne trudi, a ne da je glup. dalje, nasi ljudi nekako imaju krajnje otrovnu selektivnu memoriju, prosto je vazduh gust od tih isparenja. uzmimo da je vidic apsolutno kriv za oba gola australijanaca, eto. a opet, niko ne pominje to sto je jebo kevu u svim ostalim segmentima i tokom cele tekme. nekako sto se fudbala tice, nasa raja je najotrovnija i najfatalisticnija, il izlaze na ulice kad pobedimo sakate nemce (ko da smo osvojili ne svetsko, nego intergalakticko prvenstvo) ili oce da kolju i vesaju na terazijama kad izgubimo:) nema izmedju. interesantno mi je to jer recimo, kad se takve stvari desavaju u kosarci, fatalizam je na znatno manjem nivou, iako smo u kosarci bolji sto puta nego u fudbalu. u fudbalu smo vec decenijama krajnje prosecni. sto se mene tice, ponavljam, tekma protiv australije je najgotivnija igra nasih koju sam ikad video na bilo kom takmicenju od kad sam bio u mogucnosti da razumno i zrelo pratim sportske dogadjaje (dakle, sfrj tesko da dolazi u obzir:) ). takodje, nerealna ocekivanja. ljudi misle da ako se sabere neka individualna gotivnost ili pak cena pojedinacnih fudbalera da se tako racuna gotivnost tima, e pa nije, pitajmo francuze 2002:) a za kontra primer mozemo da pitamo nemce evo bas sada:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 nemce? pa oni se iskljucivo oslanjaju na turcinovu individualnu gotivnost, da se ne ponavljam previse s tom temom..a i cena mu je ja mislim trenutno raketno porasla..i ne treba zaboraviti da su svajn i lam svakako vrhunski igraci na svojim pozicijama.. ponavljam ne treba biti nezadovoljan i treba biti realan - niti je krasic neki igrac (decko u 90 odsto situacija ide samo dribling udesno,lako ga je zatvoriti, psihicki je ocigledno slab, ume dobro da odigra ali ne treba ga forsirati i oslanjati se na njega) niti je zigic neki spic..stankovic je dobar igrac za sistem, ali ovde mi nemamo tako ukomponovan sistem..milijasa je sezona u vulvsima ubila, bane i vidic su odigrali krajnje korektno..lukovic,jovanovic i kolarov odigrali vrh..ninkovic se takodje pokazao..znaci sveukupno, nije tako crno a da smo imali malo vise srece bilo bi ekstra, samo sto kapiram da bi opet ljudi kenjali `a sto nismo izbacili ameriku` ili `a sto nismo izbacili urugvaj`..ko da smo jebena spanija.. jedinih par da kazem mozda gresaka su nedavanje sanse Tosicu i Kacaru vise..a ne kuzmi i lazovicu.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 Kuzma je sem penala sabio... I mozete vi pricati koliko god hocete da je Krasic ogranicen, on je probijao i da smo imali dobrog napadaca bilo bi svega... Ovako jbg, nece ova generacija ostvariti vrhunske rezultate, a bojim se i neke naredne jer se vrhunski napadac ne nazire :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 Evo malo polu offtopic :) http://www.youtube.com/watch?v=NXPPyjtw5WU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 mislis? dvini brate...pokusavam da ti kazem da lopta moze da se odbije u 1000 drugih smerova, to sto si mi okacio link gde se odbija bas tamo gde ne treba ne znaci nista :) a i logika 'bolje da je ne diram, mozda je odbijem u drugi ugao!' je sama po sebi smesna Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 nekako sto se fudbala tice, nasa raja je najotrovnija i najfatalisticnija, il izlaze na ulice kad pobedimo sakate nemce (ko da smo osvojili ne svetsko, nego intergalakticko prvenstvo) ili oce da kolju i vesaju na terazijama kad izgubimo:) nema izmedju. interesantno mi je to jer recimo, kad se takve stvari desavaju u kosarci, fatalizam je na znatno manjem nivou, iako smo u kosarci bolji sto puta nego u fudbalu. u fudbalu smo vec decenijama krajnje prosecni. takodje, nerealna ocekivanja. ljudi misle da ako se sabere neka individualna gotivnost ili pak cena pojedinacnih fudbalera da se tako racuna gotivnost tima, e pa nije, pitajmo francuze 2002:) a za kontra primer mozemo da pitamo nemce evo bas sada:) pa da vidimo zasto je to tako :) prvo fudbal je najrasprostranjeniji sport :) jer moze da se igra svugde .treba ti nesto sto lici na loptu i to je sve :)i onda je tu marketing :) kad si ti video da se o basketu prica ovoliko ?! Novine nas stalno bombarduju informacijama o fudbalu za svako prvenstvo postoji posebna emisija o nasoj reprezentaciji :) sere se non stop :) sve u svemu ljudi su usmereni na fudbal :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 25, 2010 Author Report Share Posted June 25, 2010 ovo je bilo posle nemacke, u petak u tekstu kazhu da je ovo pre tekme sa nemachkom :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 pre ili posle, zar je bitno, od par piva i cigara neće umreti sigurno, da ne govorimo da se svi leše od mnogo jačeg alkohola redovno vikendom posle tekmi :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 vidic se trudio, za razliku od manchestera on je ovde postavljao celu odbranu i sve je to ok... ali ali on je okrenuo ledja shutu ! on se nije sklonio, on je okrenuo ledja! isto tako ga je mogla pogoditi lopta iako je okrenuo ledja... mislim kada te uche da ne okreces ledja na shutu ? posle 5-6 treninga? to ti k'o na basketu kada neko ide na shut za tri a ti igras odbranu tako sto skochis ispred njega dok ti je u rukama vrela pljeskavica :D a i kako se ne bi primili na fudbal kad se prenosi SVE utkamice ! wtf! malo gde se to jos radi sem u srbiji :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 (edited) Ajde koji vam je, nismo ispali zbog Vidicevog sklanjanja niti zbog skoka Cahila. Ispali smo zato shto smo promashili 5 cistih shansi i zato shto nemamo vrhunskog napadaca. Nishta strashno, momci su igrali i dali sve od sebe. Antic je uradio koliko je trenutno mogao sa njima i da se je bilo malo koncentracije u zavrshnici sad bi sve pricali "Antic bog". Samo da Antara ostane i dalje, pa cemo se dogodine radovati na EP ako Bog da ovog puta. Edited June 25, 2010 by Sting Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 (edited) pa produzio je ugovor do kraja EP-a , ako se ne varam edit: tj do kraja kvalifikacije, da ne ispadnem baxuz posle :D Edited June 25, 2010 by siniSter Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 Znam da su produzili, ali Srbi su cudo . Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 To bi bilo do jaja, da konacno jedan selektor ostane malo duze sa repkom. Nesto kontam, da su oni tek protiv Australije shvatili kako treba da igraju kao tim na prvenstvu, e sad to sto napad malo fejluje, jbg. Enivej, svaka cast, po prvi put posle dosta godina me nije sramota fudbalske reprezentacije svoje zemlje. Quote There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts