Diego Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 place mi se od ovih francuza i truba prokletih. Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SrdjanO Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 e kad pomislim da cemo slusati ove trube do kraja SP, ne gleda mi se vise [V] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 Mute- dve muve jednim udarcem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 I roj pcela! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 Samo da izrazim svoje oduševljanje ovim kalendarom, majstorski odrađeno. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 Trbaju nam onakvi napadaci kao sto ima juzna afrika koji mogu da u kontri iznesnu loptu i raspale po golu, Patnelic bi svaki put pao :( Nego, ne znam da li je neko provalio, ja sam na keca i prvernuo sam se u neverici. Naime pesma koju je pevao onaj Alzirac na otvaranju Snimak sa otvaranja spot pesme Je u stvari old skul hit Dragane Mirkovic http://www.youtube.com/watch?v=Yk0fAeuCOxQ Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 (edited) Savke, nemoj da kacis spotove nekih spodoba na topiku o svetskom prvenstvu u fudbalu. Ne zanima nikog uvodna pesma. Edited June 11, 2010 by leisure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 zashto si ti upoznat sa pesmama dragane mirkovic, to je pravo pitanje :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 Ako im za 2 nedelje ne dosade one sprave, ovi iz fife bi trebali da im zabrane to, jer mnogo ljudi nervira to duvanje. @kofi adikt http://en.wikipedia.org/wiki/Didi_%28single%29 Quote I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 (edited) Savke, nemoj da kacis spotove nekih spodoba na topiku o svetskom prvenstvu u fudbalu. Ne zanima nikog uvodna pesma. Eto, smejanje mi je to sto neki tamo (za nas) random Alzirac na jebenom otvarnju SVETSKOG PRVENSTVA, peva hit iz 90tih od jebene Dragane Mirkovic, ako ti nisi nasao ni mali rofl momenat u tome, jebiga, mora da se previse kul. @rev: Bre brate, 90-tih ovo nije moglo da se izbegne, hit svakojakih slava, svadbi, proslava, rodjendana i ostalih veselja :D @Xzor: Ne znam kad je DM snimila ovo, ali izgleda da je ipak ona od njega ukrala, lol :D Inace one trube zujare mi totalno ubijaju draz utakmica, ali kontam da ne mogu da im zabrane jer im to dodje kao nacionalni navijacki intrument. U pitanju se proklete vuvuzele Edited June 11, 2010 by Capitaine Kotscha Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 e poz uspeo sam da gledam 2. poluvreme Francuska vs Ugruvaj, koja tuga od fudbala. Trube bolesne. Bice bolje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaaa Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 Eto, smejanje mi je to sto neki tamo (za nas) random Alzirac na jebenom otvarnju SVETSKOG PRVENSTVA, peva hit iz 90tih od jebene Dragane Mirkovic, ako ti nisi nasao ni mali rofl momenat u tome, jebiga, mora da se previse kul. @rev: Bre brate, 90-tih ovo nije moglo da se izbegne, hit svakojakih slava, svadbi, proslava, rodjendana i ostalih veselja :D @Xzor: Ne znam kad je DM snimila ovo, ali izgleda da je ipak ona od njega ukrala, lol :D Inace one trube zujare mi totalno ubijaju draz utakmica, ali kontam da ne mogu da im zabrane jer im to dodje kao nacionalni navijacki intrument. U pitanju se proklete vuvuzele ne seri da je to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 Nabijem mu je u dupe, bash! ;c Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 jeste čuli bre, "NOBODY WILL STOP VUVUZELA!! VIVA VUVUZELA!" fucking niggers... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 (edited) ahahhaha @ klip i jebene vuvuzele Edited June 12, 2010 by reiser Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 You stinky Aids people from monkey country south africa calls vuvuzela your culture and tradition??? You are pefetic your tradition is aids and vuvuzela and you are troublemakers and non-workers.. why dont you have tradition of eating bananas and jumping like maniacs.. o yea that is your heroic tradition LOL--- YOU CAN BLOW THAT SHIT WHEN YOUR COUNTY IS PLAYING... WHEN OTHER COUNTRY IS PLAYING YOU WILL HAVE ASS KICKED YOU ARE PROVOCATING OTHER PEOPLE AND BEING COMPLETLY HOSTILE AND IGNORANT... btw meksiko ce da odere francuze :D Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 ahaha vuvuzela :D ma nek duvaju, dobice svi zaushke za dva tri dana :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 Eto, smejanje mi je to sto neki tamo (za nas) random Alzirac na jebenom otvarnju SVETSKOG PRVENSTVA, peva hit iz 90tih od jebene Dragane Mirkovic, ako ti nisi nasao ni mali rofl momenat u tome, jebiga, mora da se previse kul. @rev: Bre brate, 90-tih ovo nije moglo da se izbegne, hit svakojakih slava, svadbi, proslava, rodjendana i ostalih veselja :D @Xzor: Ne znam kad je DM snimila ovo, ali izgleda da je ipak ona od njega ukrala, lol :D Inace one trube zujare mi totalno ubijaju draz utakmica, ali kontam da ne mogu da im zabrane jer im to dodje kao nacionalni navijacki intrument. U pitanju se proklete vuvuzele lepo ti je čovek rekao, odjebi sa Draganom Mirković i sličnim glupostima na ovakvom topicu, kkthxbye Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 (edited) ubice ih ova Koreja, iako su sudije lopovi Edited June 12, 2010 by Cela_ Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 Necu vise Highl1, majke mi! -_- Ova Koreja pere bre fudbal, brzi su, okretni, tehnicki odlicni, sinhronizovani, otvaraju kontre ko od sale. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 tovari budjave grke TOVARIIII.kolko grcka repka i njima slicne(francuska?:)) unistavaju fudbal i treba da gube!jedva cekam sta ce veceras biti engleska-usa.moram da priznam da cu navijati za amere, ne znam ni ja zasto:O Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 sto vise meceva gledam vise sam nestrpljiv cekajuci nas vs gane Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 ja cekam argentinu :) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
dM - qba Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 Sad ce da vidimo kako igraju africke nacije protiv velesvetskih sila Quote "i am from holland and i say eastern europa is epic win . cheap beer, blonde chicks & lots of guns." Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 argentina : niggers 5:0! srbija sutra igra ko grcka danas :C Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts