TheJack Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 Jel neko cuo sirene za uzbunu (kao '99.) sinoc oko 23h? Koliko sam se istripovao... Dobro jutro, radim za maturski ispit. Koliko je zanimljiv ovaj C toliko i smara. There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 Jutro narode. Idem na kolokvijum po ovom bljutavom vremenu i josh nekih par stvari da uradim posle. Necu kuci dok se ne smrkne, a tako i sutra. Zafalice mi sna, samo tako. :( . Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 sta je svitjom? jel dumro : o dobrojutroske, fino jutro za celodnevno izlezavanje po krevetu i gledanje filmva/igranje hona :))))))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 kolko te boli kurac, mi ostali moramo na pos'o 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 da, al zato sam se ja raspo za vikend dok si se TI izlezavao ili blejao napolju :) doduse juce prva smena do 4, od 5-7 basket raspao se, pa onda na fudbal u balon od 8-9... nije mi dobro bilo sinoc... jos uvek sam umoran :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 Sirene za uzbunu? :) Moram priznati da nisam čuo ... Ali se jesam smorio kad sam video ovu kišu ... srećom pa sam do zgrade stigao pre nego što je počela kiša, vidim da sad lije ko iz kabla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 :( Jebem ti umerno kontinentalnu klimu, alergene i martovsku platu u junu mesecu! QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 jbte, pocnu potkolenice da me do jaja bole posle basketa, ili odbojke, ili bilo cega sto zahteva povremeno skakanje i predstavlja mi veliki problem. A kakav sam idiot mrzi me da idem do doktora, jer sam u vezi svega u fazonu "ma procice" kupi uloske :) pravac rudo :) i uzmi one za sport ne neke za hodanje :) oko 4000 su Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 srbin, nelicencirani arhitekta, ispravlja gradjevinski projekat renomiranog spanskog urbaniste, za potrebe ruskog investitora. Size ove i prethodne moje nedelje...josh svaki dan moram, po kishi do Djerma, do kancelarije. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 Bulevar izgleda ko da je juče završen Drugi svetski rat Inače ćaos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 A tek dole Karađorđeva! A i kiša ne pomaže celoj stvari :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 srbin, nelicencirani arhitekta, ispravlja gradjevinski projekat renomiranog spanskog urbaniste, za potrebe ruskog investitora. Size ove i prethodne moje nedelje...josh svaki dan moram, po kishi do Djerma, do kancelarije. Kad se jos malo probijes u poslu, moci ces da radis projekte koji ce potpisivati renomirane srpske arhitekte...:( Tako da, opusti se i pokusaj da uzimas sto vise para :))) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 bio malo u valjevu u petak pa onda na zlatiboru do nedelje, nijednu noc nisam spavao poshteno i sinoc kontam da cu da se naspavam ko zmaj kad ono samo shto sam lego krenu stomachne tegobe :/ sumnjam na jagode-jogurt-sladoled kombo, ebeno sam celu noc proveo na wc sholji gledajuci south park :((( em sam propustio trening, em danas imam brdo obaveza, em ovaj pljusak, a stomak josh uvek boli... jebeno ne mozhe gore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 http://www.insidehw.com/Reviews/Graphics-cards/The-Ultimate-Graphics-Card-Round-up-Spring-2010.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 Gratz vudi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 bravo Vudu Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 vudu gospodar sveta The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 http://www.insidehw.com/Reviews/Graphics-cards/The-Ultimate-Graphics-Card-Round-up-Spring-2010.html :( - za perspektivu prcanja \O/ :) JEAA - za sve ostalo! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 Neko bi trebalo da izradi formulu koja proračunava kako opada broj grafičkih kartica na testu u skladu sa dužinom radnog staža :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 Kada god se na forumu kaze 'neko bi trebao da uradi/izradi etc...' taj neko je Vudu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 Ala sam umoran, a pritom me boli i grlo + vecheras matura... Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 (edited) glupi internet Edited May 31, 2010 by absolute QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 pa sta se ovo desava?! ova kisa pada sve jace i jace i tako vec par sati! bas me zanima kakva je guzva u gradu ^_^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuDu Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 Jebena kisa me probudi ovako rano =/ People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 au,ubila me kisa,do sad sam spavao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts