Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Jel neko cuo sirene za uzbunu (kao '99.) sinoc oko 23h? Koliko sam se istripovao...

Dobro jutro, radim za maturski ispit. Koliko je zanimljiv ovaj C toliko i smara.

There are people who almost never smile but are almost always happy.

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

kolko te boli kurac, mi ostali moramo na pos'o

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

jbte, pocnu potkolenice da me do jaja bole posle basketa, ili odbojke, ili bilo cega sto zahteva povremeno skakanje i predstavlja mi veliki problem. A kakav sam idiot mrzi me da idem do doktora, jer sam u vezi svega u fazonu "ma procice"

kupi uloske :) pravac rudo :) i uzmi one za sport ne neke za hodanje :) oko 4000 su

Нема  будућности без истине.

srbin, nelicencirani arhitekta, ispravlja gradjevinski projekat renomiranog spanskog urbaniste, za potrebe ruskog investitora. Size ove i prethodne moje nedelje...josh svaki dan moram, po kishi do Djerma, do kancelarije.

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

srbin, nelicencirani arhitekta, ispravlja gradjevinski projekat renomiranog spanskog urbaniste, za potrebe ruskog investitora. Size ove i prethodne moje nedelje...josh svaki dan moram, po kishi do Djerma, do kancelarije.

Kad se jos malo probijes u poslu, moci ces da radis projekte koji ce potpisivati renomirane srpske arhitekte...:(

Tako da, opusti se i pokusaj da uzimas sto vise para :)))

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

bio malo u valjevu u petak pa onda na zlatiboru do nedelje, nijednu noc nisam spavao poshteno i sinoc kontam da cu da se naspavam ko zmaj kad ono samo shto sam lego krenu stomachne tegobe :/ sumnjam na jagode-jogurt-sladoled kombo, ebeno sam celu noc proveo na wc sholji gledajuci south park :((( em sam propustio trening, em danas imam brdo obaveza, em ovaj pljusak, a stomak josh uvek boli... jebeno ne mozhe gore.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...