momcilo12 Posted September 25, 2010 Report Share Posted September 25, 2010 Ne može da se prekine cutscene na početku igre. :-( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 25, 2010 Report Share Posted September 25, 2010 Prilikom instalacije prva stvar posle DirextX-a 9 je instalacija Steam-a. Neka hvala... Umesto Setup.exe treba da pokreneš Skidrow-ov Installer.exe sa diska koji će raspakovati SID-ove bez instalacije Steama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 25, 2010 Report Share Posted September 25, 2010 vudu kako ti sve jebeno znas:)...btw, jel mogu ovo da igram na mom kompu:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 25, 2010 Report Share Posted September 25, 2010 Ne, zato što je vnogo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted September 25, 2010 Report Share Posted September 25, 2010 posle dvojke svaka naredna civilizacija je bila fail barem meni, ima onih kojima je bitno da su jedinice lepshe nacrtane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted September 25, 2010 Report Share Posted September 25, 2010 posle dvojke svaka naredna civilizacija je bila fail barem meni, ima onih kojima je bitno da su jedinice lepshe nacrtane what is this i dont even Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted September 25, 2010 Report Share Posted September 25, 2010 ja nisam skinuo nikakav steam samo sam extraktovao igru bez instalacije sve sljaka super i mogu da prekinem onaj film na pocetku esc :D igra je stvarno super vise mi se svidja nego 4 ne moze da se ljudi iz grada preusmere gde da rade to sada ide automatski resoursi ne moraju biti pobezani putem samo da je napravljen mine ili vec sta ide na resours i najbolji deo igre je kako se siri granica , kupujes hexagon po hexagon Quote prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
momcilo12 Posted September 25, 2010 Report Share Posted September 25, 2010 ne moze da se ljudi iz grada preusmere gde da rade to sada ide automatski Može, u gradu pritsneš na cittizen alocation (+), tako dobiješ napisano koliko koje polje nosi, i mogućnost da postaviš ko će gde da radi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted September 25, 2010 Report Share Posted September 25, 2010 ooo nice nisma znao da moze da se daje karma sada bi dobio +1 :D Quote prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 25, 2010 Author Report Share Posted September 25, 2010 Može i karma da se daje, donji desni ugao njegovog posta. Sada daj obojici! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted September 25, 2010 Report Share Posted September 25, 2010 Umesto Setup.exe treba da pokreneš Skidrow-ov Installer.exe sa diska koji će raspakovati SID-ove bez instalacije Steama. Bravo! Tnx za ovaj info, odo' da instaliram :) Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted September 25, 2010 Report Share Posted September 25, 2010 jos nisam sreo belgrade :D Quote prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted September 25, 2010 Report Share Posted September 25, 2010 Prvi utisak mi je jako pozitivan. Zbogom spavanje, hello podočnjaci :P Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 25, 2010 Report Share Posted September 25, 2010 Auh kako je dobra igra Presao sam onaj tutorijal, Belgrade sam odmah osvojio >:D Sve je super odradjeno, i jako zarazno ko sto sam i ocekivao... Za sada mi jedino nije jasno, stavio sam recimo da workeri rade automatski, i jedna jedinica workera se zabila u grad i tu ne mrda, pa nisam siguran sta tacno rade ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted September 25, 2010 Report Share Posted September 25, 2010 verovatno kukaju kako im je tesko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 25, 2010 Report Share Posted September 25, 2010 ahaha, rekicar! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted September 25, 2010 Report Share Posted September 25, 2010 to se desava i u cetvorci kad nemaju sta da grade Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 25, 2010 Report Share Posted September 25, 2010 Aha, znaci moram ruchno onda te da uposlim da grade makar puteve... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted September 25, 2010 Report Share Posted September 25, 2010 hmm kako da aktiviram da rade automatski :D smorio sam se sa radnicima jer sve sam postavljam Quote prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrHe Posted September 25, 2010 Report Share Posted September 25, 2010 Aha, znaci moram ruchno onda te da uposlim da grade makar puteve... to sad i nije tako pametno da se radi jer sad placas odrzavanje puta 1g/polju inace igra je super :D jeste blago zatupljena tj priblizena "masi", ali je i dalje zabavna i ima ono cega se svi plasimo "just oneee moar turn!!" :D Quote mrf... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted September 25, 2010 Report Share Posted September 25, 2010 Upalio sam samo na 15 minuta, nemam vremena da je igram trenutno pa vas molim da mi objasnite par stvari: 1. Da li moram luksuzne resurse da vezujem drumom, i da li je održavanje drumova uveden da ne bi spamovali svako polje njima? 2. Da li su zlato i nauka i dalje u direktnoj vezi? 3. Kako ide proizvodnja setlera i workera? Koliko sam video vratili su na stari sistem gde gubiš populaciju i ne smanjuje se rast, ali nisam imao vremena da proverim 4. Da li mogu da biram na koji će sledeći tile da se grad proširi preko kurtule? 5. Video sam da tekst Japanaca pominje da su idustrious narod - da li je to fluff ili stvarno postoje neki skriveni bonusi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted September 25, 2010 Report Share Posted September 25, 2010 ja puteve pravim samo izmedju gradova i u pravcu u kojem osvajam, da brze idem. svi resursi su ti spojeni automatski, tako da nema potrebe da ih povezujes sa gradom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 26, 2010 Report Share Posted September 26, 2010 Da ali koliko sam skontao iz tutorijala dobija se neki bonus kada povezes recimo rudnik sa glavnim gradom ili recimo da ti put prolazi kroz neki rudnik/farmu/shtalu ili sta god? Mozda sam i pogresno razumeo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted September 26, 2010 Report Share Posted September 26, 2010 1.ne samo napravis mine gde je rudnik srebra i dobijes bonus 2.nisam siguran 3.mislim da se ne trosi broj radnika ali kada pravis setlera ili workera stoji tako da ne moze da se poveca koliko sam video 4.da ubedljivo najbolja stvar od kulture se random siri jedno polje ali ti mozes da kupis polja koja tebi odgovaraju cena tipa krece od 50g 5.mislim da nema bonusa skrivenih osim da im jedinice trse max i kada su otrsene Quote prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
salejemaster Posted September 26, 2010 Report Share Posted September 26, 2010 povezivanje putevima daje bonus samo kada put povezuje glavni grad i neki drugi grad, povezivanje s rudnicima i ostalim gradjevinama ili da put prolazi kroz njih ne daje nista Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts