Longleyy Posted May 4, 2010 Report Share Posted May 4, 2010 @ pizza cena i velicina i to: Secam se da mi je bio trip kada sam u bg-u prvi put jeo parce pizze, kod tome su me odveli kao najbolje, jeste kul pica samo sto me iznenadila velicina i cena, tada je bilo valjda 50 dinara, ali dzaba kada mi treba 4-5 komada, tako da mi dodje na isto dal dva od 100 ili vise tih malih. A karibik je snizio cene pica u novom sadu, svuda je bilo parce oko 120 dinara, u ciao je i dalje i oni dosli sa mega dobrom picom, 100 dianra ogromno parce, uvek vruce i preukusno, i bolje picerije su snizile na 100 da ostanu konkurentni a ove losije su spustile na 80, pre karibika nisam vidjao picu za ispod 100 din u ns... Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 4, 2010 Report Share Posted May 4, 2010 (edited) gde je taj kli kli? jebao me maturski, trebalo je da poslusam margija i uzmem nesto iz biologije, umesto da se mucim sa ovim sto volim xD na greshkama se uchi al siguran sam da i sledeci put necesh poslushati:P uvek ti ostaje ona Ad augusta per angusta;) Edited May 4, 2010 by Urgh No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 4, 2010 Report Share Posted May 4, 2010 @ pizza cena i velicina i to: Secam se da mi je bio trip kada sam u bg-u prvi put jeo parce pizze, kod tome su me odveli kao najbolje, jeste kul pica samo sto me iznenadila velicina i cena, tada je bilo valjda 50 dinara, ali dzaba kada mi treba 4-5 komada, tako da mi dodje na isto dal dva od 100 ili vise tih malih. A karibik je snizio cene pica u novom sadu, svuda je bilo parce oko 120 dinara, u ciao je i dalje i oni dosli sa mega dobrom picom, 100 dianra ogromno parce, uvek vruce i preukusno, i bolje picerije su snizile na 100 da ostanu konkurentni a ove losije su spustile na 80, pre karibika nisam vidjao picu za ispod 100 din u ns... U La Forzi je bila dobra pica 80 dinara dugo vremena, onda su digli na 90 i u roku od 2 dana digli na 100. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted May 4, 2010 Report Share Posted May 4, 2010 na greshkama se uchi al siguran sam da i sledeci put necesh poslushati:P uvek ti ostaje ona Ad augusta per angusta;) sledeci put sigurno necu, ipak se o nekoliko godina radi... tu cu da poslusam jovanu :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted May 4, 2010 Report Share Posted May 4, 2010 morao je da mrtvi vetar da pocne... "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 4, 2010 Report Share Posted May 4, 2010 (edited) @ mra nishta te ja ne razumem sad, al samo ti slushaj jovanu:P;) Edited May 4, 2010 by Urgh No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 4, 2010 Report Share Posted May 4, 2010 Slusaj mene, zajebanog arhitektur \o/ iskopao ovo IDEMO! Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 4, 2010 Report Share Posted May 4, 2010 I još uvek nisi ispravio onu ribu što sedi u travi ko na kurcu :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 4, 2010 Report Share Posted May 4, 2010 pa gde ste bre ljudi! :D odneo sam juce komp u servis, imam jos uvek garanciju na graficku, tako da sad cekam da mi to zamene... U medjuvremenu sam nakacio ovaj matori komp, moze da posluzi za surfovanje i ostale lake radnje. :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 4, 2010 Report Share Posted May 4, 2010 znači ništa od blejkanja na kompu dok ne poprave :( 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 4, 2010 Report Share Posted May 4, 2010 i nista od kanterice s ortacima :( Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 4, 2010 Report Share Posted May 4, 2010 ste videli one nashe gajbice piva na expo 2010 u shangaju It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 4, 2010 Report Share Posted May 4, 2010 znači ništa od blejkanja na kompu dok ne poprave :( pa, eto mogu na ovom, ali malo smara. :D i nista od kanterice s ortacima :( iiiih, hvala bogu pa postoje igraonice! :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 4, 2010 Report Share Posted May 4, 2010 E sabija ovaj nas paviljon ! Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted May 4, 2010 Report Share Posted May 4, 2010 Leska nishta ne mozhe omesti :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted May 4, 2010 Report Share Posted May 4, 2010 meh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted May 4, 2010 Report Share Posted May 4, 2010 ko mi jeba mater da budem u vezi ovoliko dugo... kako zene nikad ne nauce da smo mi kuronje jednostavna bica. daj da jedem i da prcam i ja sam zadovoljan. sve preko toga je suvisno i zasto misle da su ti naudile nesto time sto su te obrisale sa fejsa? glupost ontopic - prosao jednu major svadju, znam da sam u pravu tako da mi je savest mirna i idem da spavam,valja uciti za faks sutra Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 5, 2010 Report Share Posted May 5, 2010 Tvoj zivot je mrak, vise nisi ni jak, tvoj povratak..... uh zaboravih kako dalje ide? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted May 5, 2010 Report Share Posted May 5, 2010 hahaha, blam me shto znam :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted May 5, 2010 Report Share Posted May 5, 2010 Dobro jutro... Stigoh na posao, jedva sam ustao, spavao sam ko komiran... Ovo vreme neko sparno. :) Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 5, 2010 Report Share Posted May 5, 2010 Fino sam spavao, sve dok se u pola sedam jutros nisu odvalila vrata od komode i pala na patos u sobi ... onda više nisam fino spavao, mada sam začudo ipak uspeo ponovo da zaspim. Onda neko čudno vreme napolju, tmurno, a sad nije ... i tako :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 5, 2010 Report Share Posted May 5, 2010 deste deste! :) ustao ujutru da napisem neki esej, sad mogu da blejkam do nekih 3, pa idem da pokupim kartu sto sam dobio za dubfire-a (YES!), pa na predavanje, pa uvece kanterica... hihi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted May 5, 2010 Report Share Posted May 5, 2010 Serem se na fax! Dodjem na vezbe da bih video da ih nemam i da su odlozene za neku drugu grupu a ne za ovu u kojoj sam ja. Jebeni degenerici. Kako najbezbolnije da stignem u Brace Jerkovica? ;c . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 5, 2010 Report Share Posted May 5, 2010 sa trga 26-icom do kraja. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 5, 2010 Report Share Posted May 5, 2010 Dubfireeeeeeeeeee uskoroo jeeaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts