skrimke Posted May 3, 2010 Report Share Posted May 3, 2010 meni taj pizza cut nije nista posebno, pica mi je nekako sasvim obicna, nezacinjena i ni malo socna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted May 3, 2010 Report Share Posted May 3, 2010 (edited) Daj neki ds ako imash dobar...ugojio sam se za vreme zime :/ Ochigledno ne mislimo na istu hemiju :D Ne znam za vas ali meni je Bucko > cut Edited May 3, 2010 by uNkindTJM ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 3, 2010 Report Share Posted May 3, 2010 Caribic je omiljena pica 90% Novosadjana. Ima 2 picerije, i non stop su redovi ispred. Pogotovo petkom i subotom posle izlazaka. Stvar je u tome sto su stavili iste cene kao i sve picerije u NS-u, ali duplo vece pice. Tj. parcice. Velika i uvek vrela pica plus neke akcije sa free pepsijima i sladoledima, i eto ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 3, 2010 Report Share Posted May 3, 2010 Keve ti, ko'ko je parče pice u Novom Sadu? Pošto je u bgdu 100 dinara, nije baš kao na drugim mestima. Mislim da je parče po Bucku/Bulevaru 70 dindži (iako je manje naravno). Slično parče kao Pizza Cut ima Perper, ali je 80 dindži. Doduše, njihova pica je ono, mas' i testo... Mislim da je i Taze na toj 60-70din skali, tako da stvarno ne znam ni za jednog "vendora" (pozdrav Igoru) koji ima cenu 100 din, osim Ponchoa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 3, 2010 Report Share Posted May 3, 2010 Mesara Jokic pored Poncha na Novom Beogradu ima mnogo bolju picu od ovih a 90 dinara je. A ima i ona na Trgu, 55 dinara ili 60 je parce, predobra im je. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted May 3, 2010 Report Share Posted May 3, 2010 Najukusnija je pica u pekari Toma kod kneza, ali je mala mnogo. Retko jedem, ali meni gotovo gde god da jedem picu uvek ukusna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 3, 2010 Report Share Posted May 3, 2010 Ima prekoputa VETŠ za 90 dinara, baš je onako pristojna, drži me dva sata :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 3, 2010 Report Share Posted May 3, 2010 lol kupile mi kolege transformersa za rodjendan (uz lastis, klikere i ostale aluzije na to da sam matori konj:) ) i brate sklopio sam ga i rasklopio dvaes puta do sad:) oni matori transformersi nisu bili ovako fensi, ovaj bre ide iz sto posto robota u sto posto auto, nije onako skrnavo nego izvuces sake, vugla, ima kliznih delova, ima 'klik' delova, pomera se u kolenima, zglobovima, sakama, vratu, ramenima, struku, kukovima, rotira se isto svuda...eno sad mi stoji na polici u nekoj jebackoj pozi... totalno je kul, kolko je film sranje, tolko su ove igrackice do jaja:) medjutim, prilicno je nezan, a tesko se pomera, tako da ga ne bih preporucio za divljanje dece nego bas za matore prdonje da kupuju jednog mesecno i da redjaju na polici:) tj vise je model i showpiece nego action figure (zato mi je valjda i do jaja)... ovaj moj nije nesto, al otiso sam ovako naprzen na hasbrov sajt i video starskrima, e brate, ono je tansformacija... brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 3, 2010 Report Share Posted May 3, 2010 cool story bro, ali stvarno Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted May 3, 2010 Report Share Posted May 3, 2010 lep pljusak bio, steta samo sto neki ljudi nisu hteli da setaju, nego su se odmah sakrili... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted May 3, 2010 Report Share Posted May 3, 2010 Kvalitetna bleja u kraju zaista... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 3, 2010 Report Share Posted May 3, 2010 Keve ti, ko'ko je parče pice u Novom Sadu? Pošto je u bgdu 100 dinara, nije baš kao na drugim mestima. Mislim da je parče po Bucku/Bulevaru 70 dindži (iako je manje naravno). Slično parče kao Pizza Cut ima Perper, ali je 80 dindži. Doduše, njihova pica je ono, mas' i testo... Mislim da je i Taze na toj 60-70din skali, tako da stvarno ne znam ni za jednog "vendora" (pozdrav Igoru) koji ima cenu 100 din, osim Ponchoa. Pa 100 dinara je standard cena u svim picerijama. Ima nekoliko gde je nize, ali to su uglavnom Grill-ovi gde je pica eto tu kao, cisto da imaju u ponudi, i tu su mozda 80 dinara. Ali svi se deze 100 dinara ko pijani. Samo velicine parcica variraju. Svi seku na 1/8 dok Caribic i Crna Maca (u porti) na 1/4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted May 3, 2010 Report Share Posted May 3, 2010 (edited) meni je pica na trgu do jaja, svidja mi se sto im je testo 'vazdusasto', kod poncha su takodje solidne mada im je preveliko parce, a i kod bucka su ok sa onim salatama preko... ali mi je definitivno trg n1... eto sad sam gladan opet Edited May 3, 2010 by reiser Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 3, 2010 Report Share Posted May 3, 2010 Meni je Bucko pica odavno sranje. Mislim, kad tebi vadi picu to što staviš preko salatu, šta će ti u suštini pica ... inače mi se dopada Kli Kli, već sam par puta pisao, najbolji odnos "cene i performansi" među domaćim picama. 55 dindži, ok parče a nije neka socijala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 3, 2010 Report Share Posted May 3, 2010 Bucko kurčina, pohvala za Kli-kli 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted May 4, 2010 Report Share Posted May 4, 2010 ja se secam da je najbolja pica nekada bila preko hotela Slavija...neka 2-3 omanja kioska(izmedju Kralja Milana i Nemanjine, taj deo)...ali to vise ne radi :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted May 4, 2010 Report Share Posted May 4, 2010 Samo sam cekao da neko pomene Kli Kli :D definitivno bolja pica od buckove a i jeftinija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted May 4, 2010 Report Share Posted May 4, 2010 gde je taj kli kli? jebao me maturski, trebalo je da poslusam margija i uzmem nesto iz biologije, umesto da se mucim sa ovim sto volim xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted May 4, 2010 Report Share Posted May 4, 2010 Geografija, likovno, muzichko, najlakshi maturski radovi... Inache, dobro jutro, krecem za Beograd za pola sata... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 4, 2010 Report Share Posted May 4, 2010 Kli Kli je dole na ćošku Francuske i Cara Dušana, prekoputa crkve, blizu Jugopetrol crvke itd itd. Dobro jutro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 4, 2010 Report Share Posted May 4, 2010 dobro jutro, drugari. našao sam rent a car (pusa za migšu!), odo sad da vozim. blizu Jugopetrol crvke itd itd. postapokalipsa, gorivo i voda su najdragoceniji, ljudi su napravili hramove od razvaljenih benzinskih pumpi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 4, 2010 Report Share Posted May 4, 2010 ili iznajmiš viću da te hejtuje 8O Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 4, 2010 Report Share Posted May 4, 2010 ili iznajmis gsp od batajnice do medaka za samo 3h Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 4, 2010 Report Share Posted May 4, 2010 haha, vrh :) neću da editujem zaista je ispalo kul :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 4, 2010 Report Share Posted May 4, 2010 najbolje pizza parche jeo sam u svom sapcu, cista perverzija, testo nije pretanko, ali je dole hrskavo a gore mekano, krsh sunke i sira, i josh neki dodatak imaju koji pizzi omogucava da bude sveza, socna i prijatna cak i kad je malo hladnija, po ivici susam, ivica punjena kackavaljem i tako ovo po bg-u i ns-u sto sam jeo parchice su golo govno, premasno, predebelo, prepeceno, malo priloga... poz prosli praznici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts