Dule_smor Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 dushmani, gde ce im dusa...btw, danas dobih trecu dozu vakcine protiv hepatitisa b, sad mogu da se pucam u venu i jebem kurve! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 esi primio i onu protiv svinjskog gripa lol The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 pa nisam ja svinja lol! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 moj te pipa Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 Dule rakiju sipa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 Dule :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 sta je kori, ne primas vakcine da ti zle korporacije ne bi ubacile nanochip u telo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 ne, već da bi sutra bio zdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 a dobro, onda izvini molim te, nije trebalo da primis ni vakcinu protiv decje paralize recimo, pa bi onda verovatno doktori opet bili krivi da si zavrsio u invalidskim kolicima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 nigrola druze stari kako ide zivot na selu Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 nije loše, radi se svašta samo da preživimo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 svratio do usca da kupim malom cetkicu i casicu. prvi put u zivotu sednem da jedem u nekom trznom centru jeo u onom foody restoranu najgora hrana ikada, osecam kancer kako mi preti, radnice 3, jedna na dopu, druge 2 mutave, kecap kao razvodnjena tempera, MIKONOS salata se sastojala od budjavog feta sira, 2 mrtve masline, sluzi iz nosa koja tamo prolazi kao maslinovo ulje i piletine koju su iz susednog kfc bacili kao radioaktivnu. da, imala je 3 tuzna rezanca przene paprike. smrt kapitalizmu u jbte, ja klopao nesto na brzaka u foody-u u ns-u, nije ni blizu tako grozno bilo, mada daleko od savrsenog btw danas se tek oporavih od kumstva u subotu.... bio jebeni vrh :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 koliko gurmana ovde jebote... sad sam dosao kuci,radio neki graficki rad kod drugara,oci me bole od monitora... s obzirom da mu je monitor LG plazmica na zidu jedno metar i po od kompa,ne razumem zasto me bole oci... mozda jer sam gledao u njega 6 sati... oh wait Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 Prokleti bili ti i Kori i dan kad sam jeo tamo :)) Mada,koleginica sa shljake koja zivi tu blizu mi je najstrasnije ishejtovala Zhucu,ali odbijam da verujem u to sto mi je rekla :) reci koleginici da veze nema :) 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 Dobar je zuca skroz, a i cene su ok. Gurmanska u Stepinom Vajatu najbolji has u gradu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 poz za gruju! :D sta poz,morao sam da vas jurim oboje da vam se javim jer sam te provalio da si pobegla iz skole pa da te ne kazem kod mame :)))) danas sam jeo u Pancevu, piletina Buba se zove mesto....uvek ima masa ljudi jako je dobro Poenta kod bube je sto ni ne osetis meso koliko sabijaju prilozi :) Ali ja tamo vise ne mogu da jedem bukvalno mi se zgadilo koliko sam cesto jeo tamo. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 izblejkao fino sa drustvancetom, popili par piva, i idem sad da spavam... sve nesto razmisljam kako da izbegnem faks sutra, mada nesto ne vidim nacin... Mozda ce mi ujutru sinuti neka ideja. :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted April 27, 2010 Report Share Posted April 27, 2010 glavudza me bolcuka :) smorio sam se ...serem ti se na ovaj fejzbuk vise ...majke mi kurac me boli don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 27, 2010 Report Share Posted April 27, 2010 Odo ja da igram mw2 pa da spavam lol! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted April 27, 2010 Report Share Posted April 27, 2010 Laku noc prijatelji :) http://www.youtube.com/watch?v=vMnt3KXbVnc car jebeni car! Aj ko pije da mu nishta nije <3 ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted April 27, 2010 Report Share Posted April 27, 2010 dobro jutro. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 27, 2010 Report Share Posted April 27, 2010 Gurmanska u Stepinom Vajatu najbolji has u gradu. lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted April 27, 2010 Report Share Posted April 27, 2010 . Gurmanska u Stepinom Vajatu najbolji has u gradu. Tu sam isao u osnovnu, ah kakva je pljeka Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 27, 2010 Report Share Posted April 27, 2010 poz o/ car je ova ptica :) jel pika neko xbox ovde? na koji nacin da rezem piratske diskove koje bi skinuo sa neta? (mislim, jel treba nesto da znam?) za ortaka pitam, doneo je od preko, sada treba da odem da uzmem od nekog lika koji je cipovao. Kapiram da on zna verovatno, ali da pitam za svaki slucaj. Ipak je rur core mudrosti i znanja. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts