Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

hehe...

Policija odbacuje velike penise

U indonežanskoj oblasti Papua muškarci sa povećanim penisom neće biti primljeni ni u policiju, ni u vojsku, jer to "predstavlja prepreku u obuci", izjavio je šef papuanske policije Bekto Suprapto.

- Svako ko se prijavi za mesto u snagama bezbednosti biće upitan da li je njegov "vitalni organ" povećan i ako jeste, smatraće se nepodesnim za policajca ili vojnika - rekao je Suprapto. Papua je naseljena plemenima od kojih mnoga u svojoj tradiciju poseduju tehniku uvećanja penisa umotavanjem u lišće drveta "gatal-gatal".

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

Jos jedna preporuka za Brus Lija, tj "Kod Lija", porcije su preukusne em prevelike.

Ako se neko necka kao kineska hrana, nek proba usijani tiganj, teletina, jelo kao da je srpsko, kako je dobro!

Cak su i cene ok, bas ne udaraju po usima.

Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje.

Jao kako sam se sad lepo najeo... Uuuuuu... Cini mi se nikad lepse.

Sad da napisem neki esej za faks i odoh do Tempa da kupim M&M \o/

Born of a broken man, never a broken man.

Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu

Taj Black & White iz Zorana Đinđića je na mestu na kojem je i bila Luda Kuća. Ima drugi kod kalenca, već sam pisao, nije loš. Mada sad ne pravi više kinez pa ne znam kako će to nadalje da ispada.

Nije na istom mestu, pored je, ima tu jedno 2-3 mesta sa kineskom hranom... Znam Cou iz Black White-a, dobar je kinez, samo sto ne zna ni rec srpskog. A zove se Coa! :D :D

Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare

bas sam pitao starijeg brata, on zna samo za taj u manili

a inace ide na masterse u devetci, i negde oko 10. mesta je u celoj Srbiji(bar bio prosle godine, ove godine se ne takmici)

pih, jebem ti glavni grad koji ima samo 1 snuker sto...btw, ne znam sto se kod nas igra samo taj 9 pool, a ne i obican bilijar...

srpskivojnik-3.jpg

DESTE LJUDI!

Imam utisak kao da me nije bilo 5 dana. :D

Bio sam juce ceo dan u Smederevskoj Palanci, igrali turnis. Vratio sam se jutros u 8 kuci, spavao do 12, i radio 2 rodjisa, dosao kuci u 22h. IJU koji raspad! :D

Idem da legnem sad, sutra ujutru faks...

2ch4bup.jpg

pih, jebem ti glavni grad koji ima samo 1 snuker sto...btw, ne znam sto se kod nas igra samo taj 9 pool, a ne i obican bilijar...

meni su drugari rekli da snuker ima i u delta sitiju,pa sad... :>

Um caruje, Dundo Maroje!

I gde uopshte u centru ima da se kupi kvalitetna pljeskavica?

nema nigde, nažalost. najpristojniji has koji znam u centru je onaj fresco na platou, ili neko kuvano jelo u taze pekari u vasinoj.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...