Corey Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 Ali ti imas 14 godina, wtf?! pa one prve brkove. Mada desi se neki mutant da u osmom razredu ima full bradu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 Ali ti imas 14 godina, wtf?! pa ono, ja sam sa 14 bio bradatiji nego pola odraslih ljudi. a pod dva, gore je ostaviti one tinejdz brkove, pa izgledati ko tepic, nego zapustiti se sa normalnom dubrom... brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 The point is, ne vidim poentu brijanja ako nemas sta da brijes. Dule, po vidjenim slikama, on nema ni te tinejdz mustace. Sad ce Peja da dodje da me zeza da su mi ruzni zulufi Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 @ barbecue sos - Ne mogu da verujem da neko pita gde ovo ima da se kupi :) Pa skoro u svakoj prodavnici koja nije baš neka najjadnija lokalna, a ako hoćeš safe varijantu, veći Maxi, Tempo, Familija bilo koja, Vero itd. @ poljaci - strava, nekako me je pogodilo, što kaže nenad, očekuješ uvek da su oni sigurni, a ako oni nisu sigurni, ko je onda :) @ vojska - ne kapiram ovo za "ukidanje" vojske, zar nije bila priča da će tek početkom naredne godine ukinuti obavezu služenja? @ katarina rebrača - ofis joj prekoputa našeg, a nikad je nismo videli :) @ gta:beograd - strašno, baš horor priča. @ topic - gledao idola :) sad ću malo da raduckam, mogao bih da otpikam pokoji TF2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 @ vojska - ne kapiram ovo za "ukidanje" vojske, zar nije bila priča da će tek početkom naredne godine ukinuti obavezu služenja? ne znam tacno, al sta ti nije jasno? mislim, kakva je razlika oce li pocetkom ili sredinom, ili sredinom ove...vojna obaveza se ukida sigurno. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 The point is, ne vidim poentu brijanja ako nemas sta da brijes. Dule, po vidjenim slikama, on nema ni te tinejdz mustace. Sad ce Peja da dodje da me zeza da su mi ruzni zulufi ma necu vise ni da te zezam... The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 Dule, po vidjenim slikama, on nema ni te tinejdz mustace. jebga, nisam vido slike njegove, ja to generalno:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 (edited) Au Marko nisam se brijao od 3D turnira kad sam imao nesto malo, na slikama se ne vidi posto su sve iz daljine. Sledeci put pre brijanja idu slike !!1 typo Edited April 10, 2010 by aleksandar_ "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 @peja: nesto si me cudno gledao na zadnjem rhh-u, dal' je zbog njih, ne znam :) @aleksandar: ali mene je sestra zezala sa 17-18 godina kada sam se brijao (tad sam onako relativno redovno poceo), ja sa 14 nisam brijac uzeo u ruke. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 mene su u 13 zezali sto se ne brijem, a u 14 je vec bilo degutantno gledati me neobrijanog. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 ne znam tacno, al sta ti nije jasno? mislim, kakva je razlika oce li pocetkom ili sredinom, ili sredinom ove...vojna obaveza se ukida sigurno. Pa ako se ne varam, čovek je na prethodnoj strani napisao "jel to ukinuta vojska?". Pored toga što se zeznuo i vojska nije ukinuta, znamo da je mislio na obavezu služenja. Kada tako pita, po meni je logično da ne misli na to da li će ona nekada biti ukinuta u budućnosti, već da li je ukinuta juče-danas-ove nedelje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 topic: lol, stavim nove zice na dzitru posle tipa dve godine neprilazenja bilo kakvom muzickom instrumentu i skontam da sam izgubio kabal...i onda skontam da je trebalo prvo da skontam da sam izgubio kabal, a onda da stavim na akustaru. sad imam akustaru sa ne-zicama i elektricnu sa novim zicama bez kabla... Pa ako se ne varam, čovek je na prethodnoj strani napisao "jel to ukinuta vojska?". Pored toga što se zeznuo i vojska nije ukinuta, znamo da je mislio na obavezu služenja. Kada tako pita, po meni je logično da ne misli na to da li će ona nekada biti ukinuta u budućnosti, već da li je ukinuta juče-danas-ove nedelje. sacete me tovarite do kraja zivota:) ja nisam skontao da li misli na obavezu sluzenja, zato sto me je gomila ljudi pitala da li je vojna obaveza ukinuta bas zbog toga sto je ukinuta narodna vojska ili zbog nekog drugog razloga. dakle, ljudi mahom tripuju da je ukinuta narodna vojska, pa je samim tim ukinuta i vojna obaveza, medjutim, ukinuta je samo obaveza sluzenja, ali institucija postoji (pored profesionalne, koja je u mnogim drzavama jedina vrsta vojske)... a sto se tice ovoga, sledece godine nema pozivanja, a sad ne znam kad tacno prestaje trip, tj koja je poslednja klasa koja se poziva...nesto mi je u glavi mart, ali tripujem da je do kraja godine, dakle decembar. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 ne vojska, narodna vojska. ljudi su mislili da je ostala samo profesionalna, medjutim, primace se i dobrovoljci koji nece biti profesionalci nego ko i do sad regruti. prijavis se na sluzenje vojnog roka, ko i do sad. i onda cinis pasivnu rezervu kad zavrsis, sve ko i do sada... brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 U suštini, kada odbacimo definicije, ljudi pod "jel ukinuta vojska" misle na obavezu služenja vojnog roka. I tu prestaje svako dalje mozganje "ljudi" tj. "naroda" jer je to u suštini ono što ih interesuje - jel će morati da idu u vojsku ili ne. Oni koji bi baš hteli će krenuti dalje u istraživanje pa će skapirati da mogu dobrovoljno da odu, da mogu da probaju da budu profesionalci itd itd. A prilično sam siguran da pod tim "jel ukinuta vojska" niko ne misli da li Vojska Srbije kao institucija više ne postoji ili postoji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 ja ti kazem da su mene ljudi pitali upravo to...i to upravo iz razloga jer ne znaju da li da se jave, a moje su godiste, ili ne. da je ukinuta, ne bi bilo potrebe da se jave, ovako bi morali. npr, to je jedna razlika koja je vise-manje bitna. tipa imam drugare koji lamentiraju jer su se javili i ne kontaju da sluzenje vojnog roka i dalje postoji i da su svejedno trebali da se jave jer bi ga sluzili jos debilnije i jos kasnije da nisu. jer je to u suštini ono što ih interesuje - jel će morati da idu u vojsku ili ne. ja da se nisam javio, opet bih morao da idem, a da je ukinuto sluzenje vojnog roka kao institucija, ne bih morao. ja neam pojma kolko covek ima godina i zasto pita, pa mu dajem konkretnu informaciju, jer da sam ja pitao isto pitanje, a neko mi odgovorio sa 'jeste, ukinuta', zajebo bi me. e sad, verovatno nece ni te likove smarati, ali onda mora da se odradi neka amnestija ili neko precutno nepozivanje, ali po zakonu, ustanova postoji i onaj koji se nije odazivao na vreme, treba da ide svejedno. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 dobro ajde, lud sam, boli me kurac brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tracktorista Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 :(((((((((((((((( \m/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 (edited) Doolio pisao Correction, siguran sam u to! Edited April 10, 2010 by Niggrola Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 khm, ne znamo da li pinokijev nos moze da raste samo u slucaju da on laze ili postoje i neki drugi faktori, tako da ne, nisam ja pisao ovo:) takodje, mislim da je iz konteksta jasno da se NGM odnosi samo na pinokijevo svesno laganje (bio sam u skoli juce - a nije bio), stavise, dodao bih da ne bi moglo da se odnosi na buducnost, vec samo na proslost ili sadasnjost (ici cu u skolu sutra - a zna da nece; nebitno, ima vremena da se predomisli do sutra. ako ne ide u skolu, opet imamo jos jedan faktor, a to je da li nije otisao jer je zaboravio/bio sprecen ili je prosto lagao.) ako se ja ista pitam, rekao bih da je NGM svesni samoodrzivi kontekstualni prilagodljivi mehanizam koji se adaptira situacijama i fluidno bivstvuje i funkcionise, kao reka koja prilagodjava svoj tok. mislim, ipak je to bajka:) ihaj haj, ima tu svasta:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 hm, neam pojma, zavisi zasto prdi. jel ti oduvek prdela? ako jeste, onda treba da se nasteluju pragovi, a iskreno nemam pojma posto je to zadovoljstvo... mozda su zice previse tanke, pa su opustene, pa landaraju preko tresholda doticne gitare, mozda nije spravljena da se betluje sa tanjim zicama if ju nou vot aj min. pogledaj vrat sa strane, jel su zice generalno preblizu pragovima ili je par pragova izdzikljalo? ako su zice preblizu, ali ujednaceno, onda mozda nema veze sa pragovima, mozda treba bridge da se nasteluje ili onaj neck bridge... probaj da zategnes jos malo zice, pa vidi dal landaraju, kao prirucno resenje. meni na elektricnoj recimo prde devetke i osmice, desetke su na granici, a 11 i 12 je kul, al ionako ne koristim tanje od 11... brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 Alo vudu je ovde covjek za savete! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 nije mi prdela pre uopste, a naizled je sve ok, nisu preblizu zice...isto sranje kad ih dotegnem :P vidi sta prdi, mozda prde repovi od zica na civijama ili nesto jednako retardirano (mada bi to verovatno izvalio, al ko ce ga znati, meni se desavalo:) )... koje su debljine zice i kolko debele zice si stavljo ranije? ako su pretanke, mogu da osciluju u velikom hodu i da kace pragove... brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 ako ti prdi na nekoliko pragova, najverovatnije je da su ti oni otisli, to se cesto desava na nekvalitetnim gitarama, i to uglavnom tamo negde oko 12 praga(nothing else matters!!666) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 jel moze neko da mi objasni zasto obicna poseta breda pita i andjeline dzoli u crnoj gori gde vec dobija 27 reportaza u dnevniku i ostalim emisijama u poslednjih 10 dana? "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 ako ti prdi na nekoliko pragova, najverovatnije je da su ti oni otisli, to se cesto desava na nekvalitetnim gitarama, i to uglavnom tamo negde oko 12 praga(nothing else matters!!666) da, ako je ovo lepo uzmes pa sistemom eliminacije gledas gde tacno prdi i onda vidis sa strane da li je otiso prag, tj da li je nizi nego sto treba i dal zato landara po sledecem. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts