Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Deste ljudi!

Da nisam sinoć do kasno radio, pa video da pada kiša kao nenormalna, danas bih se baš smorio i iznenadio. Ovako, bila fina muzika na radiju, tako da sam pevušio malo na putu do posla (ko zna kako je to izgledalo ovima što su prolazili u suprotnom smeru) i tako. A blizu posla vidim lika koji podiže nasip ispred svog dvorišta pošto je na ulici OGROMNA bara koja mu prelazi u dvorište (koje je ispod nivoa ulice) i sliva se do kuće ... strava.

ni posle 20 godina aktivnog probijanja kroz beograd mi nije jasno zašto nastaje baš toliki kolaps kad pada kiša. pa manje su gužve kad padne sneg na -15.

Ne

sori, ne znam ni sam zašto je zavladalo mišljenje da si svakog cs klinca na forum doveo ti.

ni posle 20 godina aktivnog probijanja kroz beograd mi nije jasno zašto nastaje baš toliki kolaps kad pada kiša. pa manje su gužve kad padne sneg na -15.

Ja kapiram da je to "kišobran-automobil" trip.

Kad pada kiša - "Jao, pada kiša, jao, jao, pokisnuću, idem kolima danas na posao, da se ne cimam".

Kad padne sneg i -15 je - "Jao, jao, pada sneg, klizavo je, ne smem da vozim kola, idem prevozom".

To je moja teorija :)

Jedan od onih dana kada je kolicina cimanja i poslova koje moram da zavrsim obrnuto proporcionalna vremenu koje sam proveo spavajuci predhodne noci :(

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Ja kapiram da je to "kišobran-automobil" trip.

Kad pada kiša - "Jao, pada kiša, jao, jao, pokisnuću, idem kolima danas na posao, da se ne cimam".

Kad padne sneg i -15 je - "Jao, jao, pada sneg, klizavo je, ne smem da vozim kola, idem prevozom".

To je moja teorija :)

dobra ti je teorija, mada ne objašnjava jutrošnju situaciju recimo - epska gužva u tramvaju kod hajata, a ulica totalno prohodna, automobila čak manje nego inače :)

Jedan od onih dana kada je kolicina cimanja i poslova koje moram da zavrsim obrnuto proporcionalna vremenu koje sam proveo spavajuci predhodne noci :(

znači, naspavao si se kao car i ceo dan ćeš blejati? :D

Jutro!

Koliko god da jedem uveche budim se omfg gladan! :/ Vec sam na faxu i bicu ovde do 4-5...

Sto je normalno,jer ne jedes ~7,8 sati.

Inace,opet sam se uspavao,jebeni snooz,mada sad ima u inat sebi da odem do citaone iako verovatno nema mesta.

Um caruje, Dundo Maroje!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...