Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

jbf

nego, ajde ako neko slucajno zna ovde (dovoljno) dobro nemacki, da bude ljubazan da mi prevede jedan mejl, pretty please? :D

kratak mejl je u pitanju, 3-4 reda fazon, al' mi je jako bitno da sto pre izvalim sta tacno tu pise, kontekst i to, te mi gugl trenslejt nije mnogo pomogao :)

Edited by ℑںℵℊℓℯ

:-)

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

nigrolina riba, majku mila...

Nego vratija se u Jagodinu posle 6 nedelje smrti na faksu, sada zasluzeni odmor od 3 dana uz kevinu kuhinju i jagodinske noci :D

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

postovani, dao sam otkaz, vise necu da vas obavestavam o stanju na putevima glavnog grada, a i sire.

jednostavno ova zima predugo traje, mnogo posla, ne moze psihicki da se izdrzi.

vreme je da se nakon 32 godine penzionisem. bilo je i vreme da neko mladji dodje na moje mesto.

nadam se da cu ubuduce cesce posecivati ovaj veoma zanimljivi forum i dati doprinos kvalitetnim postovima!!!

pozdrav svima, a pogotovo coveku pod pseudonimom peja_ :)

sanjao sam da sedim negde u centru grada i da na laptopu citam rur i kao neka nagradna igra i uslikaju me i dobijem nagradu

kad su me pitali sta sam gledao na netu ja rekao rur kad oni jaaao evo jos jedan koji je na ruru kad ono dolazi BOLE!!! (bolkonski)

onda smo se nas dvojca i jos neki debili takmicili za te nagrade i ja sam osvojio igrice za telefon a bole ce glumiti u nastavku nekog mnogo poznatog filma

lol:)

edesi.org :)

Kad ce vise, prokleto da je :/

http://www.youtube.com/watch?v=r_tWchudnyw

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

BiJo juce u biJoskopu gledao Shutter Island, ako me ne bude mrezlo pisacu kritke na sta ste gledali topic. Ok je film, predvidiv ali gluma i atmosfera ga izvlace.

Baba mi napravila nesto izmedju baklave i jabucare. Sad cud sa tim da se zanimam narednih 45 minuta, om nom nom

sine nikita, postao si nik kejv

Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene 

Jedna od stvari koja me uzasno nervira je kada ljudi na danasnji dan na FB, forumima i ostalo stave Djindjicevu sliku.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...