~JungleBoY~ Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 (edited) jbf nego, ajde ako neko slucajno zna ovde (dovoljno) dobro nemacki, da bude ljubazan da mi prevede jedan mejl, pretty please? :D kratak mejl je u pitanju, 3-4 reda fazon, al' mi je jako bitno da sto pre izvalim sta tacno tu pise, kontekst i to, te mi gugl trenslejt nije mnogo pomogao :) Edited March 11, 2010 by ℑںℵℊℓℯ :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 pobedio sam u danasnjim top postovima koja je nagrada? i da idem da padnem u krevet ako nisam pomenuo voznja gsp-om po novom bgu me baca u depresiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 nagrada, 2 karte za gsp;) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 bio sa ortacima na pivu,malo popio,ali cuvam se za sutra,jer ce biti haos :D. ujutru idem nesto da zavrsavam po gradu,pa jos neka sranja,i uvece opustanjeeeee :). Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 nigrolina riba, majku mila... Nego vratija se u Jagodinu posle 6 nedelje smrti na faksu, sada zasluzeni odmor od 3 dana uz kevinu kuhinju i jagodinske noci :D У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 moram da upisujem voznju ...mada ako neko ima neku vezu u nekoj auto skoli bilo bi super don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 opet me unishtava grlo :( ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 danas mi jos gore, ne znam sta da radim... vudi, daj neki savet, kako prezivljavas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 Ja ne znam gde ću pre preko dana pa samo uveče imam vremena da se bedačim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 kod mene obrnuto :\ doduse nece tako biti dugo, saaaamo vreme da se prolepsa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 Eh taj sneg ... srećom pa nije zamrzao pa se lako čiste kola :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 Pecs and gunz Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 decko, ti crnogorac, mogao bi da upalis msn ponekad xD brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
putar Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 postovani, dao sam otkaz, vise necu da vas obavestavam o stanju na putevima glavnog grada, a i sire. jednostavno ova zima predugo traje, mnogo posla, ne moze psihicki da se izdrzi. vreme je da se nakon 32 godine penzionisem. bilo je i vreme da neko mladji dodje na moje mesto. nadam se da cu ubuduce cesce posecivati ovaj veoma zanimljivi forum i dati doprinos kvalitetnim postovima!!! pozdrav svima, a pogotovo coveku pod pseudonimom peja_ :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 sanjao sam da sedim negde u centru grada i da na laptopu citam rur i kao neka nagradna igra i uslikaju me i dobijem nagradu kad su me pitali sta sam gledao na netu ja rekao rur kad oni jaaao evo jos jedan koji je na ruru kad ono dolazi BOLE!!! (bolkonski) onda smo se nas dvojca i jos neki debili takmicili za te nagrade i ja sam osvojio igrice za telefon a bole ce glumiti u nastavku nekog mnogo poznatog filma lol:) edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 Ahahaha, odlično :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 lol No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 :)))) 6 nedelje smrti Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 Hahahaha, carski! ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 Kad ce vise, prokleto da je :/ http://www.youtube.com/watch?v=r_tWchudnyw У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 ^_^ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 blah,smor :\. nesto me zajebavaju grlo i nos od jutros... :@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 BiJo juce u biJoskopu gledao Shutter Island, ako me ne bude mrezlo pisacu kritke na sta ste gledali topic. Ok je film, predvidiv ali gluma i atmosfera ga izvlace. Baba mi napravila nesto izmedju baklave i jabucare. Sad cud sa tim da se zanimam narednih 45 minuta, om nom nom sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 dobro jutro vredni narode ! don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 Jedna od stvari koja me uzasno nervira je kada ljudi na danasnji dan na FB, forumima i ostalo stave Djindjicevu sliku. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts